Som att ha hund tror jag

DSC00837Har ni också märkt det här med att man sen man fick barn helt plötsligt får nya kompisar överallt? Eller, kanske inte jag å Niklas, men Iggy. För vart man än är, så lyckas bebelinon alltid fånga någons blick, och vips! …så börjar det les och skrattas å gullas nånstans i närheten. Sjukt mysigt.

 

DSC00836

Och det är liksom alla möjliga mänskor i alla möjliga åldrar som börjar vinka, jollra och fnittra. Folk man absolut inte kunde tänka sig cracka ett leende börjar hipp som happ prata bebisspråk och göra skojiga miner. Så himla kul, det ger liksom en ny bild av världen och mänskorna runtomkring en. Alla blir mer…mänskliga.

Och det är så fint på nåt vis tycker jag. Att världen har blivit en bättre plats på så många sätt, sen Piggly damp ner i den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!