IKEA-dag!

DSC03137

HELA denna dagen spenderades på IKEA. Med glammis-Malin. Vi har styrt upp ett sprillans nytt härligt kontor, och i dag åkte vi och köpte inredning. Men first things first, så vi började med brunch.

 

DSC03136

Blev (positivt) överraskad av att de hade så mycket ekoprodukter på brunchen. KUL! Hade man barn fick man dessutom en (gratis!) barnmatsburk med ekomat från Semper. Inte illa!

Och jag har ju barn, så jag plockade en burk. Okej, han var inte med på IKEA, men ändå. Man är väl sniken fiffig liksom.

 

vanja wikström

Jag hade sån RACKARNS tur och lyckades få de SISTA baconen på hela brunchen! Kunde knappt behärska min glädje när jag såg att det bara var några ynka skivor kvar, och tjejen framför mig HOPPADE ÖVER baconen! Så de sista rackarna hamnade hos mig.

Jag är ju en baconfantast av STORA mått, så brunch utan bacon är ungefär en lika stor hit som pussförbud på Piggly en hel dag. Vidrigt, alltså. Så ni förstår att jag tackade min lyckliga baconstjärna för denna IKEA-ynnest.

 

malin blomstedt

Bästaste partner in crime. Hon är organisationschef på GlamMom, så en IKEA-runda utan henne skulle bara bli ett enda virrvarr. Eller så skulle jag typ bruncha hela dagen. På bacon.

 

vanja wikström

Det tog hela dagen, men till slut hade vi rattat ihop ett helt kontor. Vi kommer inte plocka med oss nånting alls från vårt gamla kontor, känner att vi vill ha nytt nytt nytt och snyggt snyggt snyggt. Så mycket som vi jobbar så är vi tamejtusan värda nåt riktigt härligt.

Och våra gamla kontorsmöbler är en salig blandning av loppisfynd, ”billigastebilligapåJysk”-grejer och ”kollavilkenbragrejjaghittadeigrovsoprummet”-pryttlar. Vilket absolut har sin charm. Men efter tre år så är det dags att gå vidare och testa nåt nytt. Som är nytt. He he.

Hittade en härlig kontorsinspirationsaffisch som funkade alldeles utmärkt att hoppa in i, tills dess att vårt egna kontor är klart.

 

DSC03170

Inget IKEA-besök utan chokladboll. Såklart. Det är tradition. Och så kostar de 5 pix. Det känns liksom FEL att inte slinka i sig en boll då. Så jag har NÄSTAN varit hälsan själv i dag med.

I morgon är det flyttdags, ska bli så sjukt KUL att installera sig i våra nya lokaler. Kommer ge massa bra ny energi, känns i hela kroppen.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Underbar blogg!!! Första bilden på äggröra och bacon, är
    Den tagen med din Sony-kamera?? Blir det så där snyggt blurrigt i bakgrunden av den? Kör du manuell eller automatisk? Tusen frågor men kan inte bestämma mig om jag ska köpa kameran eller inte. Söker efter snyggt blurr 🙂

    Emelie 2014-11-17 00:03:14 http://None
    Svara
  • Fud vad gott med bacon! Och vad skönt att det finns fler som är snudd på besatta av bacon. Jag ÄLSKAR bacon. När knapersteker bacon till en maträtt försvinner hälften spårlöst. Jag har inga gränser. Och de där delicatobollarna är ju mumma! Nu när jag gått på mjölkfri kolikdiet är delicatoboll en av få mjölkfria kakor jag kunnat frossa i, så det har jag gjort med besked! Jojo. Härligt med shopping till kontoret! Mitt kontor (som jag numera är mammaledig från, jag jobbar som marknadsansvarig på ett företag som gör rostfria produkter) skulle verkligen behöva sig en uppfräschning. Jag försöker med doftljus och sånt, men det räcker liksom inte till. Tänker för övrigt testa IKEAs brunch efter det här, nu när bebisen precis börjat kunna sitta i barnstol om man pallar upp henne lite. Kram!

    Helena / Bara en kaka till 2014-10-29 10:01:49 http://www.baraenkakatill.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!