Gnaga gnaga badanka

iggy

Sen några veckor tillbaka har vi som rutin att alltid bada på kvällen. Först äta middag (burk, katrinplommon och Ellas till efterrätt), och sen bad. Passar bra eftersom grodan blir lite….ehhhh…grisig vid själva ätandet. Trots en kladdfobisk mamma. (Är inte överförtjust i stök, men vid middagen får Piggly grisa loss eftersom ett bad väntar.)

Har inte haft några badleksaker alls fram tills nyligen, då vi sprang in i den här ankan som vi inte kunde motstå.

 

bild 4 kopia

Inte Piggly heller, som synes. Det mumsas friskt på denna anka, förmodar att det är de rackarns tänderna som gör att han hellre tuggar än plaskar för tillfället.

 

bild 2-1 kopia

Den e lite fiffig, den här ankan. För den är gjord av naturgummi (innehåller ingen plast eller PVC). Den är helt giftfri (härligt när ens unge typ äter upp den istället för att leka med den) och dessutom handgjord. Sjukt skön att gossa med på alla sätt helt enkelt!

Den heter The Real Rubber Duck och hittas lite överallt, till exempel här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså han är ju bara för söt lilla Iggly! 🙂
  Tänkte bara tipsa om att se till att trycka ut all vatten ur ankan efter bad. För att gör man inte det kan det börja mögla inuti. Vilket vi märkte med sonens badankor. Tänkte bara säga det så inte söta Iggly får det i sig. ( Sen är det inte just dem ankorna vi har men kanske är samma med den).
  Ha en fin kväll! 🙂

  Nathalie 2014-09-04 22:07:42 http://mammatillelton.devote.se
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Gulle dig, tack för tipset! Glömde skriva det, men en grej till som är så bra med just den här ankan är att det inte finns n¨å¨gra hål i den, just för att det inte ska kunna komma in vatten som möglar. De har tänkt på allt, det här ankfolket! 😉 Iggly tackar och bockar ödmjukast för all löööööv förresten! 🙂 <3

   Vanja 2014-09-05 00:44:11 http://vanjaw.com
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!