Dagens bröllopsmomspo!

vanja wikström

Vad fräste jag runt i då, en högtidsdag som denna? Jo, en klänning från Bruuns Bazaar som jag faktiskt köpte för drygt 15 år sen. Jag knallade in i deras butik av en slump (skulle egentligen inte handla nåt alls, och särskilt inte en alldeles för dyr finklänning), såg den och var bara TVUNGEN att ha den. Hade ingen aning om vad jag skulle ha den TILL, den är lite för snajdig för att bara glida runt i till vardags sisådär. Men jag kände i hela kroppen att jag var liksom var tvungen att köpa den.

 

vanja wikström svvit

Är så himla glad att jag slog till den där dagen för 15 år sen, för jag har haft så kul i den här rackaren. Den har fått följa med på många fester, och känns alltid lagom uppklädd.

Har svårt att hitta ”finkläder” som jag trivs i, tycker lätt det blir för tillrättalagt när det ska lyxas till, och då känner jag mig inte som mig själv. Men den här är liksom lite lagom lyxig. Uppklädd, men inte stel på nåt sätt. Är väldigt förtjust i den i alla fall.

Nu är det läggdags, återkommer i morgon med fler bröllopsbilder! …och självklart också en uppdatering på hur det gick på Iggly-fronten. Hur funkade det egentligen att ha barnvakt i 36 timmar i sträck? Överlevde Piggly? …och överlevde barnvakterna? Fortsättning följer i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!