Special deal only for you

boozt 1

Hörrnini! Jag har fått en specialrabattkod att dela ut till er från klädsajten Boozt.com. Om ni uppger ”dresses15” så får ni 15% rabatt på köp över 799 pix. Det gäller endast i dag onsdag 17 sep, och man kan välja bland över 700 klänningar. På bilderna är fyra av mina favoriter.

Skrattar så jag gråter när jag inser att ALLA plagg jag kikade på inne på sajten var svarta, vita eller grå. Alltså, jag måste snart ta in på rehab. ”Hej, jag heter Vanja och är svårt beroende av gråskala.” ”HEJ VANJA!” säger de andra på hemmet i kör. Håhåjaja, det här med att snöa in på grejer alltså…

 

boozt 2

 

Tycker det fanns en hel del fint! Men – måste fråga er om detta. Vad tycker ni om att jag lägger ut en sån här rabattkod – bra eller anus? Är det kul, eller känns det som att bli reklambombad?

Jag skulle inte lägga ut nåt som jag inte själv tyckte var en härlig deal (ni kommer inte åka på tips om fräsiga casinosajter eller annat lurigt, don´t worry), och tänker att det alltid är trevligt att få tips om rabatt på nåt kul ställe. Men ni bestämmer – tumme upp eller tumme ner? Tyck gärna till!

Den här gången kör vi i alla fall (testomgång!). Så ni som känner rabattpeppet slinker alltså in här, kollar in klänningarna och uppger rabattkod ”dresses15”!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Bra! Du är ju ändå vettig så är det grejer du gillar så är det ju roligt! Plus för att du visar vad du hittat för grejer med rabatten! Älska gråskala! Försöker piffa upp med roligt halsband och färgglada sneakers!

    Maya 2014-09-17 18:18:40 http://None
    Svara
  • Förstår din tanke – många bloggar känns mest som en enda lång reklampelare. Men du är så vettig och bra att jag tror att du hittar en bra balans i det där så TUMME UPP! Kram

    Jenny 2014-09-17 17:57:49 http://None
    Svara
  • tummen upp.

    sandra 2014-09-17 16:23:25 http://None
    Svara
  • Jag tycker det är toppen! Shoppi Shoppi! Och det är fullt naturligt att digga gråskala. Jag har fler gråa hoodies än vad som är hälsosamt.

    Helena / Bara en kaka till 2014-09-17 13:17:57 http://www.baraenkakatill.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!