Tack för peppen!

vanja wikström iggy niklas med ram

Hörrni fina! TACK snälla rara ni för peppen efter mitt meltdown-inlägg! Alla kommentarer uppskattas enormt, och GULLE er för att ni skrev att jag skulle tagga ner lite. Tillåmed låta bloggen vara…! Så jag löd (lyder ju alltid era råd vet ni, så se upp med vad ni säger!) och försökte Bara Vara så mycket jag kunde nu i helgen.

Därför har el bloggo varit lite slö på uppdateringsfronten till exempel. Och YouTube-kanalen kommer få vänta några extra dagar innan det blir ett nytt avsnitt. För i helgen taggade jag ner. (Så mycket man nu kan tagga ner när lördagen bjussade på möhippa, och söndagen babysim.)

Men jag känner nog ändå att jag släppte litegrann. Gick å la mig ”i tid”, som det heter. Tog igen lite sömn och prioriterade om en del för min sinnesfrids skull. Så nu är jag tillbaka på banan tycker jag.

Har dessutom fått lite extra kvällstid i dag, då Iggeloni somnade kl 19. KORSITAKET! Före kl 20 har han nog aldrig slocknat förut, men det ivriga plaskandet babysimmandet tog väl på krafterna.

En tidigt sovande bebis har dessutom inneburit att jag hunnit tvätta håret (behövs efter poolbadande med alla bebbar he he), måla naglarna OCH mysa i soffan framför ett avsnitt av Big Brother (verkar lovande!) med Niklas. Åsså blogga lite.

Men ska försöka ta vara på min nyvunna energi och inte sitta uppe för länge (vem vet om bebeloni vaknar störtpigg kl 06 nu när han somnade tidigare än vanligt gaaahhh), så målet är att vara i säng innan de där digitala siffrorna säger 01.00. Natt natt, och tack TACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Herregud vad snygg du är Vanja! På denna bilden ser du ut som Charlotte i Private Practice. Har fortfarande svårt att förstå att du är en dag äldre än 25 🙂 kram!

    Emma 2014-09-09 01:34:44 http://None
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Var ju tvungen att googla denna donna, och TACK säger jag på den efter att ha kikat på bildgalleriet! 😉 Gulle dig, MVG, guldstjärna å plus i kanten får du av mig! 😉 Megakram!

      Vanja 2014-09-09 02:01:17 http://vanjaw.com
      Svara
  • Så fin bild på er. 🙂
    Ja älskar verkligen eran youtube kanal.
    Ha en fortsatt fin dag

    Louisefoto 2014-09-08 17:53:56 http://Louisefoto.spotlife.se
    Svara
  • Trots att jag älskar att läsa din blogg varje dag säger jag som mina kära bloggläsare skrev till mig när jag gått från att blogga varje dag till att inte hinna blogga mer än två gånger på en månad; våga skita i bloggen! Att du mår bra är viktigare än att vi får läsa ett visst antal inlägg per dag. Så lite som du får sova är det viktigt att du tar tillvara på alla tillfällen du får. Och att när du är vaken och får tid, passar på att göra något för dig själv och din egen skull.

    Och förresten, gissa vem som var på MediaMarkt i lördags och tjackade en Nespressomaskin? 😉 Det finns ju koffeinfria kapslar som jag kan partaja på tills koliken går över. 🙂 Kram på dig!

    Helena / Bara en kaka till 2014-09-08 13:05:45 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
    • Svar på Helena / Bara en kaka tills kommentar.

      Jaaa, ”bloggstressen” har man förstått är ett känt begrepp bland folk som bloggar… Phu. 😉 Känns skönt att veta attd et finns förståelse därute. 😉

      Och WOOOHOOOOO för Nespressomaksin – heja heja! Fy satan vilken vardagsglädje den där manicken skänker en alltså! Bra gjort! Och koffeinfritt! Vad smart! Heja heja igen! 😀

      Vanja 2014-09-08 22:01:11 http://vanjaw.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!