Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Etoiles

DSC01359

Ni vet ju hur jag brukar pyssla med mina naglar för att öka på vardagsglädjen. Well, här är mitt senaste påfund – stjärnor! Känns lite rockfräsigt sådär.

Får ju styra upp sånt här extra special stuff på egen hand nu när min fantastiska nageltjej är mammaledig, men fiffig kvinna reder sig själv!

 

DSC01365

Det här var lätt kirrat med det djupgröna lacket från det übergölliga Haute House från Ciaté (som jag inte kunde låta bli att köpa för ett tag sen – hittas här). Och sen la jag på en stjärna på varje nagel (hade ett gammalt lack från Wet ´n Wild hemma som är genomskinligt med massa stjärnor, så jag plockade ut ett gäng bara och duttade på).

Avsluta med ett lager Seche Vite (världens bästa överlack – magiskt bra som torkar nageln på en minut samt gör att det blir tokblankt och sitter som sten – hittas här just nu med sänkt pris såg jag wooop woooop) åsså e du en nagelstjärna!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snyggt! Vill bara göra dig medveten om att seche vite är giftigt och farligt, du som är så mycket för bra produkter. Ha en bra dag!

  lovisa 2014-10-06 09:38:20 http://None
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   Gaaahhh, nu har jag hört det från fler. 🙁 Nån tipsade om att Deborah Lippman har ett liknande lack utan gifter – ska kolla om det är nåt att hänga i julgranen. Då byter jag! 🙂 Kram!

   Vanja 2014-10-08 01:29:26 http://vanjaw.com
   Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!