Nu när sömnen börjat räta upp sig, så ska även våra nya urusla matvanor fixas till. Det här med att äta hämtmat varenda dag ska nu få ett slut. Känner liksom i hela kroppen att man…misshandlat den på sistone. Inte så härligt.
I morse blev det därför en superduperjuice, sprängfylld med gotte till min stackars lekamen. Det var så länge sen jag juicade, att jag nästan glömt bort hur man gjorde.
Med den nya energin som våra senaste nätter bjussat på, så har även min mästerkock kommit tillbaks. I dag lagades det därför en All Time Fave: pilgrimsmusslor med granatäpple och dill/citronskum. Nästan overkligt smarrigt.
Åsså en caprese till det, samt några lövtunna skivor tryffelsalami. Bättre än på restaurang.
Vi är besatta av den här rätten, den är så god så god så god så god. Recept för den som blir sugen finns här.
Mums vad det såg gott ut! Får blir morgondagens lill-lördagskäk 🙂
ja vad kul, testa! den här rätten är så otrooooligt god! Viktigt att steka musslorna på HÖG värme KORT tid. Annars blir de sega. Lycka till! 🙂