Gårdagen

bild 3-1
I går hängde jag i GlamMom-butiken, där Irica som vanligt hade piffat kalasfint.

bild 2
Piggly var med såklart. Sekunden efter att denna bild togs trillade han bakåt och slog huvudet i golvet, och jag kände mig som världens sämsta mamma som stod å fotade sitt barn istället för att ha koll på honom.

Men då tröstade Irica mig med att hennes mamma alltid säger att ”de där små är byggda för att hålla i 70 år, minst”. Och då kändes det lite bättre.

bild 3
Varför var jag i butiken då? Jo, jag hade en date med den här färgklicken till tjej! Som bonus hade hon med sig sin toksöta bebbe Ennis. Som Piggly råkade skrämma så att han blev rädd. Då skämdes jag lite. Precis som när Iggly snodde plastankan från den söta lilla tjejen på babysimmet. Vad är det för en liten ligist jag fött fram?

bild 5
Hon hade även med sig sin karl! Precis som jag och Niklas är det här en väldigt entreprenörig familj, som dessutom jobbar på roliga projekt ihop, så vi hade mycket att snicksnacka om.

bild 1-1
Så vi snicksnackade, medan maken filmade. Än så länge hemligt varför det filmades, men så fort jag får avslöja vad det handlar om så ska jag tuta ut det i el bloggo of course.

bild 4
Förutom att snicksnacka, så provade vi även lite amningsbhar på Kajsa, som denna färgklick heter. Eller Nyponstina, som hon också kallas. Hon är även designer (gör superduperfina klänningar bland annat), kolla in hennes blogg här! Heja momtrepreneurer!

Amningsbhn på bilden är en av mina absoluta favvisar, den hittas här. Ni måste hålla med om att Kajsa och bhn färgmatchade rätt bra…

bild 1
Piggly (som i vanliga fall är en väldans lätt bebis) var på ett riktigt krångelhumör. Kanske att tänderna spökar. Så jag var extremt tacksam att Irica agerade barnvakt, samtidigt som hon skötte butiken, fotade bilder till el bloggo med mera med mera. En kvinna med simultankapacitet helt klart.

bild 2-1
Det var riktigt riktigt kul att hänga med Kajsa och hennes fina lilla familj, och inspirerande att prata med en annan mamma/familj som också kör entreprenörsracet.

bild 5-1
Alltid lika roligt att få vistas lite i butiken, blir så glad av det. När man jobbar på kontoret så ser man liksom aldrig kläderna eller bharna som GlamMom säljer, de ligger mest nerpackade i plastpåsar, redo att skickas ut som platta paket. Så man blir liksom…inspirerad när man får se varorna fint skyltade. Och stolt, att vi hittar så fina grejer.

bild 4-1
Irica är ju (förutom att vara vår butiksklippa) också en nästan obehagligt begåvad illustratör. De tavlor vi har i butiken har hon gjort, och jag kommer för evigt vara henne tacksam att jag fick vara med på ett hörn å inspirera till denna fräsiga preggotjej. Det är inte jag rakt av, men jag var…lite inspo, har Irica sagt. #stoltsomenrackarnstupp Kika på fler av hennes fantastiska illustrationer här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Men ååhh! Varför finns inte dessa fina amningsbhar i webbutiken?! Eller har jag helt missat?

    Sofia 2014-09-07 13:27:17 http://None
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      De finns faktiskt bara i vår fysiska butik, så du har inte blivit blind! 😉 Det är en one-off, finns bara i några få storlekar (75C/75D/80C/80D + några till, de ”vanligaste” liksom) och kommer inte komma in igen. Kostar 249 pix. Om du har någon av storlekarna som de finns i kan vi såklart alltid lösa att du kan köpa dem via webben. Kolla vilka strl som finns genom att maila [email protected] . Och mailar du till [email protected] så hjälper vi dig att styra ett köp i så fall. 🙂 Kram!

      Vanja 2014-09-08 02:34:24 http://vanjaw.com
      Svara
  • Var har du hittat iggys fantastiskt fina tröja? Helt underbar!

    Jeanette skogh 2014-09-06 23:48:49 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!