Bästa läsningen. EVER!

läsa kommentarer

Men alltså! Hörrni! Shitoberto vad många som delar med sig av sina stories – TACK SOM ATTAN! Den här bilden får illustrera min absoluta pangglädje över att få en glimt in så många av era liv, det är ju helt fantastiskt!

Jag ligger just nu i sängen ehhh soffan (sover ju i vardagsrummet) med datorn på maggen och läserläserläser. Här i el bloggo, å på Insta. Har haft en megasuperduperfull dag (berättar om den i morgon) så har inte hunnit kika på bloggen/Insta på hela dagen. Fick typ en chock när jag slank in här nu och såg så mycket svar. Det är UNDERBART!

Jag har bara hunnit läsa en liten del (risken finns att jag stannar uppe hela natten nu för å läsa klart ha ha), men har redan hunnit skratta, gråta och förundras. Ni är så sköna som bjuckar på er själva och era liv, ni ska veta att det uppskattas. Som att gå på mingelfest, men slippa prata själv. Bara få gottet liksom. Love it!

Ville bara skriva ett snabbt inlägg och tacka på stört. Bloggar mer i morgon, för nu är jag väldigt busy förstår ni. MED ATT FORTSÄTTA LÄSA ALLA SPÄNNANDE STORIES! Bättre än bäst, och roligare än alla böcker! Woooop wooooooooop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!