Hopplycka!

DSC00822Alla ni som sett klipp från vår YouTube-kanal har ju benkoll på hur mycket Iggly älskar att hoppa. Vart han än är, så ska det studsas. Därför har han nu fått en riktig rackarns fredagspresent – en hoppgunga!

 

DSC00818Och ojojoj vad den föll i god jord. Det var svårt att fånga glädjen helt på bild, då den ystra babyn liksom…hoppade hela tiden. Vilket ju var meningen, så man får nog lov att säga att presenten var nåt av en succé.

Bilderna däremot, blev rätt suddiga. Några lyckades jag dock få till, när han för några sekunder stannade upp.

 

DSC00817

Gungan är supersmidig att hänga upp, sitter med en karmsax i dörrkarmen. Funkar för bebbar upp till 12 kilo.

 

DSC00813 svvitJa, ni ser ju. Hopplyckan liksom! Bästa bästa. Har en känsla av att vi typ aldrig kommer ta ner den här gungan, tror Piggly kommer bosätta sig i den.

Den här hoppgungan klickade vi hem, känns superbra. Stabil, lätt att hänga upp och bekväm för bebelinon. Billig dessutom, aldrig fel. (Ser att designen är något annorlunda än när vi köpte den för några dagar sen, men det är samma gunga.) Hoppi hoppi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Nu har jag klickat hem en sådan jag också, har sneglat på just den rätt länge. Har också en studsare nämligen 🙂

  Mikaela 2014-09-28 12:27:42 http://None
  Svara
 • Vad använder du för sorts kamera? Fräsigt eftersom man kan ställa in olika filter!
  Eller är det bilder som är tagna med iPhone?
  Iggy delar verkligen med sig av sin glädje på alla bilder! 🙂

  Cissi 2014-09-28 11:39:30 http://None
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Jaaaa, den är superbra! Det är en från Sony, just nu har jag den inte här så kan inte kolla detaljerna, men det kommer ett marigt inlägg om den inom kort eftersom flera har frågat. 🙂 Då skriver jag lite mer om exakt vilken modell det är, hur den funkar osv. Kommer snart! 🙂

   Vanja 2014-09-28 19:17:11 http://vanjaw.com
   Svara
 • Glömde fråga, vart är Pigglys söta jeans skjorta köpt?

  Eva 2014-09-27 00:03:38 http://None
  Svara
 • Vilka härliga bilder! Min son älskar oxå sin hoppgunga, han (Algot) är 7mån om en vecka.

  En fråga, hur gammal var Piggly när ni började med nattstöket?

  Vi ska sätta igång när min sambo är klar med utbildningar han håller i några veckor till. Känns som man måste vara två, för det blir säkert inte enkla nätter. Algot tar nämligen inte napp eller flaska (någon gång har vi fått i honom lite ersättning), har Piggly börjat käka mkt gröt å mat, så han ”står” sig på natten? Vi har börjat få A att äta lite gröt å mest smakat på mat.. Känns som man står inför ett stort projekt, både att de inte ska äta under natten å sen sova i sin egen säng å inte hos en själv..

  Ni (peppar peppar) verkar ju lyckats så bra nu, så det finns kanske hopp..

  Måste även säga: tummen upp för en super härlig blogg! Alltid lika kul att spana in å se nya spännande inlägg!

  Eva 2014-09-27 00:02:05 http://None
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Halloj! Tack snälla för finfina ord om bloggen, KUL att du gillar att hänga här! 🙂 Svar på ändringarna: Piggly var strax under 5 månader när han började nattböka. Nu är han snart 8 månader, så det har hållit på i drygt 3 månader. He he. Han äter mycket mat på dagen: gröt till frulle, sen en halv burk + en hel eller halv Ellas-påse till lunch, halv burk till middag och sen gröt till kvällsmål. Vi satta igång ordentligt med att få honom att käka riktig mat när vi ville ta tag i sömnen, just för att han inte skulle behöva vara så hungrig på natten och att det då blir lättare att sluta med käket då. Finns säkert tusen sätt att göra detta på, men tycker det funkade bra för oss att köra en trestegsraket: först få Iggy att äta bra med mat på dagen, när man fått igång det så tar man bort nattmaten (eller den mesta i alla fall), och när man fått koll på det så flyttar man över till egen säng. Jobbigt att ta allt på samma gång, så dela upp det så blir det inte ett lika stort projekt.

   Kan också säga att det är smart att se till att vara två när när ni ska ta nattmatskriget. Det vill du inte göra ensam, mycket bättre att vara två som delar på natten om det blir mycket stök å bök. Kan dock vara trixigt för dig iom att du doftar Michelinkrog för Algot, så eventuellt kanske din kille får ta det mesta. Lättare att ta fajten om maten med någon som inte luktar mjölk. Så det kanske blir din killes krig. 😉 Ni kan ju börja båda två, men om det inte funkar att du är med (vet att många upplevt att det blivit för svårt om tjejen har ammat och helt plötsligt ska sluta med det, så att killen tagit just nattmatskriget ensam) så kanske det får bli ett soloprojekt för din kille.

   Och gör det bara! Ingen idé att vänta tycker jag. LYCKA TILL, kommer gå kalas! Viktigast känns som att man pratat igenom vad det är man ska göra och att man har någon slags plan.:-)

   Vanja 2014-09-28 19:07:32 http://vanjaw.com
   Svara
 • Åh en hoppgunga är ju guld värt! En sådan hade min bror och jag när vi var små, och vi var lika hoppiga som Iggy – och en gunga kommer sambon och jag absolut införskaffa senare. Så himla käckt!
  Och vad skönt för er att Iggys sömn blivit stadigare – unnar er det! Wooop!

  Carolina 2014-09-26 21:41:09 http://carolinaschober.blogg.se
  Svara
 • Sååå söt!

  Fanny 2014-09-26 21:26:42 http://None
  Svara
 • Åh sånna är underbara! Min brorson har en likadan som ha älskar 😉 Hade inte tackar nej till en vuxenvariant hehe.. Så härligt att bara hoppa runt med lite extra studs liksom ;=)

  karin 2014-09-26 20:47:48 http://kingemarson.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!