But WHY…?

bild 1-2

HUR irriterande ÄR det inte när kaffepuckarna är slut, man letar i lådan, hittar två hela rör och hoppar av lycka. Tills man inser att det är kaffe med smak. I BÅDA JÄVLA RÖREN. Choco och Caramel. När man bara bara BARA vill ha en normal kopp kaffe för att vakna till efter ännu en härlig natt med icke-sömn. Förstår inte ens varför jag beställer de här smakpuckarna, man använder dem ju ALDRIG, och de lurar en att tro att man har kaffe kvar i lådan. Ska aldrig mer beställa smakpuckar. Och kaffe måste beställas – omgående!

Är extra sugen på att få lite hjälp med pigghetsfaktorn i dag. Ska göra en skojig grej i eftermiddag som kräver en dos energi. Håhåjaja. Får väl köra mitt vanliga trick – fyra lager mascara, extra lager rouge åsså Fake It Till You Make It-attityden. ”Trött? Sliten? Jag? Nejdå! Pigg som en rackarns mört! JAJEMÄN!”

Phu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Angående de här med Iggys sömn. Ni har inte funderat på ifall han kanske är en sova-på-magen-bebis..? Har inga barn själv men en hel drös syskonbarn (12st, nä dom verkar inte ha nån tv). Och alla dom har vaknat som Iggy och sen provade dom att lägga dom på mage o vips så sussade dom gott, enda som varit är att dom fått stoppa in nappen igen.
    Gav även detta tips till min bästa vän med hennes nu 4mån bebis och han sover som en kung !
    Jag är likadan , sova på rygg går inte, heja sova-på-mage !
    Värt att testa för er allas sömn kanske 🙂

    Johanna 2014-09-05 14:23:11 http://None
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      Hmm, bra tips! Vi har märkt att han gillar absolut bäst att ligga på sidan. Men kanske ska putta över honom på mage och se om det funkar ännu bättre? Lite nojigt det där med kvävningsrisken som folk håller på och snattrar om bara. Fast när vi var spädisar (70-talet) så var mage tydligen det ”rätta”. Inte lätt…

      Vanja 2014-09-05 19:15:11 http://vanjaw.com
      Svara
  • Fake it tip you make it är guld värt ibland 🙂

    Jenny 2014-09-05 00:04:14 http://None
    Svara
  • Testa att göra en latte på en svart puck och en karamellpuck, blir jättegott! Åh vad jag saknar Nespressomaskinen på jobbet som jag tvingade chefen att köpa! Man kanske borde tjacka en att ha här hemma. Eller bara att få dricka kaffe! How I miss it! Det är på ”koliklistan”, så just nu dricker jag det inte.

    Helena / Bara en kaka till 2014-09-04 17:55:07 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
    • Svar på Helena / Bara en kaka tills kommentar.

      BRA tips! Dryga ut smakerna lite liksom, så att det karamelliga inte blir fullt så karamelligt. Kräver dock ’ändå EN SVART RACKARNS PUCK. Som jag inte har. 🙁 Uuuhhhhhuuuuu. Och JA! Köp en maskin hem. Jag fick min i present av Niklas när jag hade varit väldigt ledsen en längre tid. 🙁 Helt plötsligt stod kartongen i hallen, det fick mig att må liiite bättre, och sen dess har jag använt den som en tok VARJE dag i flera år. Så den är värd sina kronor. 🙂 Vardagsglädje…

      Vanja 2014-09-04 23:45:19 http://vanjaw.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!