Hösttecken

DSC01397

Vi invigde åkpåsen i dag. Ett hösttecken om nåt. Bebelinon tyckte den var rackarns gossig helt klart. NÄR ska nån uppfinna vagnar för vuxna?! Med gossiga åkpåsar som man kan götta ner sig i. Jag bara undrar.

Tycker för övrigt att dagens barnprodukter är så himla smarta. Å fina. Vi har ju en vagn från Joolz, den här, som vi ÄLSKAR! Den är så sjukt lättrattad, smidig och snajdig. Alla rätt liksom. Den får tillåmed fans när vi är ute och luftar den. I går kom det fram en tjej på stan och ville ta kort för att hon tyckte den var så flådig, skulle spara infon tills det blev dags att baka bebis för hennes egen del. Och det är faktiskt inte första gången en främling på stan kommer fram och undrar vad det är för vagn vi har. Snart kommer den få börja skriva autografer tror jag.

Hursom, vi använde aldrig åkpåsen i vintras, den var så stor och Iggly var så liten. Vi hade en overallpåse till honom istället, och använde åkpåsen mer som en madrass. Men nu åkte den fram och premiäranvändes.

Det går sjävklart att använda sittdelens sele i kombo med påsen, det finns specialgjorda hål i bakstycket för det. (Hål som jag för övrigt trodde var lufthål när vi köpte den, så att det inte skulle bli för varmt för bebisen. Var jag en rookie för 8 månader sen, eller var jag en rookie?)

Och när bebin växt ur påsen på längden kan man koppla loss överdelen på påsen och använde den som en sittdyna i vagnen. Smarta, som sagt, dagens barngrejer. Åkpåsen hittas här! (Finns dock ingen i vuxensize, tro mig – jag har kollat.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Sorry..skrev slarvigt pga hungrig bäbi ett rum bort 😉 Nu sover familjen för natten så nu funkar mitt vokabulär igen!
    Alltså..jag menade Joolz sufletten. Inte solskydd (som vi också har, funkar sådär..jäkligt knepigt att få igen om man inte vill ha tyget flängande). Sufletten är på min vagn
    1. Känsligt för att ”falla ihop”, dvs om man knuffar till sufletten kan den falla ner. Dvs inte så rubust uppfälld.
    2. Låter med ett högt knäppande ljud..kan väcka bäbi om man fäller upp/ner
    3. Kan ej ”låsas” i mellanläge. Antingen upp eller ner. Dumt, om man bara vill rätta till ngt inne i vagnen tex.

    Frågan är, är min suflett pajj eller? Är er likadan?
    Kan säga att jag fortfarande använder liggdelen, då min unge är 12 veckor.
    Tack för fin blogg! Kram!

    Mia 2014-10-08 02:25:40 http://None
    Svara
    • Svar på Mias kommentar.

      Halloj igen! Hmmm, nej vår sufflett faller inte ihop om man knuffar till den. Det går inte att ställa den i mellanläge, tycker också det är lite dumt. Högt knäppande ljud känner jag inte heller igen. Jag tycker nog du ska kolla upp den hos återförsäljaren, går säkert att bara byta ut den. 🙂 KUL att du gillar el bloggo, tack tack snälla! Blir så glad att folk vill hänga här med mig, Niklas å Piggly. <3

      Vanja 2014-10-09 18:26:38 http://vanjaw.com
      Svara
  • Fråga- er Joolz solskydd..kan man fälla ner den halvvägs liksom eller är det bara uppe eller så ramlar den ner till botten.
    Måste bara fråga..är det min vagn det är fel på. Hatar nämligen detta..annars älskar jag vagnen också!

    Mia 2014-10-07 14:38:14 http://None
    Svara
    • Svar på Mias kommentar.

      Du, jag håller med om att det sitter dåligt och lätt åker av, men det beror för vår del på tryckknapparna. De går upp och så åker skyddet av. Var det det du menade? Men annars funkar solskyddet tycker jag. Har du sett att man kan fälla ner den allra sista biten och få typ 10 cm till solskärm (slutet på den del som man stoppar i UV.skyddet i)? Bra tips annars. 🙂

      Vanja 2014-10-08 01:47:03 http://vanjaw.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!