UTFÖRSÄLJNING!

Untitled-2

Hörrni! Värsta bästa tipset för er som ammar/är preggos eller känner nån i Estocolmo-området som är det. Vi på GlamMom har nämligen vår stooora årliga höstutrensning den här veckan. HUR mycket fina preggoplagg och amningsbhar som heeeelst att fynda till obehagligt bra priser.

Utförsäljningen är i vår butik på Regeringsgatan 91 i Stockholm, vi drar igång i dag och sen kör vi vidare hela veckan eller tills dess att fynden tar slut.

Öppettider i butiken:
Må-Fre kl 11-18
Lör kl 11-16

Det går inte riktigt att spana in vad som finns att fynda i butiken på GlamMoms sajt, vi har tagit bort alla utförsäljningsplagg från webbshoppen. Bara så ni vet. Kommer in massa nytt å fint inom kort!

Tipsa mer än gärna vidare genom att trycka på Facebook-knappen under det här inlägget. Ju fler som kommer å utförsäljningsfestar desto bättre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Vanja! Du verkar inte ha skrivit någonting om valet och allt som hör det till. Är det ett medvetet val att inte skriva något om det, eller är det bara en slump att det blivt så? Menar absolut inget negativt med den frågan, det är bara en undran. 🙂 Puss, och tack för en mysig blogg!

    Emma 2014-09-15 15:43:57 http://None
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Tjena Emma, härligt med pussar å tack för mysig blogg! 😀 Det är inte ett medvetet val att inte skriva om politik, har faktiskt tänkt att jag skulle plita ner ett inlägg om hur jag tänkt rösta, men bara inte hunnit. Så det får helt enkelt komma nu efter valet. Har inget emot att säga hur jag resonerar kring detta, och tycker bara det är spännande om jag får höra hur ni som läser el bloggo tycker å tänker kring sånt här. Så ett poliiiitiskt inlägg coming up! 🙂 Kan avslöja att jag inte var en av de (obehagligt många) vars röst gick till SD i alla fall. 😉

      Vanja 2014-09-16 01:35:14 http://vanjaw.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!