Andreas&Corinne = sant

brudskål färg

Mera bröllop kommer här! Festen gick av stapeln på Rockelstad slott, som var MAGISKT fint! Jag kan tycka att de flesta såna här slott blir lite ocharmiga, de förvandlas liksom sakta men säkert till konferens- och kick off-anläggningar. Bakom sammetsdraperierna hittas man whiteboards, typ.

Men så var inte detta ställe alls. ALLT var bevarat, inte en whiteboard i sikte! Så jäkla fint ställe, och helt perfekt för ett bröllop.

 

andreas

Den fräsiga brudgummen. En riktig rackarns entreprenör, denna man. Startade sin bana som barn då han kom på att man kunde slinka till Systemet tidigt på fredagar, ta ett gäng kölappar och sen sälja dem till stressade handlare som inte ville stå i två timmars kö för att shoppa sitt helgvin. Sjukt smart.

I dag driver han ett gäng olika businessar, bland annat en byggfirma – som byggt iordning GlamMom-butiken faktiskt.

 

DSC01073Den fräsiga bruden! En av de mest målmedvetna tjejer jag känner. Sjukt smart och en riktig satans stjärnsäljare. Skulle kunna sälja tv-apparater till blinda, sand till Sahara – you name it så säljer hon det.

Och roligare festprisse får man leta efter. Många snurriga nätter har spenderats i sällskap med denna dam.

 

vanja cia

En grej jag verkligen gillar med bröllop är att man får snicksnacka med en massa folk man inte träffar så ofta. Eller helt nya mänskor. Och på det här bröllopet kryllade det av båda sorter – och alla var så himla sköna. Corinne & Andreas vänner är verkligen aptrevliga att hänga med.

 

vanja cia 2

Det här är en av mina favoriter – Cia! En kompis till Corinne som jag springer in i då och då, och varje gång jag gör det så blir jag typ kär i henne. Hon är så jäkla härlig helt enkelt. Fick nu träffa hennes snubbe för första gången, och han var såklart en sån där superkille, som såna där supertjejer liksom hamnar med.

 

DSC01095

I och med att jag var toastmadame så hade jag lite för mycket att rådda med under dagen å kvällen för att ta några bilder, så Niklas får all cred för alla tjusiga pics.

Just den här är lite lurigt röd dock, men det var den enda som togs under själva toastandet. Middagen var helt fullspäckad med tal å spex, så jag och Pierre var som gubben å gumman i lådan som dök upp med vår toastpingla mellan ungefär var tredje tugga. Härligt nog var det väldigt många väldigt bra tal.

 

DSC01099 svvit

Maten var sjukt smarrig, bröllopstårtan likaså.

 

DSC01108Bröllopsvalsen var vansinnesbra – båda är utbildade dansare, så fattas annat.

 

DSC01087

All in all var detta i princip ett helt perfekt sagobröllop. Så himla fint ordnat på världens vackraste slott, med flödande champagne, livestråkar på minglet, god mat, underbart sällskap, fantastiska fyrverkerier, sjukt bra liveband (hett tips – kolla in The Soul Company om ni behöver ett TOKsvängigt band till nån fest!) och världens finaste brudpar. Magiskt mäktigt faktiskt.

 

DSC01094svvit

Och de här rackarna fick till å med ligga! Med varandra! Jippiie! Vi var trötta som SATAN men kände att man ju liksom bara MÅSTE få till det en dag som denna. Heja heja!

 

vanja niklas svvitMin skatt. Nästa år tror jag att vi slår till med en bröllopsfest!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!