Familjeträd

DSC00698

Jag och Niklas firade 9 år tillsammans den 20 augusti. Då fick han ett kort av mig där det stod ”Den som väntar på nåt gott…får vänta lite till!” (bloggade ju om det här).

Sen fyllde han år också den rackaren, den 8 september. Då puttade jag fram kortet igen (kunde ni ju läsa om här). Och sa att han fick vänta. Igen.

Jag smällde alltså ihop båda firningarna till en present. Och det gjorde jag för att det är en så rackarns FIN och BRA present, att den liksom räcker till två bemärkelsedagar tycker jag. Och nu i helgen var det äntligen dags att få ge bort denna tjusiga gåva.

Vad var det för nåt då månntro? Jo, han fick vänta eftersom den höll på att…produceras. Men nu så var den klar! Och jäklar i min lilla låda vad den var värd att vänta på.

 

DSC00711

Vårt hem har nu nämligen begåvats med ett riktigt rackarns familjeporträtt!

 

DSC00703

Men det är inte vilket familjeporträtt som helst, det är handtecknat av megasuperduperÜBERbegåvade Irica! Hon jobbar på GlamMom till vardags, men på kvällarna dyker hon in i en telefonkiosk och byter om till sin superillustratörs-outfit! Å så trollar hon fram sjukt snygga grejer.

 

DSC00712

Jag älskar hennes illustrationer, så jag specialbeställde ett familjeporträtt av henne. På vår lilla trio. Och jag är så SJUKT nöjd, tycker det är typ världens finaste illustration.

 

DSC00713

Så mycket detaljer hon fått med som betyder saker för oss. Iggly slänger till exempel en liten surfshaka, bara det!

 

DSC00716Niklas blev såklart toknöjd med sin fräsiga present. Det känns så kul att ha ett familjeporträtt som liksom känns som ”vi”.

Kostade på illustrationen en riktig inramning med måttbeställd träram, glas och passepartout vilket blev toppenfint. Känns sjukt vuxet. Men så är jag ju numera en MOR. Då gör man ju såna vuxna grejer.

 

DSC00699

Bästa bästa utsikten att vakna upp till!

Och hörrni, kolla in Iricas sajt här, hon gör så sjukt fina grejer. Hon har även en webbshop där man kan beställa hennes illusar på alltifrån kuddar till muggar till tygkassar till tishor. Den hittas här! Så himla stolt att denna begåvade mänska jobbar i vårt glammisteam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!