Är onlinelyx lika lyxigt?

DSC01610

På tal om shopping. Jag klickade ju hem jackan jag kärade ner mig i på Nittygritty i helgen. Jag hittade den på lyxsajten MyTheresa.com, och var nyfiken på hur det skulle vara att få uppleva min allra första lyxepyxeshopping online. Så här kommer en liten recension.

Klickade hem jackan i måndags natt, och den levererades av ett UPS-bud i dag torsdag. Snabbt jobbat tycker jag. Paketet kom ju ändå från Tyskland.

 

DSC01616

Och titta, vilket fint paket jag fick! Med sidenband runt å allt. De vet hur de fångar mitt shoppinghjärta de där Theresorna. Fakturan fick man i en specialgjord plastficka, som nog är den fräsigaste plastficka jag nånsin sett. Bra nivå, Theresor.

 

DSC01613

Jag dillar ju alltid om mervärde mervärde meeervärde när jag pratar om hur folk driver företag. Att man liksom ska överraska sina kunder med att vara sådär extra extra bra. Det blir så härligt då för alla inblandade. Och denna galopp har ju Theresorna fattat.

Bara det att jag nu lagt upp tre bilder på samma paket inom loppet av en minut tyder ju på att de gör sitt shit rätt liksom. Jag äääälskar den lyxiga inramningen. Med fin kartong, sidenrosett, fräsi fräsiplastficka. Har man köpt nåt så satans dyrt så ska man bli behandlad med extra gull tycker jag.

Minns hur besviken jag blev när jag beställde hem från Carin Westers nätshop (en jacka för 4 lax), och den kom ihopknögglad i en svart påse. Inget tackkort, inget silkespapper, inte ens en fin påse. Då blir man ju liksom berövad halva nöjet av att faktiskt unna sig nåt sådär flådigt. Men Theresorna har koll på läget. Heja heja!

 

DSC01617

I kartongen var mina godbitar inbäddade i fint silkespapper, toppat av ett tjusigt kort.

 

DSC01619

Älskar att de erbjuder att ge en stylingtips om plagget man klickat hem.

 

DSC01629

Jag köpte ju två storlekar för att prova hemma och sen skicka tillbaks den som inte satt bra. Och så länge den här lappen är kvar på plagget så har man 30 dagars fri returrätt med frakten betald. Helt rätt tycker jag, när det handlar om såna dyrgripar.

 

DSC01626

My preciousss….. Är sjukt nöjd med den här rackaren faktiskt. Den får nog följa med till Berlin och leva loppan nu i helgen.

Och hur satt den då, kanske ni undrar? Som en smäck! Jag känner mig SJUKT JÄKLA HET i den, och det var ju målet. Åsså känner jag mig vuxen. Det här är det nya. Jag ”köper inte kläder” längre – jag ”investerar i en hållbar garderob”. Som en riktig vuxen.

(Eller nåt. Whatever rättfärdigar den här fräsiga jackan, liksom.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser sjukt fräsig ut. Bild på dig med jackan på önskas

    Sofia 2014-10-10 19:38:57 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!