Stoltaste mamman i stan

bild 1-2

Altså, ni vet ju hur STOLT man blir när ens lilla avkomma lär sig nåt nytt. Spelar liksom ingen roll hur litet det är, det är ändå STORT.

Och i dag lärde sig Iggelini att suga i sig en Ellaspåse – alldeles själv! Wooop wooop! Jag har försökt ett tag att få honom att förstå att han kan äta direkt från påsen, men han har inte riktigt hajat. Så vi brukar trycka ut lite på en sked, och sen ge honom.

Men i dag när jag halade fram påsen ur skötväskan, så upptäckte jag att vi glömt skeden hemma. Testade därför att stoppa in påsen i Igglys mun – och vips! …så slank det ner en klunk. Jag blev löjligt exalterad.

Men det var så sött liksom. Han sög å klunkade, och ett tu tre så var påsen tom. Och han var så nöjd. Vilket jag förstår, måste ju vara HUR coolt som helst att äntligen kunna bestämma själv precis hur mycket mat man vill äta, och när tuggan ska tas.

Jag blev så till mig att jag till och med filmade detta nya stora framsteg. Min bebis KAN SJÄLV liksom. Hönsmammigt värre, men också så SATANSJÄVLACOOLT att en sån här sak kan göra ens dag nuförtiden. Love it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!