En liten sol mitt i allt regn

DSC00791

Fick en solros av glammis-Malin i dag, hon tyckte det behövdes mitt i allt regn. Himla himla sött. Men precis så är hon – så himla himla söt å omtänksam. Bästa partner in crime.

Och hörrni – jag har fått en rackarns massa mail på sistone från tjejer som vill ha råd kring att starta eget vilket jag tycker är SJUKT SABLA SKOJ! Om jag på något litet sätt kan inspirera till att folk kör entreprenörsracet så blir jag tokstolt. Och eftersom jag får så många mail som handlar om samma saker, så tänkte jag vara lite smart och skriva ett matigt inlägg som täcker in alla frågor jag fått, istället för att svara alla en och en.

Men – jag har (av förklarliga skäl) inte haft den piggaste hjärnan den senaste tiden, så jag har lite skjutit på det här inlägget. Känner att det måste skrivas när jag är lite skarp, inte såhär slö å sladdrig som jag varit lately.

Så, det jag vill säga är att jag hoppas att ni som mailat mig och inte fått svar läser det här, så att ni vet att jag inte ignorerar er på nåt sätt. Jag ska bara få ihop lite energi så jag kan skriva ett vettigt inlägg i ämnet, med tips och råd kring det här med att starta eget. För jag vill hemskt gärna ge råd, men det måste vara BRA sådana.

Så håll ut – I´m on it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Tummen upp 😀 Väntar med spänning på det inlägget.

    cecilia 2014-09-29 15:39:00 http://None
    Svara
  • Åh vad härligt inlägg 🙂 detta är precis vad jag gått omkring och tänkt på de senaste veckorna. Har till och med kommit så långt att jag börjat skissa på en affärsplan OCH är i startgroparna för att starta min första blogg (26år gammal). Och allt detta tack vare dig! <3 du är en så enorm källa till inspiration att det inte ens är sant 😀 Vet inte om jag vågat ta steget utan dig (och nu slipper jag skriva en massa frågor till dig)

    Johanna 2014-09-26 11:09:41 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Jag har nu följt dig ända sedan gravid v för v. Och jag vill bara säga till dig att du är en så go och fin människa. Du sprider massor av bra energi och är så inspirerande i det. Jag fick själv en son i mars och ser fram emot att läsa din blogg varje dag. Ha det riktigt gott och lycka till med allt! Kram

    Ida 2014-09-26 03:39:55 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!