Vilkaär ni?

vanja wikström Iggy

I går kom det fram en fräsig tjej med barnvagn till Niklas och tackade för att vi delade med oss. Hon följde bloggen osv och ville bara säga tack. Så sjukt gulligt. Hej hej om du läser detta, vad KUL att du kom fram å morsade!

Och det fick mig att undra…ni som läser bloggen – vilka är ni? Vore ju så sjukt kul att få veta lite mer om ER, ni har ju koll på oss liksom. Det känns ju som att jag känner er litegrann, och vissa har jag extra bra pejl på eftersom ni kommenterar ofta. Norge-Jenny (hoppas Stockholmsweekenden var härlig!), Kak-feedern, Garderobsharmonitjejen, Karin, Morgonstunder, tjejen som aldrig kommenterar ”egentligen” – men som nu gör det, Beatrice med flera.

Ytterligare några har jag haft äran att få träffa på stan. Men ni andra? Jag vet ju att det är ganska många som är härinne och läser, men som inte lämnar några spår iom att ni inte kommenterar. Vilket jag förstår till tusen procent, har typ aldrig heller kommenterat på en blogg. Trots att jag kanske läser den varje dag.

Men det vore så kul att få veta lite mer. Hur gamla är ni? Var kommer ni ifrån? Hur hittade ni bloggen och varför läser ni den? Är ni föräldrar eller inte? Har en miljon frågor, allt är ju så spännande!

Berätta gärna! Ni får skriva hur lite ni vill eller hur mycket ni vill, allt tas tacksamt emot. Jag är liksom nyfiken (i en STOR jäkla strut) på vilka ni är ju…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
349kommentarer
  • Jag var helt säker på att jag hade skrivit lite om mig själv här, brukar ändå kommentera lite då och då. Men kan inte hitta min lilla story här så tänker, bättre sent än aldrig. För jag delar gärna med mig 🙂

    Jag heter Nathalie, är född och uppvuxen i Lund men bor sedan 2008 i Malmö med min sambo. Vi träffades när jag var 17 år och han 19 , och nu är vi 27 och 29 år gamla :). Bor i en lägenhet ganska centralt i Malmö med vår son Marlon som fyllde 3 år nu den 1/1-15. Min sambo studerar just nu till lärare på högskola och jag har hunnit att göra en hel massa faktiskt, både pluggat och jobbat. Bla läst Freds och konfliktvetenskap 1 år på högskola, och ett halvår till florist. Jobbat i inredningsbutiker mm. Just nu jobbar jag inom min familjs egen verksamhet. Drömmer om att få studera ytterligare eller ev starta något eget :). Är väldigt kreativ men känner sällan att jag får utlopp för det. Älskar färg och form, inredning och kläder, blommor, att få skapa och måla.

    Kikar in på din blogg en gång om dagen iaf och du bjuder på så mycket kul och inspirerande 🙂

    Nathalie 2015-01-11 23:06:28 http://None
    Svara
  • Så här ungefär 300 år för sent tänker jag också säga hej. Jag är 34 bast, jobbar som ortoped och gillar all form av typ tyngdlyftning. På riktigt alltså :).
    Började följa din blogg av en slump när jag satt och googlade nåt för kanske 1,5 år sen tror jag. Har fortsatt för att jag ALLTID blir glad av dina inlägg!
    Kram från skogen

    C 2015-01-03 18:31:15 http://None
    Svara
  • neej väntar fortfarande på svar 🙁

    Jennie 2014-12-28 00:24:25 http://None
    Svara
  • Jamen hallå, SJÄLVKLART följer jag din blogg Vanja! SÅ spännande och roligt att följa Malins o din finfina karriär och som tvåbarnsmamma är det alltid najs med realtyläsning om småbarnsvardagspussel! Hälsa Malin och hejaheja, ni är grymma!! / Lina från GrowInLife Malmö

    Lina 2014-11-15 18:07:04 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag är 25 år gammal och nyexad civilingenjör i det spännande området bioteknik. Just nu letar jag med ljus och lykta efter jobb och vill helst bosätta mig i Stockholmsområdet. Jag lämnade de småländska skogarna för att ge mig in i studentlivet i Linköping, där jag stormtrivdes, men nu känner jag att det är dags att pröva lyckan i den kungliga hufvudstaden och sätter sikte på Stockholm. Det var genom att söka efter inspiration på loppisar, restauranger och caféer jag hittade till din blogg 🙂 Själv har jag inga barn och kommer nog inte skaffa på ett tag eftersom jag nu vill satsa på karriären och leta efter Mr Right, men jag tycker att du är härlig och sprider glädje, så jag tittar in hos dig titt som tätt, både här på bloggen och på youtube. Gillar att du delar med dig av det mesta, både smink, kläder, Stockholmsliv, restips och gulleplutt-bebben! 🙂 Önskar dig och din fina familj en underbar helg! Kram, Sarah

    Sarah 2014-11-06 13:03:58 http://None
    Svara
  • Jag är 26 år och har en liten son som blir 14 månader idag

    Jinnie 2014-11-06 11:33:29 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Hittade hit via ”vecka för vecka” och har följt dig/er sedan dess. Förmodligen eftersom tankarna kring att bli/vara gravid har gjort mig nyfiken på allt runt omkring. Sen är du ju SUPERHÄRLIG! Det är så kul att följa din blogg och se hur ni lever och hur Iggy växer upp.
    Jag är 24 år och väntar mitt första barn, är i vecka 31 och längtar som bara den! Jag bor i Helsingborg, i skåne tillsammans med min fästman (säger aldrig det men han är ju det!) och vi båda studerar och arbetar. Just nu har jag praktik på en reklambyrå i Malmö och jag trivs verkligen hur bra som helst.
    Just nu är det mycket tankar kring hur det kommer bli att få barn. Framförallt den första tiden. Man kommer givetvis vara lycklig och glad men jag är även beredd på att jag kanske hamnar i någon chock ”Ska JAG ta hand om detta lilla barnet” typ… Jag vet inte om det blir så men vill ju vara lite beredd på att det kanske blir lite tufft och en stooooor omställning. Usch nu kanske jag låter lite negativ men jag vill inte förvänta mig rosa moln och regnbågar även om det kanske blir vad man gör det till!
    Jag älskar bloggen eftersom du inspirerar mig och är lite av en förebild när det kommer till det mentala. Vara positiv, att man kan göra vad man vill (starta eget etc.) och all denna underbara vardagsglädjen!!!
    Om jag får vara lite ytlig också så är det tack vare dig som jag tog tag i och köpte min carin wester bomber jacka som jag ÄLSKAR! TACK! (har inte synts så mycket på bloggen på senaste, glöm inte den gudingen!) Är även sugen på isabel marant jackan som jag tror att jag inte kan leva utan… MEN nu är det ju mycket som ska inhandlas så ekonomin är inte den bästa för tillfället… hehe… Summan av kardemumman så är du även en stilinspo såklart!
    Stor kram till dig! Och keep up the good work! /Melissa

    Melissa 2014-11-06 10:07:36 http://abossbitch.wordpress.com
    Svara
  • Hej Vanja! Jag hittade din blogg när jag surfade efter amningskläder några veckor efter att min lilla kille Elvin kom till världen. Han är nu straxt över 6 månader och jag känner igen allt av era sömnproblem och har följt nattkriget med spänning! Jag är 34 år och vi bor i Uppsala och lever just nu ett klassiskt mammaliv med konstant fika och alla aktiviteter som man kan sätta baby framför. Jag hade trott att jag skulle bli rastlös av detta men tycker än så länge att det är ganska så underbart. Förutom nätterna såklart! Detta nya liv känns dock inte alla dagar så glammigt så jag älskar att läsa din blogg för inspiration till vardagslyx och för den glada energi du boostar oss mamas med!

    Hanna 2014-11-06 09:16:54 http://None
    Svara
  • Hej! Jag brukar aldrig kommentera i svenska bloggar men fick plötsligt lust att göra det 🙂 Jag bor i Luleå nu men kommer ursprungligen från Ryssland (har bott i Sverige i några år). Jag har en flicka som är idag en månad och en dag. Jag hittade din youtube kanal när jag var gravid och tyckte det var mysigt och på nåt sätt lugnande att titta på dina klipp (jag var så orolig under graviditeten och när jag tittade på sådana klipp så hjälpte det mig att oroa mig mindre och att drömma om hur jag ska ha det när bebisen kommer). Sen började jag med din blogg och insta som visade sig vara mysiga de också 🙂

    Lappis 2014-11-06 00:30:58 http://None
    Svara
  • Hej! Martina 35år, sambo med min stora kärlek och mamma till Leo snart 6 månader.
    Jag hittade in i din vardag genom vecka för vecka, fastnade direkt så var tvungen att följa.
    Glammom var mina favoplagg från under graviditeten:)
    Jag har fortsatt följa dig för att du verkar bara vara så lycklig, äkta lycklig, och jag tycker de är så skönt.
    Jag är en vardagslyxälskande tok som är virrig privat men har ett jobb som kräver mycket så jag får de bästa av två världar känns det som. Är nu mammaledig och kommer vara de till skruttbullen är 1år. Känns jättekonstigt men härligt. Tack för din gulliga kommentar på insta om min lilla skruttbulle, värmer ska du veta:) mvh martinaee:)

    Martina 2014-11-06 00:16:13 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag är 34 år (sen ett par veckor, ovant att skriva), bor på Norrmalm i Stockholm, är gift sedan lite mer än 4 år tillbaka, min man och jag har en son som är 3,5 år och en dotter som är 1,5 år.
    Minns inte vart jag hittade dig först om det var via GlamMom, Instagram eller ”Gravid vecka för vecka”.
    Under mina graviditeter har jag beställt bh:ar från er och imponerades av ert supertrevliga bemötande med handskrivna lappar och personliga svar på mail!
    Tycker du verkar var en bra person som inspirerar mig på många plan! Snygg är du också! 😉

    Pernilla 2014-11-05 22:45:15 http://None
    Svara
  • Hej hej hallå Vanja! Jag heter Belinda (ciiiaobella på instagram), är 19 år och bor i Västerås. I somras tog jag studenten från danslinjen och nu jobbar jag som säljare i en klädbutik som heter Rut&Circle! I gymnasiet drev jag ett så kallat UF-företag där jag köpte in secondhand-kläder som jag sedan sydde om och sålde till mån för Världsnaturfonden. En liten dröm jag har är faktiskt att i framtiden starta ett litet fint företag!

    Jag hittade dig när jag av en slump slank in på ”Gravid vecka för vecka” (är totalt bebisgalen haha) och jag fastnade direkt för dig och din lilla familj! Du är så glad, stark, alltid halva glaset fullt-tjej och jag älskaaar verkligen att du hyllar vardagsglädjen, det gör jag också! Jag känner att jag kan känna igen mig så mycket i dig och ditt sätt att se på saker vilket jag tycker är så satans kul! För ett tag sen skrev du ett inlägg om att dina vänner kan tycka att du är lite väl positiv ibland och det känner jag igen mig såå mycket i. Jag ser alltid saker och ting från den ljusa sidan, vilket inte alltid uppskattas av människor som inte riktigt tänker på samma sätt.

    Du har faktiskt blivit en väldigt stor förebild för mig, jag diggar dig stenhårt! Himla ball människa är du och satans snygg också! Jag är i Stockholm ganska ofta, ibland är även på söder o glider runt och självklart håller jag ögonen öppna efter en rosahårig liten filur med en dögullig bebis i famnen. Jag har tyvärr aldrig fått syn på denna sällsynta varelse än, men en dag hoppas jag att hon dyker upp!

    Gud jag vill inte sluta skriva haha, det känns lite som att ha en konversation med dig! Men bamsekram på dig Vanja, tack så jättemycket för att du delar med dig av ditt liv! Puss på lilla Iggy också, det är så kul att få se honom växa och växa. Ha det så himlans bra i er lilla fina familj! Ciao!

    Belinda 2014-11-03 17:58:21 http://None
    Svara
  • Tjoho! Jag heter Therese & bor i Sandviken. Jag hittade dig på instagram när du var gravid med Iggy och jag hade lilla W i magen. Du verkade vara en söt & rolig tjej så jag började följa dig där, sedan började jag läsa din blogg också.
    Jag är hemma med min son William som föddes 1 maj i år, så det är roligt att läsa om erat liv som småbarnsföräldrar (trots att ni ligger ”steget före”)

    Kramis!

    Tessan 2014-11-03 14:33:05 http://None
    Svara
  • Hej! Elin heter jag. Är norrlänning i grunden men bor numer i Åkersberga, tre mil norr om Stockholm (sådär lagom på landet, är alldeles för feg för storstan!) tillsammans med min sambo Niclas och vår son Alfred som är tre månader. När jag blev gravid så blev jag lite dum i huvudet, vilken är lätt hänt, och började läsa varenda mamma/gravid/bebisblogg som finns på hela den vida webben (true story! Varenda en! Niclas funderade allvarligt på en intervention) Men när jag sedan återgick till mina (nåväl) sinnens fulla bruk så behöll jag några guldkorn varav din blogg är en av dem. Jag fullkomligt älskar din positiv anda som genomsyrar bloggen! Vissa dagar när jag på allvar funderar på att säga upp mig som spädbarnsmamma så kan det räcka med att smita in här och läsa lite och sedan så känner jag mig på banan igen. Men jag älskar också din ärlighet och rakhet att kunna säga när något är tungt eller svårt. Jag är så dramigbaklänges leds på att allt skall vara så braochperfektochunderbartochfanochhansmoster. Så heja ärlighet och heja Vanja! Sedan så är ju Iggy (ja, du och Niklas också såklart men mest Iggy) så jäkla söt att man dör lite inombords. Vem är han mest lik? Eller ser ni er båda i honom? Min lilla skrutt är så lik sin far att jag ibland undrar om jag ens varit med och gjort honom. Konstigt det där… Nåväl, berätta litegrann var det, inte skriv en hel jäkla snurrig novell om ditt liv. Svårt det där med att hålla det enkelt, trots norrlänningen i mig. I alla fall, TACK för bloggen, för alla pinsamma bilder, söta bilder och filmsnuttar. Vart enda inlägg betyder något! Ha det gott. Puss!

    Elin 2014-11-02 22:37:17 http://None
    Svara
  • Hej! Jag är Therese, en 21 årig tjej som bor i Uppsala och pluggar till svenskalärare på gymnasiet. Är för första gången i mitt liv riktigt riktigt lycklig för det allra mesta, istället för allmänt deppig och opepp på livet. När jag inte tentapluggar är jag ute och dansar med mina kompisar. Följer även din blogg med stort intresse, tycker att dina berättelser är så roligt skrivna och jag älskar alla dina egenpåhittade ord haha!

    Therese 2014-11-02 21:51:47 http://None
    Svara
  • Hej! Jag heter Cecilia, är 26 år, sambo med M ”stockholmaren” (vi har varit tillsammans i 10år), hundägare, har fibromyalgi och bor i Uppsala. Har inga barn, varken i magen eller utanför, men visst finns det en liiiiiten tanke/längtan. Började läsa din blogg när du va gravid (hur jag hittade till dig kommer jag inte ihåg, va säkert så att jag klickade mig vidare från blogg till blogg.) och fastnade direkt för att du verkar va en sån himla härlig person! Sen blev jag kvar för att ni verkar vara en sån härlig familj! Du är en inspiration och lite av en förebild!!! Ja, de va lite om mig. Har tänkt följa dig på instagram, men har nyss skaffat ett konto (är ny & förvirrad) @ceciliamedhundarna och inte hunnit få iväg nån förfrågan.

    Cecilia 2014-11-02 21:21:49 http://None
    Svara
  • Kommenterade på instagram men skriver här med 🙂
    Maja 26 år från Örebro . Mamma till Milo 3 1/2 & Lova 7 månader . Började följa er när ni var med i ”gravid vecka för vecka” och sen dess kan jag lixom inte sluta 🙂 ni är så härliga att se på & läsa om . Så kul att ni delar med er så mycket om bebis livet. 🙂 ha det gott . Stor kram

    Maja 2014-11-02 12:40:34 http://None
    Svara
  • Hej! Jag är 19 år och bor i Skåne, tog studenten i våras och planerar att åka som au pair till London nån gång i vår. Jag hittade dig när du var med i gravid vecka för vecka och sen dess har jag varit en trogen bloggläsare! Tycker det är roligt att läsa om Iggy, ditt företagande och allt annat som du skriver om. Tack för en bra blogg! 🙂

    Malin 2014-11-02 02:38:47 http://None
    Svara
  • Emma heter jag, 28 år som bor med min sambo och våran 5 ½ månaders son i Norrköping. När jag inte är mammaledig jobbar jag som sjuksköterska på sjukhuset här i stan och trivs som fisken i vattnet med mitt yrkesval. Dock tycker jag arbetstiderna inte är roliga och speciellt inte nu när vi har fått barn. Får se om jag skolar om mig inom något med mitt yrke eller arbetar på.

    Jag hitta dig genom att Hannah och Amanda gjorde reklam för Gravid vecka för vecka på deras podd och fick upp ögonen för dig. Då jag tyckte du var en himla härlig och glad tjej som alltid såg möjligheterna istället för det ”dåliga”. Så på den vägen är det, när jag börja följa dig var jag/vi själv/själva i vecka 10 och vänta med spänning på både efter att få se barnet på KUB och se magen börja växa. När jag var i Stockholm i mars besökte jag din och Malins butik och köpte mig en t-shirt. Prata med en härlig tjej i kassan som var från Norrköping från början. Trevlig personal och service.

    Jag följer dig både här och på instagram @eemma86. Tycker du har en härlig livsyn och är en cool mamma till Iggy! Heja er!

    Emma 2014-11-02 00:26:22 http://None
    Svara
  • Jag heter Ann-Catrin, är en 29årig Hälsingestinta och har två barn, Adele som är 4,5 år och Sigge som är 7,5 månad. Bor med dem och min kära make samt två katter i ett stort hus i en liten by utanför Hudiksvall. Jag pluggade till klimatolog och tänkte bli forskare men slutade upp som ingenjör. När inget barn behöver min ständiga uppmärksamhet så är jag himla förtjust i att läsa böcker, åka longboard/snowboard och att hänga tvätt (eh.. ja.. så är det..).

    Jag hittade dig genom vecka för vecka där jag såg något avsnitt när jag var gravid men jag fastnade aldrig (är väl den enda som inte gillar video/ljud-format) utan började läsa din blogg efter att Sigge-Pigge föddes med akut-KS. Jag hade aldrig varit inställd på snitt så jag fick ”läsa på” i efterhand för att skapa min egen bild av vad som hände och efter bara några inlägg så var jag fast. Du är ju en sån rackarns härlig människa! Tycker också väldigt mycket om dina inlägg som handlar om arbete eftersom jag själv arbetar väldigt mycket och kom tillbaka till jobbet tidigt. Det är tyvärr något som många har väldigt lätt för att kommentera och kritisera så det är härligt med någon som tänker som en själv, även om jag är oglammig till tusen om dagarna i min labbrock (ingen dagens momspo där…).

    Ann-Catrin 2014-11-01 22:44:34 http://None
    Svara
  • När jag var gravid så letade jag helt desperat efter långa gravidbyxor. Är låååång med låååånga ben och googlade i timmar. Fick helt grymt bra hjälp av dig, jag mailade om ett par chinos och du provade dem själv (!) och mailade mig en redogörelse för hur de satt och vilken storlek du tyckte jag kunde köpa. Var lite blown away av så bra service. Sen dök du plötsligt upp i Youtube-serien och jag började följa dig eftersom vi är så nära i tid (mitt barn är fött 15 januari). Jag är iaf Evelina, 32 år, min lille bebis är alltså 9,5 månad, bor i Stockholm sen typ 13 år tillbaka. Tycker det är sjukt kul att följa dig då vi är så nära i tid samt att vi rör oss i samma områden i Stockholm. Heter @evelinaander på insta, vi har haft lite konversationer där någon gång om jag inte minns helt galet.

    Evelina 2014-11-01 22:23:08 http://evelinaander.se
    Svara
  • Halloj! Skriver en kommentar om mig här också (skrev en på insta om mig)
    Jag heter Amanda och har en liten Theo på 4 månader. Jag är 19 år och fick göra akutsnitt och eftersom jag fick följa med dig på dit så visste jag liksom lite innan, vilket var skönt när det går så fort. Följer dig på bloggen, insta och youtube och är den bästa läsningen/tittningen jag vet, man behöver inte köpa nån tidning liksom. Men kommenterar dock inte så ofta för svårt med en bebis i armarna 🙂 Så tacksam för bra och varierande läsning och att det är tack vare dig jag har snygga och bekväma amningsbhar!!! I våran lilla stad finns varken amnings eller preggokläder 😮 men ett klick på glammom så har man 🙂
    Stort tack till dig och familjen som delar med av er vardag och varma kramar till er!

    Amanda 2014-11-01 19:22:52 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!
    Mitt namn är Linnea, jag är 14 år och bor 10 min söder om Göteborg. Jag har alltid gillat barn och började följa dig när du var med i gravid vecka för vecka. Därför började jag även läsa din blogg och jag går in här varje dag för att se om det kommit ett nytt inlägg 🙂 Vill bara säga att den är så bra. Och Iggy är så söt. Hoppas verkligen att du inte slutar blogga för din blogg är så vardaglig och härlig! Ha det bra och hoppas att du får en trevlig helg! Kram Linnea

    Linnea 2014-11-01 12:38:43 http://None
    Svara
  • Men jag har ju faktiskt gjort några kommentaren trots att jag i hela mitt bloggläsarliv innan din blogg uteslutande varit en ”gluttare” som läser och läser men aldrig kommenterar.
    Men det är ju skillnad när man har varsin liten bebb som är lika gamla! Så härligt att dela med sig av både det som funkar och inte funkar. Eller för all del, bara få klaga lite ibland. För det är ju banne mig inte lätt alla gånger (hej sömbristen).

    Min presentation då: Lina, 30 år. Bor på Liljeholmskajen i Stockholm med mina två kärlekar Hugo som föddes i januari och Johnny som är hans pappa och min klippa. När jag inte är hemma med Hugge jobbar jag som redaktör på en skvallertidning och när jag inte gör det gillar jag att äta mig igenom Stockholm på något mysigt hak med mina vänner.

    Min grabb älskar att vinka och klappa händerna men har inga planer på att krypa vad det verkar som. Tycker att det är jättekul när jag sjunger för honom (han är den enda enda i hela världen) och när vi härmar hur djuren låter. Åka vagn är toppen och babysimmet är veckans höjdpunkt för vår lille superplaskare!

    Och som sagt! Om du och Piggly letar efter en playdate, hojta! Så kul att hänga med andra mammor samtidigt som bebisarna kan sno leksaker av varandra 😉

    Kram Lina

    Lina Lundmark 2014-11-01 10:35:38 http://www.pasyvalinan.blogspot.com
    Svara
  • Hej!
    Emma heter jag, 30 år gammal och mamma till Nils 8 mån. Smålänning i botten men stockholmare sen 8 år tillbaka. Träffade kärleken på ett mission i Afghanistan och vips – 6 mån efter det vart jag gravid. Så kan det gå!! 🙂
    Började följa dig på ”gravid – vecka för vecka” och avslöjade i en tidigare kommentar att du gjorde mig starstrucked. Tänker fortsätta följa dig så länge du orkar skriva och får mig alltid ett gott skratt av dina roligt skriva inlägg.

    Emma H 2014-11-01 01:50:26 http://None
    Svara
  • Hej! Jag läste detta men kommenterade inte då. Sen läste jag hur glad du blev av att läsa, och tänkte att då kan man passa på att göra någon glad (om du inte snart börjar tröttta iofs!). Jag är 22 år, har precis blivit sambo på en pytteliten yta. Overkligt liten för två personer. Bara 13 kvm. Men vi är kära och det känns mest mysigt! Jag pluggar juridik men är orolig för att jag ger mig in i en alldeles för hård värld. Vill ju liksom mest ha det snällt och mysigt runt mig. Jag började läsa din blogg efter att ha lyssnat på snygg helt enkelt, och tyckte att du verkade vara en så härlig person. Efter att ha läst din blogg och följt dig på instagram sen dess, tycker jag fortfarande samma sak! Nu vill jag dessutom också ha rosa hår, du är så fin i det! Kramar!

    AME 2014-10-31 13:45:45 http://None
    Svara
  • Hej! Jag heter Hanna och Bor i Borås, jag är 28 år och bor tillsammans med min pojkvän sedan snart åtta år tillbaka. Vi har inga kids än, men vi längtar och bakning av en bebis kan nog vara på gång snart! *spännande* Jag har följt dig sedan Gravid – vecka för vecka startade och jag fastnade så för din härliga personlighet, du inspirerar på ett sådant otroligt härligt och kanske framför allt ärligt sätt. Blir alltid glad av nya inlägg både i bloggen och på tuben.

    Har tagit till mig uttrycket ”värna vardagsglädjen” och kör stenhårt på det så gott jag kan, för jäklar det gör vardagen lite härligare!

    Tack för att du delar med dig av dig och ditt liv på ett så fint sätt. Fortsätt vara det inspirerande energiknippe du är. KRAM!

    Hanna 2014-10-31 13:40:29 http://None
    Svara
  • Lovisa heter jag. Jag är 14 år och går i åttan. Bor i Köping som ligger ungefär två timmar från Sthlm. Jag började titta på Gravid Vecka för Vecka när du var med och sen har jag fortsatt följa din blogg. Jag har alltid gillat att läsa mamma-bloggar, vet inte varför. Det kanske är lite konstigt, men jag älskar barn och vill såå gärna ha några små när jag blir lite äldre.

    Din blogg tycker jag är så himlans härlig! Iggy är ju sjukt söt men sen så skriver du på ett sätt så man bara vill läsa mer. Det blir så behagligt att läsa när allt inte är som en uppsats man skriver i skolan där allt ska vara grammatiskt korrekt. Jag diggar dig! Kram

    Lovisa 2014-10-31 11:55:45 http://None
    Svara
  • 27-årig dalkulla som flyttat 40 mil söderut för kärleken. Änglamamma till 2 alldeles fantastiska små bebisar, och har nr 3 i magen som jag hoppas ska komma till oss frisk och stark i sommar. Som vi längtar och hoppas! Hittade hit genom gravid vecka för vecka och fastnade för ditt härliga, positiva sätt. Att allt jobbigt liksom blir mysigt och härligt. Kram!

    Karin 2014-10-31 11:52:39 http://None
    Svara
  • Hej. Jaha så blev det andra ggn jag kommenterar en blogg och även första ggn var din
    När jag inte kunde hålla mig när jag läste inlägget om promenaden hem från Östermalm till söder”mössjakten”. Jag heter Frida 28 år har en son på snart 7 månader. Hittade dig genom gravid vecka för Vecka. Ääälskar hur du får det jobbiga att bli mysigt med barn. Har även jag haft jobbigt med nätterna och det är så skönt att veta att man inte är ensam. Och älskar att du är helvetes engagerad människa i det du gör och all uppmärksamhet och kärlek du ger oss läsare. Att du svarade på min kommentar förut i mössjakten tyckte jag var så fint. Att du ger så mkt av dig själv. Ta hand om dig och tack för en 7 helvetes jävla bra blogg med lite av varje men mest om Iggy. Älskar den!!

    Frida 2014-10-31 10:30:21 http://None
    Svara
  • Nathalie här. En 26årig tjej från Enköping, ”Sveriges närmaste stad” om du hört talats om det? 😉
    Har en son som heter Elton som fyller tre år om några veckor. Och sen en dotter som heter Stella som är 8månader snart.
    Har läst din blogg i några månader och även din instagram. Du verkar ha en sån underbar personlighet och din lilla grodis är ju bara för söt! Tack för att du delar med dig av din vardag och ger en massa bra tips! Kram på dig! 🙂

    Nathalie 2014-10-31 08:23:28 http://mammatillelton.devote.se
    Svara
  • 26-årig tjej från Stockholm med sambo sedan 8 år och en liten dotter på fem månader. Liksom de flesta andra hittade jag dig via vfv och har följt dig sen dess slaviskt! Ni verkar vara en sån mysig och positiv familj, underbart tycker jag! Kram på er

    Hanna 2014-10-31 00:52:28 http://None
    Svara
  • Hej! 29-årig sjuksköterska från Östergötland, för tillfället mammaledig med vår 9-månaders bebi, lilla O 🙂
    Vet inte hur jag hittade din blogg faktiskt.. Men jag fastande nog mest för att du liksom jag har en liten bebi 🙂
    Kram på dej!

    E 2014-10-31 00:34:00 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!
    Jag är 29 gift med min fina man och mamma till bästaste Sylvester på nu 9 veckor <3
    Har haft eget företag tidigare (frisör) men la ner det och började plugga, men hoppa av och börja jobba på kontor. Sen blev jag gravid och här är vi nu 😉 får se vad jag styr upp efter mammaledigheten….
    Hittade hit genom att jag hittade ditt klipp på youtube när ni skulle träffa läkaren som skulle bestämma om ni skulle få KS eller ej. Måste säga att alla era klipp och det du skrivit om rätten att välja KS har hjälpt mig och oss att stå på oss. Vi fick KS och det va verkligen det bästa för oss och Sylvester!!!
    Men det va inte bara pga att du skrev om KS som jag fastnade. Du skriver så härligt och med inlevelse att det känns som om man faktiskt va me själv 🙂 det är verkligen superkul att kunna följa dig och din familj och jag hoppas vi får hänga me i flera år till!!

    Kramkram
    Beatrice

    Bewi 2014-10-30 23:59:12 http://None
    Svara
  • 25-årig tvåbarnsmamma ( en tjej på just fyllda 2 år å en kille på 7 månader) född, uppvuxen o bosatt Finland (finlanssvensk-kan egentligen inte mycket finska, fy å skam, men har inte behövt det där ja bor). Jag har följt din blogg sen du va gravid, tycker den (du) e så härlig!!! 🙂 Tack för att du delar med dej av det mesta! Kram

    Jessica 2014-10-30 23:58:48 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Jag heter Lena, är 23 år och bor i Zurich/Schweiz. Då undrar du kanske hur det kommer sig att jag kom till din blogg?! Jag pluggar till barnmorska och tyckte därför gravid vecka för vecka var mycket interessant. jag såg alla dina avsnitt och följer dig och din familj sedan dess! jag älskar dina blogg/instagram/youtube inlägg, du och din familj verkar vara så goda människor, fortsätt!

    Lena 2014-10-30 23:40:16 http://None
    Svara
  • hej kära älskade bloggfavvo! Jag är en 22-årig socionomstudent som studerar och njuter av livet som snart är examinerad! Jag vette tusan hur jag hittade till din förtjusande blogg men sedan ett tag tillbaks, kanske några månader, är jag totalt fast. Eran underbara unge får mig att längta till jag och sambon får en bedårande bebbe, om vi ens kan få barn?
    Jag har tack vare din blogg älskat mig själv mer och blivit än mer inställd på att jag vill ha det viktiga i livet! Och enligt mig är det precis det enkla, njuta av vardagen som jag tycker ni gör, ta vara på det lilla, mysiga i vardagen..
    och hur glad i livet kan man inte bli när man ser era bilder på den sötaste ungen :O helt otroligt litet knyte till charmtroll ni har 🙂

    Jag gillar loppisar och hemmet vårt är en blandning av det nya och härligt gamla saker från gammelmormor och gammelmorfar, så underbart att kunna ta till vara och se det vackra i det som redan finns!

    Jag är en enkel tjej som blir så jädrans glad av dina inlägg, oavsett vad du skriver om, så inspirerar du!

    Jo men nu tror jag att jag vet hur jag hittade dig, trots att jag inte själv har barn får jag en känsla av att jag är den enda? som inte är gravid/har barn som bara älskar konceptet: gravid, vecka för vecka på tuben! Tror nog minsann att det var där jag fastnade för dig och din härliga personlighet å bara var tvungen att kolla din blogg som jag också rådiggade vid första anblick!

    DU ska veta att du inspirerar och gör mig väldigt glad genom dina inlägg och klipp på youtubekanalen din.

    Ni är bäst. All kram till dig och din goa familj 🙂

    jossan 2014-10-30 22:45:13 http://None
    Svara
  • Två dar senare kommer min sega kommentar! Jag heter Frida och bor i Uppsala. Har en dotter född i mars och började följa dig av en slump och har varit kvar. När jag var gravid började jag följa massa andra gravidisar (det är ju så spännande!) och sen har jag fortsatt följa dig och lilla Iggy. Jag gillar dina Sthlms-tips (ffa loppisar!) då jag själv älskar loppis, begagnat och ärvt! Jag tycker också att det är skönt att Iggy inte är klädd i enbart dyra märkeskläder, utan att du är rimlig med Iggy. Känns som mycket nu för tiden handlar om skryt (eller är jag bara neggo?)… Men du är så trevligt positiv och mänsklig! Tack för det! Kram!

    Frida 2014-10-30 22:34:52 http://None
    Svara
  • Hej Vanja, tänkt på det här med event för dina ”bloggoliner”! Skulle ju vara så trevligt!! Ett förslag för att peppa lite till är ett enkelt ”meet N greet”/mingel på något av dina favvohak (under en tid då de inte har ”högtryck” typ 14-16 en måndag – de får profilera sig till föräldralediga – vi får vardagslyx..) Skulle vara kul om ni vill visa upp nyheter eller favoriter från glammom. Kanske någon tävling kan vara på sin plats också!?

    Cecilia 2014-10-30 22:17:03 http://None
    Svara
  • Hei! Jeg ser jeg er ”gammlisen” her inne, hehe (39 år). Jaja,noen må jo være det også. :).Jeg er en norrbagge som bor i Sverige.”Oppdaget” deg gjennom gravid vecka för vecka og har følgt deg siden. Koooooselig å følge den lille familien din og du er sååå flink til å formidle på en morsom og avslappet måte. Min familie består av en mann og 2 små. En gutt på snart 3 og ei jente på 9 mnd. Du har forresten en liten hjerteknuser av en sønn! Han virker som en morsom liten kar .

    Karin 2014-10-30 21:49:03 http://None
    Svara
  • Halva kommentaren försvinner ju

    Emilia 2014-10-30 20:57:54 http://www.nattstad.se/tinyem
    Svara
  • Oj, hela kommentaren kom inte med!
    Jag är iaf 20 år och bor i Göteborg med min sambo och våra katter. Just nu när allt börjar bli så bra och stabilt så är min högsta dröm att inom en snar framtid skaffa barn

    Emilia 2014-10-30 20:56:26 http://www.nattstad.se/tinyem
    Svara
  • Hejhej!

    Emilia 2014-10-30 20:51:44 http://www.nattstad.se/tinyem
    Svara
  • Hejhej! Känns som att jag är den yngsta läsaren här 😀 Men vi kör, är 18år, bor i Finland och hittade din blogg via gravid vecka för vecka! Kikar in här för att din positiva energi är otroligt peppande och för att inte glömma de underbara bilderna på Piggly du lägger ut!! Sluta aldrig blogga kan man ibland känna 😉

    Jennie 2014-10-30 20:34:09 http://None
    Svara
  • […] Förutom videos skriver hon även en blogg, inlägget där hon nämner mig kan ni läsa här. […]

    Min favoritbloggare vet vem jag är! | Morgonstunder 2014-10-30 18:40:53 http://morgonstunder.com/2014/10/30/min-favoritbloggare-vet-vem-jag-ar/
    Svara
  • Jag är en 27-årig sjuksköterska som bor i Stockholm (Hägersten) och blev mamma till Allan den 7 oktober! Så har en 3-veckors bebis hemma. Det är både underbart och underligt på alla sätt, och jag har varit så himla nervös inför en massa grejer, typ ta med honom ut och så. Så var tvungen att backa tillbaka i din gamla blogg och för att se om du hade samma rädslor som jag. Och så hittar jag PRECIS det inlägget, där du beskriver din rädsla för att typ åka tunnelbana, äta middag ute, amma offentligt, trösta skrikande bebis bland folk osv…. Alltså, SÅ SKÖNT att det inte bara är jag som är så nojig inför allt sånt. Och jag menar, du verkar ju lyckats överkomma alla de där rädslorna så varför skulle inte jag? Så tack för det gamla inlägget!!
    Jag har för mig att jag hittade dig via instagram, någon gång i januari, några veckor innan ditt snitt och innan jag plussade. Jag var helt uppe i tankar på barn och graviditet eftersom vi försökte för fullt just då, och vet att jag gick in och kollade på massa gravida människor under hashtaggen #gravid (konstig grej kanske?) och liksom hoppades och önskade att jag skulle vara en av dem snart. Och jag tror att det var där jag hittade dig, och sen började jag följa dig i Gravid vecka för vecka. Sen, den 18 januari, plussade jag : )

    Kristin 2014-10-30 18:38:42 http://None
    Svara
  • Hej hej! Jag heter Nathalie och är 19 år. Bor utanför Göteborg med mim nyblivna man. Gifte mig för några månader sedan och just nu håller jag och min man på att renovera vårat nya hus! Har 3 katter som är mina små bebisar 🙂 Är undersköterska och jobbar på ett boende för barn som är fler funktionshindrade. Bästa jobbet på denna jord. Det är en gåva att få ett friskt barn. Men gud va dessa barnen ger oss utveckling i livet!
    Fastnade för dig genom Gravid vecka för vecka och fick inte nog av din familj så jag hängde på till din blogg och vlogg. Anledningen till att jag började titta på Avsnitten (trots att jag inte är gravid) är att jag hoppas att jag skall kunna bli gravid på egen hand i framtiden. Har nämligen Endometrios…om du nu vet vad det är. En hel djungel skulle jag nog beskriva det..! Tycker att det är så intressant att se alls dessa kvinnor olika liv och värderingar. Du Vanja känns så jordnära och genuint god mot alla i din omgivning! Kramar från Nathalie

    Nathalie 2014-10-30 18:18:32 http://None
    Svara
  • 19-årig bibelskolestudent tillfälligt bosatt utanför Örebro. Målsiktet är yrkesbefattning barnmorska, därav intresse för graviditet och föräldrarskap. Hittade dig alltså genom GVFV och följt dig sen första veckan där (å tjena vad länge sen det är!). Tokinspirerad av dig och ditt liv, ditt entreprenörskap, ditt föräldrarskap, ert förhållande och din himla fantasi att komma på sjukt fräna uttryck av tråkiga ord. Att läsa andra kommentarer till det här inlägget är verkligen ett bevis på att du inspirerar många – unga vuxna som medelålders. Är det ens möjligt att få en uppfattning om hur många du inspirerar varje dag? Du är helt otrolig och det hoppas jag du själv vet om 😉 Kram kram!

    Amanda 2014-10-30 17:43:09 http://None
    Svara
  • 41 årig mamma från Norrland. Fem ”barn” i åldrarna: 21, 19, 14, 2 & 1. Hittade hit via Glammom. Älskar brädsport, loppisfynd och mysiga matställen. Har kombinerat bäbislivet med arbete och tycker det är kul och intressant att läsa om ditt småbarns- och arbetslivspussel.

    Linda 2014-10-30 16:56:45 http://None
    Svara
  • Nyss fyllda 29 från Umeå. Ramlade in på dig när jag såg om vecka för vecka och fastnade trots att jag inte var gravid eller har barn sedan tidigare. En del kompisar fick barn förra året och jag tror att jag var nyfiken då jag och sambon (nu maken) planerade att skaffa barn efter att vi gift oss. Nu sitter jag här med en mage i v 20 <3

    Sofie 2014-10-30 16:35:10 http://None
    Svara
  • Okej, 29 årig mamma från Norrbotten, har två myspojkar, En på 8 månader och en på 2 år och 8 månader, lillebror var beräknad på storebrors födelsedag, men valde att stanna 10 dagar till.. Hittade dig under min andra grav när jag kom in på gravid vecka för vecka och fortsatte följa dig efter det.. Du är en väldans STRONG mama!! Jag har alltid varit LIVRÄDD för snitt men genom att få mer insikt, tack för att du delar med dig, känner jag att jag kanske inte behöver vara lika rädd för snitt om det skulle bli en trea i framtiden 🙂 vi får se om pappan går med på de 😉 kram

    Sanna 2014-10-30 12:26:56 http://None
    Svara
  • Okej, 29 årig mamma från Norrbotten, har två myspojkar ❤️ En på 8 månader och en på 2 år och 8 månader, lillebror var beräknad på storebrors födelsedag, men valde att stanna 10 dagar till..

    Sanna 2014-10-30 12:17:09 http://None
    Svara
  • Halloj!
    Bonnie heter jag, 34 år! Har tre döttrar i åldrarna 5, 10, 12 år
    Bor med man och döttrarna ( o en hamster, 2 katter o 1 hund) i vimmerby!
    Jag är hemmamamma sedan snart 13 år och älskar det!
    Hittade hit via gravid v för v!
    Kollar in hör varje dag ( inland fler gånger

    Bonnie 2014-10-30 11:53:04 http://None
    Svara
  • Jag heter Tina, är 30 år och fick mina bebisar David och Alexander ungefär när Iggy kom, därför är det extra roligt att följa ert liv!
    Bor ihop med min italienske sambo på västkusten. Tidigare bodde vi ihop i Florens i många år men bestämde oss för att flytta hem när vi hade tahot examen. Jag hittade till dig genom gravid vecka för vecka!

    Tina Lindström 2014-10-30 11:47:54 http://None
    Svara
  • Marie snart 33 år, hittade dig via youtube gravidgrejen. Har en dotter på 2 år och väntar andra barnet i mars. Min man sedan 2,5 år har också två barn sedan innan så vi har en liten hopkoksfamilj. Vi bor i en liten by på landet i Österbotten, Finland. Idag åker vi på en veckas semester till Gran Canaria. Jag har inför denna resa besökt apoteket åtminstone tre gånger och försökt förbereda mig på alla sätt. Inför min resa till Sydamerikanska djungeln för åtta år sedan hade jag med mig en plåsterask och lite värkmedicin på sin höjd, livet förändras… Tack för en riktigt trevlig blogg, ni bjuder verkligen på er själva på ett mycket sympatiskt sätt!

    Marie J 2014-10-30 11:21:41 http://None
    Svara
  • Marie snart 33 år, hittade dig via youtube gravidgrejen. Har en dotter på 2 år och väntar andra barnet till mars. Min man sedan 2,5 år har också två barn sedan innan så vi har en liten hopkoksfamilj.

    Marie J 2014-10-30 10:50:45 http://None
    Svara
  • Marie snart 33 år, hittade dig via youtube gravidgrejen. Har en dotter på 2 år och väntar andra barnet till mars. Min man sedan 2,5 år har också två barn sedan innan så vi har en liten hopkoksfamilj.

    Marie J 2014-10-30 10:49:55 http://None
    Svara
  • Hej! 31 årig, gift, norrländska, jurist, som fick första barnet i början på februari i år. Halkade in på vecka-för-vecka och har fortsatt läsa/följa sedan dess. Jag gillar ditt sätt att skriva

    Josefin 2014-10-30 10:30:05 http://None
    Svara
  • Maja, 19 år bosatt i de småländska skogarna. Tog studenten i våras och jobbar och sliter just nu inom industrin för att åka ut på äventyr i vida världen. Hittade dig av en slump genom gravid vecka för vecka då en av dina filmer kom upp som förslag på mitt youtubekonto, tittade på några filmer och tyckte att du var en fräsig typ, sen var jag fast! Har inga barn själv men hänger mycket med syskonbarnen på 4 och 1. Vet att jag själv vill bli mamma men inte förrän långt fram i tiden men då vet jag att jag vill vara lika fräsig mamma som dig!

    Maja 2014-10-30 09:44:38 http://None
    Svara
  • Hejhej! Elin 27 år från Boden 🙂 hittade hit genom gravid vecka för vecka, och fastnade för jag tycker du och hela din familj är supersköna 🙂 Ha det bra! Kramis

    elin 2014-10-30 08:43:12 http://None
    Svara
  • Hej, jag heter Karoline och hittade dig genom gravid vecka för vecka. Började följa dig där då de bara skiljde typ 4 vecka mellan våra graviditeter. Vår son Harry föddes den 1 mars.
    Jag är 28 år och bor i södra Sverige och jobbar till vardags som sjuksköterska.
    Följer dig och din fantastiska blogg för att du har ett fantastiskt sätt att prata och beskriva vardagen med bebis. Sedan är de lite extra roligt att Harry och Iggy är lite lika i ålder, det är mycket som känns igen 🙂 och visst kan man inte få nog av dom?❤️

    Karoline 2014-10-30 08:19:24 http://None
    Svara
  • Johanna 20 år från Tjörn, en ö på västkusten. Hittade hit via gravid vecka för vecka som jag hittade till genom blondinbellas blogg när hon länkade till en av dina klipp. Gick genast in och grottade ner mig i alla era avsnitt som ni då hade släppt och sen dess blev jag fast. Tycker du skriver på ett så ärligt och mysigt sätt och älskar att se era filmer. Ni har en fantastisk mysig familj som piggar upp mina dagar när man läser inlägg på bloggen/ ser bilder på instagram och filmer på Youtube.
    Tack för att ni delar med er av så mycket! Massa cyberspacekramar!

    Johanna 2014-10-30 03:55:49 http://None
    Svara
  • My, 25 år, pluggar något som låter mer avancerat än vad det är och sysslar med sådant som man kan räkna med att en slightly gjort-det-här-förut-student kan tänkas göra (4:e året nu som flitig student-tös). Blir långsamt vuxen, tror jag.. börjar märka saker som att jag uppskattar att inte bo i den värsta student-röjarhålan och att vi har ÄKTA blommor i trapphuset – Som ingen har kissat på. Så jag går mot mitt mognare, glamourösa, vuxna jag, samtidigt som jag vill leva kvar i den här härliga pluggbubblan där allt man egentligen behöver oroa sig för är nästa tenta.
    I en fullständigt kaotisk hormonstorm förra året blev jag i princip besatt av bebisar, födda som ofödda (på ett väldigt not-creepy sätt). Sent en kväll googlade jag runt i förhoppningen om att hitta en blogg med någon gravid kvinna, gärna gravid med första barnet. Med min hormonstinna hjärna tänkte jag att jag skulle kunna få en sneakpeak på hur detta med graviditet kändes och kunna ”leva mig in” i det hela genom bloggen, så en förstföderska skulle då troligtvis ha liknande tankar som jag själv kunde tänkas ha. Ja, jag ska inte ens försöka förklara min tankegång, men jag var kort och gott på jakt efter en gravid-blogg. Jag ramlade in på gravid-vecka för vecka, och min ihåliga livmoder hamnade i himmelriket! Jag började titta från början och följde alla er tjejer. Avsnitt efter avsnitt gick jag igenom under hela natten fram till tidig morgon. Till slut var jag tokig på den lilla jingeln (?), som jag minns var väldigt hög jämfört med ljudnivån i resten av programmet (slutade med att jag mute:ade varje gång den dök upp). Du blev min favorit i programmet, dels för att du verkade vara en jäkligt go tjej, men också för att du ville föda med planerat kejsarsnitt. Det faktum att du fick det har gett mig så mycket hopp. Jag har för mig att jag skrev någon kommentar på ett av dina inlägg om just detta och tackade tusen gånger om. Jag befann mig då i någon form av efterdyningar av denna hormonstorm, och har sådan fruktansvärd förlossningsskräck, att det kändes verkligen som att det öppnades en dörr för mig också. Nu har jag sinnena åter i behåll, och barn är det långt kvar till, om hjärnan får bestämma utan influenser av nämnda livmoder. Så, genom gravid vecka för vecka hittade jag GlamMom-bloggen och har varit en trogen följare sedan dess. Iggy kan vara det sötaste jag sett, som inte har varit en hundvalp, och ni verkar vara en kanonskön liten familj. Jag kommer läsa din blogg (jättefin hemsida du fått till!) och förhoppningsvis kommer alla dina gravid+bebisprylstips till användning för mig också en vacker dag. Måste tillägga något ytterligare (ursäkta för ett vrållångt inlägg), och det är att du är så otroligt duktig på att skriva och uttrycka dig! Det är verkligen en brist på det i denna särskrivarvärld vi lever i, och inte minst i bloggvärlden. Det är verkligen en helt annan kvalitet på dina texter, och det uppskattas enormt! Ha det fantastiskt! Kramar

    My 2014-10-30 02:39:03 http://None
    Svara
  • Hej! Jennifer heter jag och är 21 år gammal. Jag är född och uppvuxen i borås men bor nu i stockholm sedan 2 år tillbaka med min fästman och vår lilla tjej Leia som är 8 månader. Jag hittade dig genom att vi hashtagat samma sak på instagram (#vecka**) under graviditeten! Det skiljer nämligen inte så många dagar på våra små grodor! Sedan började jag kolla på ”gravid vecka för vecka” och sen började jag även läsa din blogg. Som jag såklart fastnade för! Det är väldigt roligt att se att våra guldkorn är på samma utvecklingsnivå, gillar samma saker (våran tjej ÄLSKAR också att gunga, bada, bli uppkastad i luften, äta ellas kitchen osv.) Du är en inspirationskälla och en jäkligt cool mama! Tack för en rolig blogg! Kram

    Jennifer 2014-10-30 01:39:36 http://www.flygamedegnavingar.blogspot.se
    Svara
  • Jag älskar din blogg och följde dig under din tid i vecka för vecka och sedan dess har jag kikat in här. Jag är 24 år och bor tillsammans med min fästman Erik i värt radhus med våra två hundar i Täby/Sthlm. Vi väntar vårt första barn nu den 15/11. Fortsätt med det du gör! Du och Niklas är så fina ihop och er söta lilla son☺️ Jag kommer och kikar in glam mom butiken när lillan är ute.

    Nathalie 2014-10-30 01:26:36 http://nathalien.vimedbarn.se
    Svara
  • Rolig och ärlig blogg med blandad kompott! Vet inte riktigt
    Hur jag hittade hit faktiskt! Antagligen surfade jag runt
    efter allt om graviditet, då vi jobbar på detta! 🙂
    Jag är 28 år, bor i Växjö med min sambo..
    // Beatrice

    Beatrice Lindhe 2014-10-30 01:05:13 http://None
    Svara
  • Hej Vanja
    Började precis som många andra här följa dig under gravid vecka för vecka, jag var också gravid så det var mycket som kändes igen;)
    Jag är 32 år bor i Göteborg, bodde under större delen av graviditeten i Stockholm men vi flyttade ner hit i årsskiftet. Fick i april en underbar liten Arvid som nu då är 7månader, så lite yngre än Iggy, men det är kul att följa er och se hans och din utveckling. Jag är också egenföretagare så jag blir väldigt inspirerad av dig och engagemang, även om jag själv låtit mitt företag vila lite mer än vad du gjort, vilket jag är tacksam för då jag styrt upp massa snygga amningskläder hos er;) Snart drar jag själv igång igen med full kraft, tyvärr har jag en man som jobbar väldigt mycket själv så det blir lite pusslande till en början.
    Det är alltid roligt och väldigt inspirerande att läsa om allt ni hittar på, keep up the good work!
    Kärlek

    Elin 2014-10-30 01:02:18 http://None
    Svara
  • Hej! Tänkte bara presentera mig lite;) 25 årig tjej som bor i Skövde och väntar sitt första barn om TVÅ veckor (förhoppningsvis). Fick upp ögonen för din blogg i samband med att jag följde dig på youtube och ”Gravid vecka för vecka” (du är min favorit bland de klippen). Du och Niklas verkar vara så härliga människor och jag älskar att läsa din blogg då du använder så härliga ord när du skriver.

    Sanna 2014-10-30 00:59:16 http://None
    Svara
  • 29 fotograf bor i Stockholm! Hittade youtube kanalen när jag var gravid och tyckte det var kul! Också planerat snitt till Lou nu 5 månader!

    Johanna 2014-10-30 00:39:07 http://www.johannarosengren.se
    Svara
  • Hallå! Jag är 25 år och är från Vetlanda, småland. Började liksom många andra här följa dig efter din medverkan i vfv. Var själv gravid med min son då så det passar så bra att följa dig när det bara skiljer lite mer än en månad mellan våra små. Det känns som om att jag får lite förhandsinfo hela tiden 😉 Att du och din familj är supermysiga har gjort att jag inte kan låta bli att följa er.

    Själv är jag gift sedan i somras och lever med min make som är egenföretagare OCH heltidsarbetande robottekniker medans jag är en hästtjej som tränar och tävlar. Många bollar i luften här hemma med andra ord!

    Amanda 2014-10-30 00:32:05 http://None
    Svara
  • 27 år och bor i huddinge. Jag och min lilla familj har precis flyttat hit från Sundsvall. Men jag är ursprungligen från Falun. Jag flyttade till Sundsvall för att plugga till sjuksköterska och blev kvar där då jag träffade min pojkvän. Och nu har vi en liten dotter på snart 9 månader.
    Jag följde dig på Vecka för vecka och började då läsa din blogg. Och började köpa massa saker från Glammom. 🙂 jag gillar din blogg för att den visar vanlig och ovanlig vardag och livets ups and downs. Och för att du ger massor av superbra res-och sminktips! 🙂
    Kramar!

    Ida 2014-10-30 00:22:19 http://credereteipsum.wordpress.com
    Svara
  • 30-årig Uppsalabo med rötter i härliga Hälsingland.
    Hittade din blogg när jag googlade nåt om kjejsarsnitt inför tredje barnets födelse. Har alltså 3 barn, en 4-åring, en 3-åring och en bebis som snart blir 7 månader. Full fräs alltså! Alla barnen är födda med kjejsarsnitt btw.

    Hanna 2014-10-30 00:11:12 http://None
    Svara
  • Jag är 19 år gammal och bor i lilla Gnesta! Jobbar på en förskola och Apotek och ska börja plugga nästa höst. Jag hittade din blogg genom att du medverkade i gravid vecka för vecka och jag föll direkt för din personlighet! Du verkade så snäll, rolig och med båda fötterna på jorden. Gillade även din klädstil och jag läser din blogg för att den är så mysig. Jag älskar hur du blandar ”mammagrejer”, kläder, vardagsbilder osv =) KRAM!

    BECCA- Mode och vardag! 2014-10-30 00:00:06 http://www.rebeccalahti.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag heter Alejandra och är 21 år och bor i Uppsala. Började kika på gravid vecka för vecka och har hängt med dig från avsnitt ett! Tyckte det var kul att följa dig och ditt liv, speciellt nu när jag själv väntar mitt första barn som ska komma i April!
    Kör hårt och fortsätt vara du 🙂
    Kram

    Alejandra 2014-10-29 23:58:35 http://None
    Svara
  • Jag är 28 år, gift sedan i sommras, fick en liten flicka i april – så året 2014 är mitt år! – Det är då allt händer! Bor i Stockholm och hittade dig när jag ( Och du) var gravid. Gillar ditt härliga sätt att skriva på och tycker om att se dina fina filmer med din lilla skrutt på! Som nybliven förälder så delar vi många frågor och funderingar och det är skönt att läsa någonannans tankar kring allt detta – så fortsätt gärna med det 😛

    Stephania 2014-10-29 23:33:34 http://None
    Svara
  • Hej hopp! 24-åring, bor i sekelskifteshus på den skånska västkusten tillsammans med min sambo och Sillen – vår prickiga vovve. Jag fastnade för din fantastiska stil (rosa hår = genialiskt), din finfina sångröst (är också sångerska i blodet;)) och Iggys gosssiga kinder!!

    Karin 2014-10-29 23:21:34 http://kingemarson.wordpress.com
    Svara
  • Halloj! Jag tror ditt namn dök upp på SVT nån gång å spanade in din blogg, å blev såld. Tycker det är roligt att du hela tiden gör nya inlägg, då jag har en son som är en månad yngre än din plutt så är det roligt att läsa å se vad man har att vänta sig. Vi är precis i det där stadiet då mycket är grinigt å kinkigt från att oftast förut varit glad (strax 8mån), å den perioden hade ni ju oxå för ett tag sen å så har jag följt ditt ”nattkrig” (maniskt) för att vi snart ska tag i den biten.. Om oss annars: 33år från Småland men bor i Stockholm med sambo å snart 8mån gamla Algot!

    Eva 2014-10-29 23:06:13 http://None
    Svara
  • Hej Hopp!
    Har följt dig i vad som känns som evigheter nu men har aldrig kommenterat, men när du nu ber så snällt så var det väl dags känner jag 😉 Hanna, 27 år från Malmö. Har en världens bästa Elliot på tre månader, en gossambo och en gullehund. From nu ska jag bli grym på att kommentera!! Har följt ert nattkrig och så glad för er skull att allt gått bra. Vi är i ungefär samma situation här men vår lilla bebbe är ju bara tre månader.
    Minns när jag hade likeat en bild hos dig på Instagram (hanster) och du gick in och kommenterade en av mina gravidbilder och jag bara till min sambo; ”giiiiissa vem som kommenterat på en av mina bilder”, galet exalterad haha, och han visste direkt att det var du. Crazy-varning på den.
    Och puss och kram på dig och gulle-Iggy

    Hanna Andersson 2014-10-29 22:26:50 http://None
    Svara
  • Karin, 31 bor i Storvreta utanför Uppsala i ett nybyggt parhus med sambo och Emma som är 8,5 månad.
    Började följa dig i gravid vecka för vecka, vi hade bf väldigt nära varandra och jag tyckte att det var kul att följa någon som var i ungefär samma fas som jag 🙂 Tyckte att du var så himla härligt och började sedan läsa bloggen och blev fast… Gillar att du är öppen om allt möjligt och läser din blogg dagligen 🙂

    Karin F 2014-10-29 22:09:59 http://None
    Svara
  • Heeej

    Kajsa 2014-10-29 22:04:00 http://None
    Svara
  • 21 årig tjej som bor i Växjö tillsammans med min sambo. Studerar till förskollärare och upptäckte dig i gravid vecka för vecka. Fastnade för eran härliga personlighet så började även följa bloggen och även instagram.
    Tycker ni är såå goa! Kram

    Amanda 2014-10-29 21:59:22 http://None
    Svara
  • Jag heter Sandra, 29 år, bor i en förort på Stockholms norra sida i hus med sambo samt en 2-veckors bebis.
    Hittade din blogg när jag själv var gravid och måste dagligen, maniskt, gå in på din och läsa dina fräsiga inlägg 🙂
    Att du sen klipper dig hos bästaste Freja på MOC gör inte saken sämre… Bättre får man leta efter 😉
    Tycker din blogg är superbra så forsätt gärna som du gör! Gillar att du inte gör tidsinlägg utan att det ofta finns 2-4 inlägg att läsa åtgången 🙂

    Sandra 2014-10-29 21:38:30 http://None
    Svara
  • Hej! Jag hittade hit (som många andra, vilken pr att va med där!) från gravid vecka för vecka (som jag fick nys om genom hannah&amandas podcast). Är sådär pinsamt bebis- och gravidintresserad utan att vara i närheten av att ha barn. Jag bor i Göteborg med min man i en tvåa och är 24 år.
    Tack för en fin blogg!

    Hannah 2014-10-29 21:29:23 http://None
    Svara
  • 29 år. Kommer från Lund, men flyttade till Danmark för att plugga för 9 år sen. Bor nu i Köpenhamn med sambo och vår Axel som är knappt 6 månader. Hittade hit under graviditeten när jag letade efter snygga kläder till gravidtet och amning. Följt med i ”gravid vecka för vecka” och i bloggen sen dess. Öppna en butik i Köpenhamn också, det behövs! Jag skulle köpa allt där vid senare graviditeter… 😀

    Ulrika 2014-10-29 21:14:38 http://None
    Svara
  • Heter Mathilda, bor med fästman och sexmånadersbebis Daphne i Tyresö söder om Sthlm. Är 23 år och hittade dig genom vecka för vecka när jag själv var gravid. Jämfört med agnes o dessie var du så cool och när bloggen började läsas senare förstod jag att du var cool överlag 🙂 tycker om att ni gör det ni tror på, är egenföretagare och verkar inte vara så stissiga när det kommer till barnuppfostran. Älskar bloggen, ert liv verkar så underbart. Kraaaaam!

    Mathilda 2014-10-29 20:57:11 http://mathilolda.blogg.se
    Svara
  • Hej,

    Vad kul att du visar intresse för dina läsare. Jag är 34 år och bor i Stockholms innerstad. Är numera mamma till en veckas bebis som kom 4 veckor för tidigt. Ramlade över din blogg pga min förlossningsrädsla och ville veta mer om kejsarsnitt. Älskar Portugal och tycker att du verkar kul och härligt spontan. Är även kund på Glammom.

    Kram

    Monica 2014-10-29 20:47:35 http://None
    Svara
  • Isabell heter jag då, är 22 år och bor i en liten stad vid namn Hässleholm. Alltså en tvättäkta skåning! Inga barn har jag ännu men ÅH vad jag vill! Jag & fästmannen ska starta lite bebisverkstad till våren tänkte vi. Hittade dej i gravid vecka för vecka och eftersom jag oroar mej SÅ mycket för framtida förlossning & helst av allt vill ha planerat snitt så fortsatte jag följa dej även när du inte längre var gravid! 🙂

    Isabell 2014-10-29 20:45:54 http://None
    Svara
  • Jag heter Alice och är 18 år. Jag bor och studerar i USA på en internatskola i Maine men kommer från Linköping. Jag började läsa din blogg för att jag gillar sättet du skriver, det blir aldrig tråkigt att läsa långa texter på din blogg vilket det ibland kan bli. Jag läser också din blogg för att min största dröm i livet är att bli mamma. Jag läset många föreldrarbloggar vilket mina kompisar tycker är lite knäppt. (Dom är mer intereserade i killar och fester) 😉

    Alice 2014-10-29 20:40:18 http://None
    Svara
  • Hei! Jeg er fra Oslo, 31 år og får barn nr. to når nr. 1 blir tre år i februar 🙂
    Fant bloggen din for lenge siden i forbindelse med googling av keisersnitt.
    Blitt fast fornøyd leser 🙂

    Line 2014-10-29 20:37:23 http://None
    Svara
  • Laura heter jag, 23 år gammal och relativt nygift. Bor i Småland och studerar på heltid till förskollärare, drömmen är att få chansen att starta en förskola med fokus på att leva eko, värna om miljö och uppskatta allt naturen har att erbjuda. Har följt dig sedan du var med gvfv och fastnade stenhårt för dig och din familj, ni är helt underbara 🙂

    Laura 2014-10-29 20:27:28 http://None
    Svara
  • Jenny heter jag. Fick upp ögonen för dig via Gravid vecka för vecka och har följt dig sen dess. Är ekonom med entreprenördrömmar (NEJ, PLANER!) och tycker att du är en superinspirerande människa. Inga barn än så länge, men hoppas på ändring på den fronten 🙂

    Jenny 2014-10-29 20:17:20 http://None
    Svara
  • Hej! 😀
    Vad kul att du är nyfiken på dina läsare :3
    Jag är en 18 årig tjej från skåne som fullkomligt älskar att följa med din härliga familj. Jag själv bor för tillfället i lägenhet med min sambo. Men vi har köpt hus som vi håller på att fixa och dona med. När det är färdigt hoppas vi på att kunna starta en hel uppsjö av minnen där och barn det läääängtar jag efter 😀 Men barn väntar vi med tills ekonomin är helt stabil och jag gått ut skolan.

    Jag hittade dig på gravid vecka för vecka och har sedan dess varit fast. Du gör helt ärligt varje dag lite roligare. Ett sprudlande inlägg från dig och jag är på topp igen. En dröm är faktiskt att få träffa dig någon dag. Kanske jag när jag är gravid åker upp och besöker dina vackra butik och träffar dig och dina underbara arbetskamrater. Du är en stor inspirationskälla och jag hoppas verkligen att du och din familj får de mest fantastiska liv ni kan önska er och att ni alla får vara glada. Det är ni värda tusen gånger om för alla leenden som ni skapar!

    Massa krmar från mig till er! <3

    Linda 2014-10-29 19:48:55 http://None
    Svara
  • Hej hej! Sanna heter jag och fyller om 1 vecka 23 år! Bor i eskilstuna med min fästman och dotter Li 9 månader. Följde dig när du var med i gravid vecka för vecka och sen var jag fast! Ni verkar så sjukt rara och jag älskar sättet du skriver bloggen!

    Sanna 2014-10-29 19:38:17 http://None
    Svara
  • 24 år, gift med Jonas, bor i Varberg. Ska bli mamma för första gången i april! Hamnade på din blogg någongång när jag letade förlossningsberättelser för länge sen! Och nu kommit tillbaka. Tycker du är en döskön snygg mamma! Gillar era små upptåg! Kram!

    Ottilia 2014-10-29 19:36:44 http://None
    Svara
  • Jonna här ( Jontanbrandt på instagram) 23 år från småland. Bor och lever med min sambo B.
    Har inga barn men 2 underbara systerbarn 9&7 år (R&D på bloggen) Jag hitatde in till dig via gravid vecka för vecka. den dagen jag blir preggo ska jag besöka eran butik i Stockholm, ja självkart ska jag besöka den ändå om jag ändå är i stockholm min bror bor där uppe. Din blogg är så UNDERBAR… Ett måste varje dag! Fortsätt så. Kanalen är likaså.!

    Jonna 2014-10-29 19:21:16 http://jontanbrandt.blogg.se/
    Svara
  • 21 år från västkusten. Sambo, stundent & kattmamma till ragdollen Frans. Studerar digitala Medier och fikar dagarna igenom. Älskar din blogg och fastnade för dig när du var med i Gravid vecka för vecka. Gillar girlpowerkänslan hos dig och du lever ett liv jag längtar så mycket till.

    All the best to you.
    Elin

    Elin 2014-10-29 19:19:17 http://josseli.blogg.se
    Svara
  • Hej hej! Jag bor i Dalarna och är 27 år, har ännu inga barn men längtar tills den dagen 🙂
    Jag hittade dig på youtube gravid vecka för vecka och tyckte att du och Niklas var så härliga att följa där, sen när klippen var slut så började jag följa din blogg istället.
    Jag läser för att du skriver så bra! Så det är kul och inspirerande att läsa om företagandet och vardagslivet som nyblivna föräldrar, man blir glad av att läsa 🙂
    Läser gärna mer om några roliga/snygga loppisfynd 🙂 mvh Jenny

    Jenny 2014-10-29 19:18:21 http://None
    Svara
  • Lisa, 29 årig lärare som bor i Göteborg. Nu föräldraledig till liten 5-månaders fis! Spelar fotboll (uppehåll just nu, ska försöka komma igång snart!) och gillar ost, vänner och vin.

    Hittade hit via en länk i annan blogg i våras och fastnade för den härliga stämningen. Du lyser upp i vardagen, även när det gällde nattkrigandet (är så glad för er att det verkar bättre). Försöker inspireras av din positivitetbför har upplevt föräldraskapet rätt tufft. KRAM

    Lisa 2014-10-29 19:08:01 http://None
    Svara
  • Hej! Jag är en 22 årig tjej som kommer ifrån Töreboda några mil ifrån Hova som jag förstår du känner väl till. Jag bor tillsammans med min sambo i Mariestad också de några mil ifrån Hova. Vi väntar nu vår första bebis som beräknas inom en månad. Fick upp ögonen för dig och din blogg när du medverkade i gravid vecka för vecka. Kände till dig från glammom . Du har en sjukt härlig blogg som jag läser varje dag!

    Gabriella 2014-10-29 18:53:51 http://None
    Svara
  • Johanna, 27 år, mamma till Viggo 7 månader.
    Bor i Huddinge och jobbar på ett stort hotell på Söder när jag inte är mammaledig.
    Hittade dig på vecka för vecka när vi båda var gravida och sen dess kikar jag in här nästan varje dag! Igenkänningsfaktorn är hög och man får alltid ett leende på läpparna när man läser dina inlägg, man mår bra av att hänga här helt enkelt!
    Kram

    Johanna 2014-10-29 18:53:25 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Jag bor och jobbar i Schweiz, började följa dig i gravid vecka för vecka, 34år och mamma till Elisa 3,5 månader. Tack för härlig blogg!

    minna 2014-10-29 18:33:03 http://None
    Svara
  • Karin, nyss fyllda 30 år och mamma till Wille 6 månader. Jag följde gvv när jag var gravid och kände igen mig i dig. Tycker det är super kul att följa dig och iggy. Hämtar mkt tips och inspiration härifrån både vad gäller bebisar (sömn, mat, prylar etc) men oxå smycken och inredning. Gillar att ni bjuder på er själva och lägger upp så härliga och fina bilder! (Försöker övertala mannen att investera i en likadan kamera, hehe)

    Karin 2014-10-29 18:29:42 http://None
    Svara
  • 31 år, bor i Sthlms närförort och har en liten tjej på 3 mån. Jobbar som psykolog annars. Gift o drömmer om att resa med min familj!

    Mia 2014-10-29 18:01:09 http://None
    Svara
  • Men vad roligt att läsa alla presentationer! Kul att få läsa lite om vilka andra man läser den här bloggen tillsammans med 🙂

    Wilma här! 25 år och bor i Norra Stockholm med min sambo, inga barn men djur. Hittade dig i Gravid vecka för vecka på yuotube. Det hände när jag själv började bli sugen på det här med barn och familj och massa frågor började dyka upp. Nu blir jag lite privat, men äsch!
    Många frågor kring förlossning då jag själv också är mer eller mindre livrädd för en vaginal förlossning, och jag har lite som du skjutit upp på det här med att bli gravid. (Jag vet, jag är fortfarande ung). Har alltid önskat mig två barn innan 30, en liten dröm sådär 🙂
    Kejsarsnitt har varit en enda dimma för mig, så hur glad blev inte jag när jag hittade en fräsch donna på nätet som snackade om det här!? Öppet och totalt ogenant. Kändes fantastiskt att få följa. Och det är många frågor som har klarnat för min del. Tack!

    Ni är en härlig familj att följa och GlamMom är ju WOW!

    Wilma 2014-10-29 18:00:47 http://None
    Svara
  • Hej , jag har kommenterat här någon gång, frågade hur din musikkarriär varit och så:), och du lyssnade på några av mina covers om jag inte minns fel. Jag är 24 år och bor i Småland.
    Minns inte helt hur jag kom in på din blogg, men det var nog mest genom Youtube-serien:).
    Tycker din blogg är en utav dom mest mysiga , och jag går in och läser här varje dag.
    Kram!

    Mimmi 2014-10-29 17:44:34 http://None
    Svara
  • – Emilie heter jag
    – Snart 30 (!) år
    – Mamma till Hugo 4 månader
    – Bor i Vasastan med min sambo Henrik och Hugo (såklart)
    – Hittade dig via Gravid vecka för vecka
    – Att gå in och läsa din blogg varje dag är rena, rama vardagsglädjen. Och den ska ju hyllas!
    – Tack för en super-duper-bra blogg!

    Ems 2014-10-29 17:33:58 http://None
    Svara
  • Hej!

    Jag är 28 år, boende i Umeå och är nu föräldraledig till vår dotter som är 3,5 månader. Tyckte att utbudet av gravidkläder var ganska trist i Umeå så jag hittade din blogg vid en av mina virtuella shoppingrundor hos er. När jag inte är föräldraledig så är jag konsult, senast jobbade jag med logistik inom fordonsindustrin.

    Tack för härliga Stockholmstips, bodde i Stockholm för några år sedan så det är alltid roligt med nya tips så man kan ”hänga med”.

    Stor kram!

    Alexandra 2014-10-29 17:00:13 http://None
    Svara
  • Började följa dig genom gravid vecka för vecka och blev fast direkt.
    🙂 Själv är jag 27 år, bor i Östersund och fick en dotter i februari. Tack rara du för en härlig blogg!

    Sanna 2014-10-29 16:40:01 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!

    Jag är en snart 23-årig tjej från Stockholm men bor i Göteborg. Jag hittade dig (er) via serien Gravid vecka för vecka. Du var min favorit i serien och jag tycker att det är himla kul att få följa er även nu. Jag har inga barn (varken i eller utanför magen) men tycker ändå att det är roligt att få hänga med er i er vardag med bebis.

    Jag tycker att du är fantastiskt härlig!
    Många Kramar, Matilda

    Matilda 2014-10-29 16:28:05 http://None
    Svara
  • Hej Vanja, jag heter Johanna och är en svensk tjej som bor i Tyskland! Jag är 24 år och är nu gravid med första barnet! Jag följde dig på ”Gravid vecka för vecka” och det var då jag också började läsa din underbara blogg! Du verklär vara en så härlig person med underbar humor! Jag läser typ varje dag din blogg och älskar den för att jag tycker att du är så himla rolig på ditt sett! Din lilla familj och bilderna du gör är helt magiska! Tack för det!

    Johanna 2014-10-29 16:17:31 http://None
    Svara
  • Jag är en 25-årig smålänning, jobbar som sjuksyrra men är just nu föräldraledig med vår son. Vi fick vår lilla Åke två månader efter att ni fick Iggy. Följde er gradivitet på Gravid vecka för vecka och började sedan läsa din blogg. Tycker det är så kul att läsa om andra som har bebisar i ungefär som ålder som min Å. Tack för en jättebra blogg!

    Jorunn 2014-10-29 16:13:52 http://jorunns.blogg.se
    Svara
  • 36 åring som bor på Kungsholmen och fick en liten tjej den 23 januari. Tror att jag hittade dig via gravid vecka för vecka. Tycker det är superkul att följa ditt/ert liv då Iggy bara är någon vecka yngre än vår tjej, perfekt så jag kan få tips hur ni löser saker och ting

    Mia 2014-10-29 15:52:45 http://None
    Svara
  • Snart 26 år, sambo men inga kids (men förhoppningsvis inom ett par år). Jobbar med kommunikation; mest pr och som skribent, kring hållbarhet. har väl kanske lite ”rädda världen-komplex” hehe.. Hittade dig via Gravid vecka för vecka och har följt dig sen dess. Älskar liksom du rosa och ekologiskt, och ostbågar…

    Anna 2014-10-29 15:40:48 http://None
    Svara
  • 23 år och mamma till Wilmer 6½ månad. Har precis flyttat tillbaka till de dalsländska skogarna efter ett år i Malmö, där jag hann träffa min man, gifta mig och få Wilmer. Snabba ryck 🙂
    Läser vanligtvis teologi, men siktet på att någon gång i framtiden bli präst. Har jobbat i kök sedan gymnasiet och trivs ganska bra med det.
    Blev tipsad om Gravid vecka för vecka av någon på gravid.ifokus.se, och där hittade jag ju dig 🙂
    Var ganska fascinerad av ditt/ert val med kejsarsnittet och tyckte att det var jätteintressant att följa era tankar. Kunde väl inte riktigt förstå varför ni valde just så, lite trångsynt som jag är tydligen. Såg fram emot min egen förlossning så himla mycket nämligen.. och det hela slutade med att Wilmer kom med planerat snitt. Haha.
    Han hade fixerat rumpan istället för huvudet den lilla rackaren så det blev snitt. I efterhand är jag jättenöjd med min förlossning ändå 🙂

    Sen har jag bara hängt kvar för att det är så trevligt att läsa en mänsklig blogg, om allt mellan himmel och jord. Både sånt som är trevligt, och sånt som är lite mindre trevligt som alla kaosnätter.

    Mikaela 2014-10-29 15:31:21 http://None
    Svara
  • 34 år bor på södermalm och har en lillkille på 9 månader som kallas grodan. Entrepreneur som håller på att starta ett barnprojekt. Jag verkar vara den enda killen som läser bloggen (men det är jag stolt över!) Sambo och förlovad med världens finaste människa 😉 Hon heter Vanja men i förlovningsringen står det: Laxen ”hjärta” Krisen.

    Niklas 2014-10-29 15:25:05 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Är 29, bor i Västerås och har en son på 3 och en dotter på 6 månader. Har emellanåt kännt mig rätt neggig utan anledning men nu på senare tid har jag shapeat upp mig och blivit en rätt glad prick! Har ju många anledningar till att vara glad ju! Det kanske låter helskumt men du har en stor del i detta tack vare din glada och peppiga personlighet! Väldigt befriande! Så du finns i mina tankar när jag känner mig som en surmule och så adderar jag ännu mer positivitet och steken vänds! Så TACK för det! Hittade hit under din medverkan i gravid vecka för vecka och är nu fast! 🙂 Du och din familj är väldigt inspirerande på så många vis!

    Ida 2014-10-29 15:23:45 http://None
    Svara
  • Jag är 29 år och bor i Finland med min lilla dotter (1,5h) och min man. Började följa din blogg då Malenami hade länkat till din blogg i samband med Iggys födelse. Är själv också förlöst med kejsansnitt, då dottern valde att lägga sig med rumpan före. Känns som jag har gått igenom samma glädejämnen och bekymmer, som föräldraskapet för med sig, som ni. Fastän lite tidigare. Du skriver så bra och ärligt, och ni är en härlig och inspirerande familj! Nu känner jag dessutom till GlamMom om det kommer en bebis nummer två i framtiden! 🙂 kram!

    Frida 2014-10-29 15:00:35 http://None
    Svara
  • Hej! Jag började följa dig efter att du var med i vecka för vecka. Jag fick själv en liten kille några dagar efter dig (med planerat ks). Jag bor på söder, är 32 år, har en nu nästan 9 månaders kille och en 3,5 årig tjej. Vår lilla familj älskar också att resa och har blivit lite sugna på Portugal nu efter dina inlägg, innan har vi inte kunnat slita oss från Italien. Hmmm..vad mer, jag är en mammaledig arkitekt som längtar efter att få sova hela nätter 🙂

    Alex 2014-10-29 14:56:03 http://None
    Svara
  • 27 år och en liten tjockis på 6 månader. Fick nys om bloggen efter gravid vecka för vecka. Jag gillar bloggen för att den vusar en bra helhet av föräldrabubblan och inte bara trycker den mindre fina sidan av julgranen mot väggen så att säga.. det är med andra ord hög igenkänningsfaktor och det är skönt att inte vara ensam. Sen är din familj för söt också. Kram

    humlan 2014-10-29 14:42:11 http://None
    Svara
  • Hej! Jag heter Mathilda, 23 år och bor i Lund. Jag är ensamstående mamma på heltid till Aron (4mån) och har varit det sen jag blev lämnad i v.8. Jag började följa dig på vecka för vecka då jag själv var gravid och har följt dig/er sen dess. Ni inspirerar mig jättemycket! Hur ni lyckas lyxa till vardagen och allt ni gör med eran Iggy. STOR INSPIRATION! Din blogg underlättar (på nåt konstigt sätt) min vardag som single mama. Tack för att ni delar med er av er vardag och tack för bloggen!!! 😀

    Mathilda Brandtmar 2014-10-29 14:30:52 http://maviemath.blogg.se
    Svara
  • Hej, Emma heter jag. Nyss fyllda 29 år. Har en pojke som fyller 9 i februari och en liten dotter som är 8 dagar gammal idag =) Jag började titta på vecka för vecka och fastnade direkt för dig. Du verkar vara så härlig. Så därifrån hittade jag hit. Och även till glam mom. som jag faktiskt inte visste om tidigare.. Skäms på mig. Bor i Malmö i radhus tillsammans med barnen, katterna och sambon. Dottern har inte bo hemma så länge dock innan vi blev inlagda igen. Men nu verkar hon vara på G igen =)

    Emma 2014-10-29 13:51:58 http://None
    Svara
  • Carro, 26 år från strax norr om Sundsvall. Har en dotter som är någon vecka yngre än piggly, började följa dig när jag var gravid och har sedan varit fast! Du (och Niklas + grodan då förstås) verkar vara så himla härliga, såna som man vill vara och vara bästa kompis med – samtidigt!

    Carro 2014-10-29 13:44:48 http://None
    Svara
  • Jag bor också på Söder (och bor typ granne med den lilla lokalen som tillhör Glammom) och ser både dig, Niklas och Iggy ganska ofta faktiskt. Har kommit på mig själv att nästan hälsa flera gånger eftersom det känns som att jag känner er. Du fotade min man när han var föräldraledig med vår dotter och la upp bilden på Glammoms hemsida. Det var så jag hittade din blogg från första början. Jag är 29 år och har alltså en dotter som fyller 3 år i januari. Jag känner även till Johan som är delägare till 6/5/4 (han är gammal klasskompis till min bror). Ja, det här är jag alltså.

    Hanna 2014-10-29 13:44:34 http://None
    Svara
  • Har följt dig sedan vecka för vecka och älskar att du styrde upp egen kanal och blogg!! Jag är 22 år, pluggar mitt sista år i Uppsala och kommer sedan flytta till min pojkvän i Sthlm och börja jobba. Jag har inga barn men har alltid varit väldigt barnkär och längtar otroligt mycket till det är min tur! Så härligt att följa er mysiga familj, ni verkar så lugna och trygga och Iggy är ju bara såå sööt 🙂 En riktig förebild – you rock!!

    Cecilia 2014-10-29 13:31:23 http://None
    Svara
  • Halloj! Här är en 37-årig (verkar gammal som gatan jmf med dina andra läsare) Helsingforsbo med pojkar 4 år och 6 år. Jobbar med marknadsföring på ett servisföretag (Fyrklövern i Sverige). Skriver blogg om min vanliga vardag, uppdaterar nog inte lika duktigt som du 😉 Jag har en lite lika ”down-to-earth”, ironisk humor som du – så gillar att läsa din blogg och kolla in er urgulliga familj! Ha det bra! Tove

    Tove 2014-10-29 13:28:12 http://tovela.wordpress.com
    Svara
  • Brukar aldrig kommentera i stort sett. Men började följa dig efter jag sett dig i gravid vecka för vecka. Var själv gravid och fick min dotter i dec 2013. Så på den vägen är det. Är 28 år, bor i Skåne med mina två barn och min man. 🙂 så där har du mig. En tyst observerare. 🙂

    Jenny 2014-10-29 13:26:05 http://None
    Svara
  • För att stilla nyfikenheten så delar jag också av mig av vår tillvaro. Jag hittade dig på Youtube och älskar ditt behagliga sätt att se på livet, på ärligheten, din företagarsida och ditt smittsamma glada sätt!

    Jag bor i Sandviken som ligger 2 mil utanför Gävle. Här i stan spelas det bandy eller jazz och osannolika storstjärnor har besökt Sandviken (senast i lördags när Pamela Andersson gled in med helikopter för att mingla på en av krogarna här)…
    Jag är nyss 31 år fyllda, min man är 37 år. Vi gifte oss för snart 4 år sedan och att bli hans fru är mitt livs bästa beslut, då jag fick världens bästa make, vän och pappa till våra barn. Jag är sjuksköterska på en intensivvårdsavdelning (jobbar också extra som vårdlärare) och min man är sjuksköterska inom kriminalvården. Just nu är jag föräldraledig med vår yngsta son. Vår yngsta kille heter Elliot och är född i värmeböljan i juli med planerat snitt. Han är en glad skit som mest av allt sover (när han inte ammas förstås). Han glider runt i en mörkblå Joolzvagn som vi köpt efter att du tipsat så mycket om den. Underbar vagn!
    Vår äldsta heter Carl och är 6 år. Han går i skolan och på sin lediga tid bygger han med mängder av Lego och spelar fiol. Han är en klok, empatisk och snäll kille som ständigt förvånar oss med sina härliga resonemang om livet. Han gillar bokstäver men inte skolgymnastik.
    Vi bor i ett grått litet hus, kör en liten svart Mercedes och äger alldeles för många cyklar eftersom de är min mans stora intresse. Jag shoppar gärna inredning och kläder och jag har ständigt nya idéer om huset som inte så ofta blir av. Min terapi i livet är bakning och loppisletande (vi har två av Sveriges bästa loppisar här i stan där man kan finna osannolika fynd nästan jämt).
    Tack för att jag får vara en del av din vardag!

    Malin G 2014-10-29 13:02:20 http://None
    Svara
  • Jag är en 31 årig tjej, mamma, fru. Som är tossig i barnvagnar, bebisar och förlossningar. Så jag började följa dig på vecka för vecka och på något sätt påminner du lite om mig med din härliga energi, ditt härliga skrivspråk och allmänna coola stil. Du är snäppet coolare än mig så ja en liten förebild har du nog gått och blitt. . Jag är mamma till tre barn alla födda inom tre år en flicka och så tvillingar. Jag bor i ett hus med tre badrum en närförort till Stockholm. Älskar inredning. Pluggar heltid, är supermom och är gift med världens finaste kille. Jag kommer fortsätta läsa el blogg och njuta av din fräsighet! Tack

    Nanso 2014-10-29 12:55:35 http://None
    Svara
  • Hittade dig genom glammom. Gjorde en beställning förra hösten och blev så infernaliskt glad när jag fick paketet, med rosa silkespapper, silverhjärtat och hälsningen. Tyvärr var jag tvungen att göra en retur med byte och fick i samband med detta så otroligt fin, snabb och personlig service. Det gjorde mig nyfiken på ert företag, vilket gjorde att jag hittade ”Gravid vecka för vecka” och insåg att du skulle ha barn nästan samtidigt som mig.
    Heter Emma (emmamariamagdalena på insta) är 31 år och bor i Göteborg med min sambo och min son August född 140102. Igenkänningsfaktorn i bloggen och på instagram är hög. Har dock fortsatta problem med min sons nattsömn och nattamat.
    Tack för tips och inspiration. Sättet du delar med dig av ert liv är så varmt att man blir glad av att läsa det.

    Emma 2014-10-29 12:47:12 http://None
    Svara
  • Hej!
    Är en 17-årig tjej som bor i södra
    Sverige. Började följa gravid vecka för vecka för över ett år sen. Blev helt kär i dig och din livsstil/filosofi. Kunde verkligen inte sluta följa dig och blev så lycklig att du hade en blogg.
    Din blogg är verkligen vardagsglädje och jag uppskattar verkligen allt det du delar med dig.
    Även fast vi lever så olika liv och har inte alls samma vardag men det är liksom härligt att följa dig och din familj ändå.
    Du är lite av en förebild för mig.
    Ha det bäst!

    Klara 2014-10-29 12:39:03 http://None
    Svara
  • Hej hej!
    Christel heter jag. Är 19 år om bara ett par få dagar och kommer från Malmö. Hittade dig och din blogg via gravid vecka för vecka. Jag har inga barn i nuläget men jag och min sambo planerar barn efter bröllopet den 23 maj nästa år, så det är väldigt givande och mycket intressant för mig att läsa om hur småbarnslivet är! Vi har varit ihop sedan jag var 16 år gammal och jag har alltid vetat att jag vill vara en ung mamma, men det var också viktigt för mig att jag var klar med skolan och hade någon form av inkomst innan jag sätter ett barn till världen. Så nu har jag både tagit studenten och gått klart en utbildning på folkhögskola. Tack vare er har även vi bestämt oss för att köpa en Joolz-barnvagn (fast vi vill ha den i färgen parrot blue). Killen älskar läder detaljer och vi har varit inne i en barnvagnsaffär och provkört den, oerhört smidig, lättvänd och blir väldigt liten när man väl fäller ihop den. Vi är även väldigt sugen på skötväskan som ni har, den passar så bra till! Är med i tävlingen om skötväskan så det är bara till att hålla tummarna 🙂
    Vi bor som sagt i Malmö, i en trea på 89 kvadrat med en katt (helig birma) som husdjur. Killen är IT-konsult och jag jobbar extra på tre olika ställen + att jag nyligen startade ett eget företag där jag är bröllopskoordinator. Dvs. planerar och styr upp andra människors bröllop. Jag fick idéen när jag själv höll på att planera mitt bröllop och insåg hur roligt det var! Företaget heter Wilthorn Weddings och finns att hitta/läsa om på www.wilthornweddings.com
    Tack för en väldigt inspirerande blogg. Och jag ville bara passa på att säga att du och Niklas verkar vara ett så fint par! Ni får mig att tro på att äkta kärlek finns och att man verkligen kan hålla ihop genom vått och torrt.
    Säg till om ni behöver hjälp med att planera ert bröllop, haha 😉
    Ha en fortsatt trevlig dag!
    /Christel

    Christel Wilthorn 2014-10-29 12:36:35 http://www.wilthornweddings.com
    Svara
  • Petra heter jag som ”aldrig kommenterade förr men som kommenterar i din blogg nu” 22år, Jag jobbar som undersköterska, ska läsa vidare till barnsjuksköterska inom en snar framtid, planen senare är att bli barnmorska 🙂 Jag bor uppe i Luleå och har ett stort Norrlandshjärta! Älskar att resa och har senast i tiden varit i Florida i USA och rattat runt i bland annat Miami, key west och Orlando 🙂 Och självklart gled jag runt i snyggaste leopjucksen från glammom..!! 😉 Jag har följt med dig sedan avsnitt 1 i gravid vecka för vecka, jag fastnade verkligen för dig just för att du är så himla härlig på alla sätt och vis! Du inspirerar! Jag kan verkligen se mig själv i dig! Så fortsätt med bloggen instagram osv, jag hänger med!! 😀 // Petra

    Petra S 2014-10-29 12:34:10 http://None
    Svara
  • 30årig, nybliven tvåbarns mamma (son 5år, dotter 2mån) från piteå (norrbotten) följde din resa på gravid vecka för vecka och hittade hit därigenom :). Stort fan av glammom oxå, då jag absolut älskar era amningsplagg!

    Anna 2014-10-29 12:28:24 http://None
    Svara
  • Hej! Karin heter jag och är 32 år (oj oj oj, va hände lixom). Jag bor i Göteborg med min sambo Niklas (mycket snyggt namn) och vår son Oskar som är ca 3,5 år. Började följa dig när du var med i GVV. Tycker att du verkar vara en härlig och peppig person och det väldigt roligt att följa dig på din och din familj. Som andra skriver så är det härligt att följa någon som är så positiv och njuter av livet. Du har oxå en väldigt bra blandning av inredning, mode, jobb och familjinlägg på bloggen. Keep up the good work lixom!

    Karin 2014-10-29 12:25:03 http://None
    Svara
  • En till Julia från Halmstad här hehe. 21 år, inga barn men hoppas kunna få om några år. Hittade din blogg efter att ha råkat hamna på de senare avsnitten av vecka för vecka. Fastnade för att du är så rolig i både ditt sätt att prata och skriva. Du verkar så trygg i dig själv och det är så skönt att få klicka in sig på din blogg och känna att det duger att vara den man är, något man inte känner på många andra mer utseendefixerade bloggar. Tycker din blogg har en bra mix också, inte bara samma samma. Här finns fina bilder, långa texter, korta texter, videos, humor blandat med allvar. Trivsamt ställe helt enkelt!

    Julia 2014-10-29 12:15:15 http://None
    Svara
  • Johanna heter jag! 21-årig Örebrotjej som pluggar till gymnasielärare. Har inga barn, eller planer på att skaffa några på ett bra tag, men tycker ändå att din blogg här väldigt kul att läsa! Kikar in varje dag bara för att det är så himla mysigt! Och så har du ju världens sötaste bebis! Må gott!! Kramar!

    Johanna 2014-10-29 12:07:25 http://None
    Svara
  • Hej! Ellis här (lellmar insta) 26 år från början från fina Malmö men nu bor jag i London med min fästman och dotter Felice på 6månader! Kommer ihåg första avsnittet från gravid vecka för vecka och sen dess har jag varit fast 😉 Du är så himla positiv alltid! Jag får ofta höra ’vänta bara tills hon får tänder’ eller ’vänta bara tills hon är si eller så gammal och börjar trotsa’ och det är så tråkigt att allt ska vara så negativt! Jag älskar att vara mamma och tycker att det är betydligt mer skoj än förväntat så älskar att titta in på din blogg/insta/youtube och se nån som också är positiv! Sen är du såååå snygg också! Det inspirerar denna morsa att komma ur myskläderna oftare 😉

    Ellis 2014-10-29 12:06:13 http://None
    Svara
  • Hej! 🙂 Jag är en av dina läsare, men de känns som du vet vem jag är 🙂

    Carolina 2014-10-29 11:56:46 http://lillahell.blogg.se
    Svara
  • Jag heter Sofia, är 25 år och bor i Norrköping med man och dotter på 6 månader. Jag började följa dig eftersom jag halkade in på ”Vecka för vecka” när jag var gravid. Du verkade vara så himla härlig och positiv! Till skillnad från många andra i bruset ”skryter” du inte om hur bra du har det utan är ärlig. Du gnäller alldeles LAGOM mycket. Du tar upp allt som får oss andra att känna igen oss och du attackerar inte andra i bruset! Du får en på bättre humör helt enkelt! Det är liksom vardagslyx att smita in på toan och läsa din blogg när mannen kommit hem och kan ratta bebis! Och du ger oss tips på hur vi kan få in den där vardagslyxen och njuta mitt upp i alltihop! (Ett stort plus i kanten är ju så klart att min dotter är en eller två månader yngre än Iggy så dina tips brukar komma alldeles lagom tills det är dags att använda mig av dem!) Du coachar mig som mamma och som människa i stort! Troligtvis utan att ha den minsta aning om det! Du borde vara stolt över att vara en så inspirerande förebild! Heja dig Vanja! <3

    Sofia 2014-10-29 11:54:44 http://None
    Svara
  • Hej hopp 🙂 Har aldrig kommenterat din blogg eller instagram tidigare men kände att en liten presentation kan ju vara kul 😉
    Jag började förra hösten följa dig i Gravid Vecka För Vecka då jag själva var gravid och skulle få bebisen i maj 🙂 Sen började jag följa dig på instagram och även här. Väldigt roligt att få följa dig och din familj i det mesta i vardagen.

    Nu till presentationen,
    Jag är en tjej på 24år som bor i Bålsta med sambo och vår dotter på 5 månader 🙂 Just nu är jag mammaledig men annars jobbar jag med funktionshindrade.
    En liten presentation blev det men det är ju alltid något 🙂 Tack för en jättebra blogg!

    Kram Clara

    Clara 2014-10-29 11:47:16 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Är 22 år och flyttade från min hemstad Helsingfors till Åbo för att studera logopedi ett par år sen! Stormtrivs! Jag såg dig första gången i Gravid vecka för vecka, och hittade därifrån sedan till din underbara fina blogg! Har sambo, men inga barn, men önskar så JÄÄÄÄÄVLA mycket att jag själv hade en unge någon dag! Och babyfebern minskar ju int av att få se Iggy på bloggen!
    Kram!

    Susanne 2014-10-29 11:33:16 http://None
    Svara
  • Hej hej! Jessica heter jag, är 32 år och bor i ett radhus i tyresö. Just nu är jag mammaledig med min yngsta son som fyller ett år imorgon. Jag har tre barn till, två pojkar och en flicka. Barnen är 9, 7 och snart 5år. Full rulle här hemma 🙂
    Alla mina barn har kommit med planerat snitt pga förlossningsrädsla. Jag är så sjukt jäkla glad över de besluten! Nu har jag iofs inget att jämföra med, men av mig får snitt absolut högsta poäng som förlossningssätt .
    Jag hittade din blogg via gravid vecka för vecka när min lilla plutt låg i magen. Jag föll direkt för din blogg, älskar sättet du skriver på och du verkar va en så skön människa! Din blogg ger mig verkligen energi!
    Och Piggly e så galet söt också!!! Så tack för att vi får följa med i ert liv.
    Kram

    Jessica s 2014-10-29 11:32:52 http://None
    Svara
  • Jag är 33 år och bor i Hammarby sjöstad med min sambo och lilla son på 8 månader. Jag har följt dig sen jag var gravid och upptäckte er butik. Jag och sambon var inne i er fysiska butik i stan och shoppade ett par fleece-leggings (som anvädes flitigt under hela graviditeten :)! )och lite snygga underkläder :-)! Strax därefter upptäckte jag din blogg och fastnade :-)! Tack för en bra blogg!

    Lina 2014-10-29 11:32:06 http://None
    Svara
  • 29 årig dalkulla, mamma till en son på 9 år och en dotter på 7 månader. Är mammaledig och försöker hinna med
    allt som man bör på dagarna med en liten tjej som kör fullt ös med att krypa, resa sig, stå.. you name it 😉
    Följde dig i vecka-för-vecka under graviditeten. Fick snitt beviljat 1 vecka innan BF, efter mkt om och men, och det kändes spännande och läsa om hur det gick för dig och ditt snitt. Har hängt kvar i bloggen sen där och läser dagligen.
    Roligt att läsa lite om en stadsmamma då jag är raka motsatsen och bor på landet med en massa djur 🙂
    Tycker det är roligt att du fortfarande uppdaterar med videos och lägger ut mycket bilder. Bloggen blir mer levande då!
    Tack för en trevlig och intressant blogg!

    Liza 2014-10-29 11:30:27 http://starshes.webblogg.se
    Svara
  • Hej Vanja och family! Jag är 25 år från Göteborg och till jul klar civilingenjör från Chalmers. Kommer flytta till Stockholm efter jul så jag bara suger i mig alla goa tips om caféer, lunchstopp och allmänt sköna häng-ställen 😉 Jag började följa dig i ”gravid vecka för vecka” och tyckte du stack ut från övriga. Du har så mycket bra tankar, är öppen, rolig och ger energi så därav fortsatte jag att läsa bloggen efter att programmet var avslutat. Jag har själv inga barn och tyckte nog det var lite härligt att få en ärlighet från dig hur livet blir efter att man fått sitt första barn. Gillar att du blandar härliga boost inlägg till de tyngre när man faktiskt inte orkar och bebben har härjat hela natten. Vissa bloggare har en tendens att enbart köra på ett spår och det kanske inte avspeglar livet riktigt 🙂 Så keep up the good work, du är grym! Kramar från västkusten!

    Michaela 2014-10-29 11:26:22 http://None
    Svara
  • Tjena Vanja! Jag heter Lisa, är 24 år och kommer ursprungligen från Gbg men pluggar nu Turismvetenskap i Kalmar där jag bor med min sambo (flyttar dock till Sthlm i Januari och ja är livrädd haha men man vänjer la sig). Jag hittade också, som många andra, din blogg via gravid vecka för vecka och tyckte det var jäkligt kul när jag insåg att du är sambo med Nicklas ” coola killen som äger 6/5/4 nicklas i mina ögon haha” då jag är surfare och så fort jag kommer till sthlm springer direkt till 6/5/4 för att få lite surfstämmning! Jag har inga kids och de dröjer nog men jag är jäkligt förtjust i barn och passar dem gärna. Har drivit företag i 3 år nu där jag anordnat surfresor för universitet och blir himla inspirerad av din entreprenörsanda! Tycker du ger sjukt härlig energi och ja diggar bloggen som tusan!! Ja lovar om ja stöter på dig när jag flyttar till Sthlm kommer ja garanterat säga hej!!
    KRAM till er / Lisa

    Lisa 2014-10-29 11:23:21 http://None
    Svara
  • Jenny, 37 år, bor söder om Stockholm. Dotter Molly som är snart 8 månader. Började följa dig av en slump när jag hittade Gravid vecka för vecka. Tycker det är kul att följa dig då våra bebisar nästan är lika gamla. Du skriver lättsamma och roliga inlägg som jag tycker om.

    Jenny 2014-10-29 11:22:27 http://None
    Svara
  • Jag började följa dig i gravid vecka för vecka, försökte själv bli gravid då och blev det månaden därpå! Nu har jag en son på snart 5 månader. Är Stockholmare som nyligen flyttat till Sundbyberg, 27 år, gift sedan förra året och utbildad till högstadie och gymnasielärare men just nu föräldraledig. Tycker du är så härlig och jag blir glad av att läsa din blogg, och att ha följt dig under gravid vecka för vecka gjorde att jag inte blev ett dugg rädd när min förlossning slutade i akutsnitt. Var livrädd för kejsarsnitt innan, typ som du fast omvänt hehe. Men iom att du hade berättar massor om snittet och tiden efter så visste jag rätt mkt trots att jag var helt oförberedd på att det skulle sluta på det viset. Tack för det!

    Fru Berglund 2014-10-29 11:18:30 http://None
    Svara
  • 29-årig Malmömamma till sexmånaders pöjk. Hittade bloggen förra hösten genom butiken, vilken jag fick tipsad av annan, då, preggovän. känns lite pinsamt att erkänna, men först störde jag mig på din enorma fräsighet- men charmades lika fort. Din blogg blev snabbt en favvo, som förgyller i vardagslunken.

    Johanna 2014-10-29 11:15:15 http://None
    Svara
  • 31-årig Skåning som bor i Schweiz här! Har en liten tvåmånaders Finn (sovandes i babybjörnen på min mage just nu) Första barnet och jag ÄLSKAR att vara mamma 🙂 hittade dig genom gravidveckaförvecka. Tycker din blogg är trevlig och glad, utan att bli ytlig!

    Annie 2014-10-29 11:13:38 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! 30 år och bor i Malmö. Gravid med mitt första barn och har precis gått en dag över tiden. Haft komplikationer under graviditeten och blev sängliggande i över en månad. Då hittade dig genom gravid vecka för vecka och du har en störskön personlighet. Har fortsatt att följa dig för jag tycker du har en avslappnad inställning till föräldrarskapet. Du är ett bevis på att, trots att man älskar sitt barn mer än något annat, behöver man inte ge upp sitt liv och bli en hyperstressad morsa. Du inspirerar. Thank you ♡

    Lina 2014-10-29 11:09:29 http://None
    Svara
  • Hejhej! Jag brukar inte läsa din blogg (men kanske får börja nu ^^) utan jag har följt dig på gravid vecka för vecka och följer dig nu på instagram! Jag är 20 år ”gammal”, bor på Malta och väntar mitt första barn i början på april 🙂 jag kommenterar här för det bli lite mer anonymt än instagram, eftersom bara familj och vänner vet om graviditeten och ”resten av världen” får vänta lite till ^^ tycker du verkar vara en så himla härlig person! Kram

    Louise 2014-10-29 11:07:41 http://None
    Svara
  • Hej hej!
    Jag heter Li Winter och är 42 (heregudhurblevjagsååågammal?!) år. Jag har två kids, Loa som nyss fyllde 11 och Bubblan (heter egentligen Lovis) som blir 7 månader den 1 november. Vi bor på Danviksklippan i Stockholm tillsammans med Bubblans pappa Jacob, två röda katter och hunden Grendel som är stor (Grand danois/engelsk Mastiff). Är doktorand i arkeologi och har jobbat på Brunnsvikens handelsträdgård fram till dess att Bubblan föddes. Jag började följa din blogg när jag blev gravid och du också var det. Spännande att följa dig/er när man själv väntade på sin bebb. Jag gjorde också planerat snitt då Loa föddes med akutsnitt och jag fick svåra komplikationer efteråt. Bubblan skulle komma den 8 april men kände för att titta ut prick en vecka innan, den 1 april (säg att du skämtar sa Loa när han fick höra att hon kommit hehe). Förlossningen började av sig själv den här gången så det var spännande att få uppleva det en liten stund… 🙂
    Ha en finfin dag!!

    Li 2014-10-29 11:02:33 http://None
    Svara
  • Hur jag hittade hit? Det började med instagram när jag själv blev gravid och började söka människor som också var nygravida. Jag hittade gravid vecka för vecka och däribland var du. Du kändes så jordnära och så himla käck, en go gubbe änna (göteborgare som jag är) och jag föll. Du kändes som en person som jag lätt skulle kunna bli vän med och därför stanna jag kvar. Har följt dig sedan du presenterades i gravid vecka för vecka och det är ju ett jäkla tag sedan!

    Hursom.

    27 år och mamma till lilla V som jag och min partner kämpade oss blå för att få till. Det tog tid om man säger så. Låååångt ifrån första-försöks-barn. Har lite problematik sedan innan som inte gjorde en graviditet självklar men nu är lilla V här och blev 8 månader i måndags. Herre min get, tiden bara swooschar förbi!
    Vi bor i Mölndal med våran lilla grishund C. Föräldraledig as we speak och kommer vara det till april när sedan partner går på ledigt. Livet är verkligen på en pinne just nu och jag känner otroligt lyckligt lottad. Kan inte ha det bättre!

    AlexSandra 2014-10-29 10:59:15 http://None
    Svara
  • Hej! Jag heter Elin, är 24 år och bor i Borås. Minns inte riktigt hur jag först hamnade på din blogg, men tror det var i samband med att du skrev om hur det gick till att få igenom att föda med planerat snitt. Är så rädd för sjukhus och allt vad det innebär att jag är osäker på om jag någonsin kommer våga skaffa barn. Nu följer jag dig för att du alltid har en bra mix mellan viktiga saker och glada och peppiga

    Elin 2014-10-29 10:55:51 http://None
    Svara
  • En liten presentation: 26 årig tjej från västerås som hittade hit via gravid vecka för vecka som jag följde slaviskt under graviditeten. Mamma till Milton som är född 28 januari i år. Älskar att läsa din blogg. Alltid så inspirerande och kul, speciellt eftersom våra killar är lika gamla.

    Anne 2014-10-29 10:55:46 http://None
    Svara
  • Halloj!
    Blir min första kommentar hos dig nu. Pernilla heter jag. 20 år gammal, från Stockholm och har inga barn i varken magen eller utanför magen. Hittade dig på gravid vecka för vecka som jag följer för att jag tycker att det är så fint med graviditeter. Sedan dess har jag följt dig på insta, här och youtube för att du är så rackarns (för att använda ett av dina favvoord) härlig! Niklas och Iggy med för den delen.

    Pernilla 2014-10-29 10:55:23 http://None
    Svara
  • Hej! Jag hittade dig genom ”Gravid vecka för vecka” och började då följa dig. Jag kommer från Lidingö.
    /TW

    TW 2014-10-29 10:54:13 http://None
    Svara
  • Hejssan! Jag är en tjej på 19 år, bor i Finland, men känner mig oftast mera svensk än finsk haha.. Ser på svenska tv-program och läser svenska bloggar, tänker på svenska, föredrar böcker på svenska, listan är oändlig 😀 Just nu håller jag mellanår och jobbar, men nästa år satsar jag på att komma in i Handelshögskolan och därmed komma på utbyte till Sverige, svenne i blodet som jag är haha ;P
    Att jag får barn är nog en god bit i framtiden ännu, men jag älskar att läsa din blogg för att du är så ärlig om föräldraskap. Ni har visat att även om det ibland är jobbigt att ha barn, så förstör det inte livet(ja, ibland känner jag att jag inte vill ha barn för att jag är så rädd över att det ”förstör” mitt liv; ett tecken på att inte skaffa barn på länge än). Puss och kram åt dig <3

    Cecilia 2014-10-29 10:53:24 http://None
    Svara
  • Johanna, mamma till Alma 5 månader. Bor i Sthlm och hittade hit genom gravid vecka för vecka som jag fullkomligt missbrukade när jag väl hittade programmet. Är just nu hemma med min lilla dotter och kämpar, precis som alla andra, med att få tiden att räcka till 🙂

    Johanna 2014-10-29 10:33:39 http://None
    Svara
  • Hittade hit via din youtubekanal nyss under en lång ammningsstund. Gillade vad jag såg: ärligt, vardagligt och inte helt perfekt. Mitt liv är inte det minsta perfekt med 4 barn och ett hus under renovering. Precis så jag vill ha det, för det mesta i alla fall;)

    Louise 2014-10-29 10:27:19 http://http//brorsornabus.blogspot.com
    Svara
  • Hej svej! Jag har också kommenterat några gånger men läser bloggen flitigt 🙂 Jag är 30 år och bor också på Söder (Hornstull) men jag har aldrig haft nöjet att stöta på dig? Hade jag gjort det skulle jag definitivt hälsa! Fick en dotter 8 februari (16 dagar sent!) och följde dig på Vecka för vecka. Tyckte att ni var en härlig familj att följa! Jag har dessutom handlat flitigt på Glammom, både i butiken och på hemsidan, och det var väldigt roligt att få följa med ”bakom kulisserna” om hur det är att driva eget! Jag skulle aldrig våga själv men tycker att det är enormt inspirerande och coolt med dem som gör det!
    Hursomhelst så är min dotter Molly världens sötaste, skojigaste och härligaste bebis <3 Sover som en kratta men eftersom hon är så underbar på dagarna så kan man liksom inte bli sur… 😉
    Har också testat ett gäng av era restaurang/café – tips på söder!

    Erica 2014-10-29 10:26:41 http://None
    Svara
  • 25-årig finlandssvensk mamma till en 5-månaders baby. Kom in på din blogg då jag fick nys om ”nattkriget”. Nu har vi också tagit tag i våra nätter och vi är på god väg! Tack för en underhållande och inspirerande blogg!

    Malin 2014-10-29 10:10:14 http://None
    Svara
  • Hmm hela kommentaren kom inte med! 24 år från Norrland 🙂 Googlade på ”starta eget” eller något liknande och hamnade här! Fastnade för ditt sätt att skriva och har läst bloggen sen dess 🙂

    Erika 2014-10-29 10:04:19 http://None
    Svara
  • 24 år från Norrland

    Erika 2014-10-29 10:02:36 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!

    Det är jag gått från icke-kommenterare till mäster-kommenterare på nolltid 🙂 Måste säga att det är för att du skriver så väldigt ärligt, trevligt och bra om livet med bebis och livet i allmänhet. Slinker självklart även in i butiken lite nu och då. Har shoppat loss både BH:s (sport BH:n är en favorit), leggings, byxor och lite smått och gott hos er. Tummen upp!

    Jag är 31 år och bor i Vasastan i en liten 2:a som än så länge rymmer min man, mig och bebisäventyret ganska bra. Jag hittade bloggen som många andra här via gravid vecka för vecka när jag var gravid med Ludvig som föddes mitt in i värmeböljan i juli. Han är supersöt, megasprallig, lite väl vild på nätterna men har precis börjat gilla att somna i sin egen säng!

    Tack för att ni delar med er! /Anna

    Anna 2014-10-29 09:28:07 http://None
    Svara
  • 25-årig mamma till en liten tjej på snart 6 månader som heter Emilia. Bor i Uppsala med min man och dotter. Jag är mammaledig och min man jobbar på ett byggföretag som byggnadsingenjör. I vanliga fall jobbar jag som sjuksköterska. Hittade din blogg genom att jag var inne på glammom.se när jag var gravid. Såg även alla avsnitt av gravid vecka för vecka, Iggy är född på min 25-årsdag.

    Naomi 2014-10-29 08:37:54 http://None
    Svara
  • Hej
    Jag är 32år och bor i Huddinge. Jag började följa din blogg när jag vill ha planerat snitt under min graviditet. Emma min dotter är född den 23 januari (4 veckor för tidigt pga havandeskapsförgiftning, med ett akut snitt. Fast vi hade ett inplanerat).

    Nu studerar och jobbar jag heltid sedan hon damp ner och min man är hemma med henne. Känner igen mig i att jobba samtidigt som man har en liten och det är nog delvis därför jag läser fortfarande. Pluss att ni är mitt utökade kompisgäng.

    Jag kommenterar då och då men skulle nog inte våga gå fram och säga hej på gatan. Jag är gravid igen nu (syskon i mars) och jag är inte så fräsig (under mina graviditeter har jag levt i mjukisbyxor och vågar inte sätta min fot i GM-butik.

    Kram

    Anna 2014-10-29 08:29:49 http://None
    Svara
  • Jag är en 31-årig fellow SoFo-bo som också ”upptäckte dig” genom vecka-för-vecka. Har en femårig son och en bebis i magen och ser dig titt som tätt på söder, men har aldrig vågat hälsa 🙂

    Charlotte 2014-10-29 07:31:40 http://None
    Svara
  • 25-årig nybliven mamma som är vaken mitt i natten pga bebis som var hungrig 🙂 Kommer från sööödra Skåne! Hittade även dig genom gravid vecka för vecka när jag själv var preggo och var bara tvungen att forsätta följa härliga dig och din familj 🙂 fortsätt med vad du gör, du är grym!

    Julia 2014-10-29 04:42:06 http://None
    Svara
  • Først og fremst, vår helg var perfekt! Rakk innom GlamMom og plukket med meg de fineste skoene. Du må takke hun som arbeider, for hun endevendt butikken for å finne rett størrelse!

    Og så var det meg, da. Vel. Norge-Jenny er egnethet svensk, men ikke si det til noen (prestasjonsangst for det skriftlige!) men flyttet fra Jakobsberg da jeg var 8 år med familien for å bo i mammas hjemby Drammen. Nå er jeg, som du kan se på Instagram, forlovet med Silje og til uken flytter vi inn i vår første selveide leilighet. Barn har vi ikke produsert (hah!) enda, men det står på agendaen like etter bryllupet neste år. Og ja, ramlet inn på bloggen etter at jeg av en eller annen grunn snublet inn på IG-kontoen din. Ja, det var min lille bibel av kommentar (som jeg for øvrig skal bli flinkere til å gjøre – man må jo vise en blogger at man setter pris på all tid hun legger ned i arbeidet) All kreds til deg, Vanja!

    Norge-Jenny 2014-10-29 04:15:22 http://None
    Svara
  • 18 årig tjej från hälsingsland! Läser natur på gymnasiet med inriktning på medicin och drömmer om att bli barnmorska inom ett par år 🙂 Läser din blogg för att jag älskar barn och längtar tills jag får egna, dock har jag planer på att åtminstone ha gått ut skolan och fått ett hus och lite pengar på sparkontot först haha. Har hittat min drömman dock och har varit tillsammans i snart två år som jag hoppas blir många fler och helst i resten av mitt liv 🙂

    Lina 2014-10-29 04:04:10 http://None
    Svara
  • Jag är 20 år gammal, född och uppvuxen i fina Halmstad på västkusten men har nu bott i Norrköping på andra sidan landet i ett år. Jobbar just nu tillfälligt i kassan i en mataffär i närheten där jag bor med mina föräldrar och mina två älskade hundar, i väntan på att komma på vad jag vill göra av mitt liv så att säga. Ska söka in till någon utbildning till nästa höst, chansen är stor att det blir något i Sthlm 🙂
    Jag började läsa din blogg efter att ha sett dig på gravid vecka för vecka som många andra. Kommer inte ihåg hur jag hittade till programmet men det var av en slump och vips sa det så satt jag och kollade igenom alla dina tidigare avsnitt (tror du va i vecka 35 typ när jag hittade kanalen) i ett streck. Tyckte du (och Niklas) verkade vara så himla härliga och fick upp ögonen för hela gravidochskaffabarn-grejen. Aldrig varit särskilt intresserad eller insatt i det innan men nu efter att ha följt alla gravid vecka för vecka-tjejer i snart ett år efter att jag hittade dig där så är jag sjukt intresserad och insatt haha. Iallafall! Tycker du och din familj är så fina och härliga så jag älskar att följa er både här på bloggen, insta och youtube! Kram 🙂

    Julia 2014-10-29 03:12:44 http://None
    Svara
  • 22årig skåning som flytta till gbg när hon va 19. Varit tillsammans med pojkvännen i 6 år. Har en papegoja och två undulater som husdjur och pluggar till fysioterapeut (aka sjukgymnast). Följer även dessies blogg och när hon va med i vecka för vecka så dela ni ett avsnitt och på direkten tyckte jag du var en sån härlig människa! Så jag kollade alla dina klipp på vecka för vecka och sen såg jag du hade insta och blogg ooooooch en youtubekanal. Toppen tänkte jag! Dina inlägg är alltid lika roliga att läsa/se och lilla Iggy. Kan man va sötare med sina små skutt?
    Nä. Hela lilla familjen verkar vara super härliga! Hoppas man inte låter som a wierdo nu haha!

    Alison 2014-10-29 02:47:30 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Jag är en 22-åring som bor strax utanför göteborg som läser till undersköterska . Jag hittade hit när du va med i ”vecka för vecka” och fastnade för kejsarsnittsfråga då jag gärna vill ha det när jag får barn. Såklart är jag kvar för att följa din familj på alla upptåg och härligheter! Kram

    Emmeli 2014-10-29 02:45:02 http://None
    Svara
  • Jaha en liten presentation då… 🙂 fast jag har kommenterat några ggr iaf, både på insta o här ;). Är 26 år, har en flicka som är nästan på dagen lika gammal som iggy (instatwins, om du kmr ihåg det!) Bor i småland med min sambo, vår lilla bebis o vovve (villa volvo vovve – thats us haha). Började följa din blogg då jag var gravid pga vi var ”lika mkt gravida” hehe, såg dig i gravid vecka för vecka o sen började jag läsa din blogg o fastnade helt! Hinner inte läsa o följa bloggar som innan, men din är ett måste att kolla in varje dag! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, men vill uppmana dig att fortsätta med att blogga! Hälsa Iggy från hans instatwin Elise 😉

    johanna 2014-10-29 02:42:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!