Frukost med grodan

DSC01497

Grodan var såklart med i morse när vi käkade frulle. Och han äter också. Eller…smakar. Han älskar att smaka på ALLT vi stoppar i munnen, och det är så jäkla kul att se hur han reagerar på olika matprylar.

 

DSC01501

Han gillar i princip allt. Eller, han visar i alla fall inte att han INTE gillar nåt. Det mesta slinker ner med ett smajl. Och sen viftar han med armarna, säger ”Yyyhh! Yyhh!” och tittar uppfordrande på oss. Han vill ha mer. Alltid.

Vet dock inte om det beror på att han tycker allt är så rackarns smarrigt, eller om det mer har att göra med att han är nyfiken i en stor stor strut.

 

DSC01499

När han fick prova kalles kaviar i morse såg han dock lite misstänksam ut. Typ ”men mamma, ska det verkligen SMAKA såhär?!”.

 

DSC01495

För det mesta slutar snaskandet som ovan dock. Det är ju så himla KUL att äta! Och att sitta! Och att vifta! Och att ostbåga! Och att prata! Och att bada! Ja…ALLT är liksom ganska skoj.

Så är det när man upptäcker världen för första gången i sitt lilla liv. Bra att påminnas om sånt ibland. Det är KUL att….bara vara. Att leva. Heja bebisfilosofi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!