Ammande modell sökes!

ammande modell

För att prata om nåt helt annat än nattkrig för en liten stund: GlamMom ska plåta superfräsiga inspirationsbilder i London om några veckor, och vi behöver hitta en ammande modell + bebis. Bilderna kommer visa på hur man kan klä sig snyggt och inspirerande (och samtidigt praktiskt) när man ammar, och det kommer bli gaaaalet fint! Teamet vi jobbar med är kalasduktiga, så bilderna kommer bli toppsnygga. Vi letar därför efter en tjej med tillhörande bebelino att plåta. Obs, att både mamma å bebbe behöver finnas i London eftersom det är där som plåtningen sker.

Ersättningen är en liten blygsam peng, men ett superfint amningskit såklart – både kläder som underkläder.

Så – om ni känner några mamas i London Town får ni hemskt gärna be dem att maila bild + info till mig på [email protected]. Sprid gäääärna detta inlägg vidare, tryck på fejanknappen under inlägget eller vad som helst. Hjälp oss hitta vår fräsiga ammande mamma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!