Retail therapy

vanja wikström stil

Jag måste få presentera min nya väskdarling. Hon har ju rantat runt på en del Momspo-bilder redan, men jag känner att hon förtjänar en riktig presentation.

 

ulrika design

Jag hittade henne på Insta. Såg den här bilden i min feed och bara dog väskdöden. Var TVUNGEN att bjuda in henne att bo permanent hos mig. Särskilt eftersom jag hittade henne när jag var lite nere över en grej. Man ska inte underskatta the power of retail therapy, för att få solen att skina i sinnet igen.

Det är för övrigt preciiiiiiiis det här jag älskar med Instagram – man blir så sjukt jäkla inspirerad. Jag hittar grejer/idéer/plagg/stämningar/städer jag aldrig hade snubblat över annars.

Tyckte det var extra kul när jag upptäckte att märket bakom väskan var svenskt (det heter Ulrika Design). Känner inte till det sen tidigare, men de har en hel del godbitar på väskfronten till rimliga priser. Gillas.

 

DSC02210

Hon är en riktig skönhet i svart läder, strösslad med guldnitar. Perfekt size (lagom liten), och känns bara så rackarns lyxig. Fräser till vilken outfit som helt.

Älskar nitarna, de gör att väskan blir lite punkig, trots att den är sjukt stilren å enkel annars.

 

DSC02208

Tycker också den är smart uppbyggd; två stora fack med gemensam dragkedja, och så ett litet i mitten, med separat dragkedja. Däri kan man lägga pengar/kreditkort, så behöver man inte vara orolig att nån norpar ens rikedomar när man gräver runt efter läppglanset på krogen.

(Har man tagit en Old Fashioned eller tre är det också skönt med ett stängt pengafack, så slipper man vara orolig att man själv spiller ut sina rikedomar medan man gräver runt efter läppglanset på krogen.)

 

DSC02209

Stängt mittenfack – no rikedomar kan norpas! Älskar att kontrastfodret är så fint orangerött också. Dessutom smidigt att det inte är svart – mycket lättare att se vad man har i väskan då.

En helt annan sak. När Niklas såg de här bilderna (de sista två i detta inlägg alltså) tyckte han de var…”suggestiva”. Eller okej, jag tror faktiskt han använde ordet ”obscena”. En riktig rackarns snuskhummer, min karl.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Haha, jag älskar att ni också har snuskig humor! Suggestiva väskbilder, hähä!

    Helena / Bara en kaka till 2014-10-20 16:59:40 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Undrar också var man hittar den, och vad heter denna modell?

    Sandra 2014-10-20 16:57:41 http://None
    Svara
  • Otroligt snygg! Jag skulle gärna ha en sån där i min ägo jag med. Hittar ingenstans på nätet man kan köpa den, vet du var man hittar den? Tack för en superinspirerande blogg förresten! 🙂

    Miss Mim 2014-10-20 12:12:51 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!