Hur går det med saknandet då?

piggly

Har ju fullt upp här, så precis som jag trodde blir jag inte så saknig. Hinner ju liksom knappt tänka på min lilla groda därhemma. Men nu när jag kom hem till hotellrummet och slank in på wifi:t så dök världens godaste bilder på världens godaste bebis upp på whatsappen. Plus en liten video med en överlycklig Piggly som gungar, högt högt. Och piper av förtjusning.

Då höll hjärtat på att svämma över av längt. Men det är lite mysigt tycker jag. För TÄNK vad gött det kommer bli att krama om den där lilla bebiskroppen när jag kommer hem igen. Ojojojoj. det kommer bli EPISKT.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Halloj Vanja! Har följt dig slaviskt på gravid vecka för vecka och följer nu slaviskt din egna youtube kanal, du är ju så grym! Älskar dina klipp, du verkar vara en fantastisk människa, glad, sprallig och jordnära. Du har inte funderat på att göra en podcast?
    All lycka till dig och din fina familj!

    Louise 2014-10-13 20:25:31 http://None
    Svara
  • Ja gärna mer skönhetstips. Gärna video där du visar hur du sminkar dug. Tänker typ solpuder och rouge och så. Använder du solskydd i ansiktet alla dagar året om? Även vid regn och snö? Och isf vilken använder du då som inte ger dålig hy? Och också nyfiken hur det gick för Niklas att vara ensam med Iggy en hel helg.

    Lena 2014-10-13 14:16:25 http://None
    Svara
  • Jag har tackat dig förut men gör det igen. Tack för att du inspirerar mig varje dag! Det med en blogg som jag vill läsa hela tiden. Jag upplever nästan ibland att jag sitter bredvid och hör dig berätta om Iggy och ditt liv. Jag bli superglad så fort jag går in på din blogg. Och allt du lyckats åstadkomma är underbart! Kör på! 🙂

    Beatrice 2014-10-13 11:46:24 http://www.nattstad.se/mittlivsombea
    Svara
  • Hej Vanja! Jag har följt dig sedan gravid vecka för vecka och älskar hela iden med glammom och har handlat fina presenter där till mina vänner när de väntat smått! Jag är lite av en skönhets-junkie och älskar de få men bra inlägg du gjort om smink och hudvård mm- ser gärna mer sånt i bloggen btw! Har ni funderat på att sälja gravidvänlig hudvård/smink på glammom i framtiden? Jag tänker typ produkter utan en massa gifter och bebis/preggo produkter som ni gillar.? Kram’

    Fanny 2014-10-12 22:52:03 http://None
    Svara
  • Vanja! Jag ÄLSKAR din blogg 😀

    jennifer 2014-10-12 17:29:46 http://None
    Svara
  • Iggy är ju så underbart söt! <3 Hur går det för Niklas och Iggy på nätterna nu när du är borta? Nyfiken! 🙂

    Karin 2014-10-12 12:22:49 http://garderobsharmoni.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!