Pipgiraffen har fått sällskap

bild 2

Piggly älskar ju sin pipande giraff (hans mamma med, det är inte direkt jobbigt med åtminstone EN snygg leksak), och nu har Sophie fått kompisar. För mamman har shoppat.

Jag är en sucker för fina förpackningar (värna vardagsglädjen…) och eko (som ni ju vet). Och den här omåttligt populära pipande giraffen har nu begåvat världen med nåt som kombinerar båda dessa två darlings. Och bara påsen… HUR söt? Åker direkt in i finpåsförrådet!

(På tal om finpåsar – alla har väl ett sånt va? Niklas hade ingen aning om vad en finpåse var innan han träffade mig, men jag tror det är en girl thing. Säg att jag inte är ensam!)

 

bild 1

Piggly älskar ju att bada, så badskum å babyolja fick såklart följa med hem. Och mild tvättkräm, och body lotion. Hela Sophie la Girafe-serien är framtagen för både mamma å bebis, så de två sistnämnda produkterna blir nog mer till mig än till Iggelini.

Kroppskrämen är svagt parfymerad med naturlig vanilj och lavendel, och doftar supersmarrigt. Och snacka om att ha lyckats med förpackningsdesignen tycker jag – HUR mycket härligare är det inte att ha dessa darlings på badrumskanten, istället för andra bebisprodukter som (tyvärr) lämnar övrigt att önska på just ”härligt att se på”-fronten?

 

bild 3Ny favvo! Finns på Apotek Hjärtat för de som är sugna på att gulla till vardagen litegrann.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Haha trodde jag var knäpp som har garderoben full med dessa såkalladde finpåsar.. Känns skönt att jag inte är ensam! Heja finpåsen!

    Lina 2014-09-06 01:32:24 http://None
    Svara
  • Instämmer i finpåsekören! Härligt o höra att det är fler som spar på finpåsar! De går ju inte att slänga o som sagt alltid trevliga o framförallt bra o ha till lite allt möjligt!

    Johanna 2014-09-05 03:19:47 http://None
    Svara
  • Jaaa!!!! Jag ÄR inte alls ensam eller lätt störd. Jag har oxå finpåseskåp!

    Annika 2014-09-04 21:24:25 http://None
    Svara
  • Klart man sparar på finpåsar! 🙂

    Sara 2014-09-04 18:59:27 http://None
    Svara
  • Haha jag skrattade högt över det här med finpåsar..! Vi har en sån lite snajdigare dramaten i hallen. Den är ju väldans praktisk, om det inte vore för att man innan man ens börjat tänka på att storhandla, måste lyfta ur en stor pappkasse som rymmer sisådär 20-30 i mitt tycke vackra påsar i behändig ”matlåde-plus lite extra-storlek”. Jag har som tur är en fin kollega som även är min finpåsekompis. Härom dagen skickade hon en bild på en Laduree-påse, inte på innehållet alltså utan bara på påsen 😉 Jag fattade ju direkt såklart men maken suckade bara. Han är trött på kartongen i källarförrådet som är knökad med påsar (klenoder tom från gymnasietiden när det fanns silvriga och guldiga ordning&reda-påsar). Ja, det är nog lite knäppt… jag hör ju det nu… men det finns mycket jag skulle kunna göra mig av med istället 😉 Har du någon favorit bland finpåsarna? Min är nog en Kate Spade från vår resa till NY för ett par år sen. Trots att jag bara köpte ett litet armband slog hon in det som om det vore maharadjans rubiner, och till det en vacker påse.

    Alice 2014-09-04 16:45:02 http://None
    Svara
    • Svar på Alices kommentar.

      Åååå, en likatänkare! 😉 ÄLSKAR att du har så gamla påsar dessutom, ha ha! Och preciiiiis – matlådepåsar! det är ju det (bland SÅ mycket annat…) dessa flådiga påsar är bra till. 😉 Har nog kanske ingen riktig favvo, men ’är extra förtjust i såna som införskaffats utomlands såklart, Nevvan å Tokyo känns ju lyxigast på det planet tycker jag. He he. och man ÄÄÄÄLSKAR ju det där du berättar om KS-butiken… <3<3<3

      Vanja 2014-09-05 19:10:55 http://vanjaw.com
      Svara
  • Jag har också en finpåsesamling! En samling som min man tvingade mig gå igenom och reducera till hälften då städskåpet höllpå att svämma över… 😉

    Therese 2014-09-04 08:58:07 http://None
    Svara
  • Ett finpåsskåp finns absolut, har inte ens reflekterat över att jag har ett förän nu, liiite märkligt är det ju, haha!
    Och frågan är vad man ska göra av dem, men man kan ju bara inte slänga finfina påsar!!

    Johanna 2014-09-03 19:11:18 http://None
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      YES! En till finpåsetjej! Joo, men när man har med sig en gåbortpresent, så är det ju aaaalltid roligare att ge den i en finpåse än en ICA-kasse. Och när man ska kånka runt grejer på stan, så tar man finpåsen för å va lite extra fräsig. Finns miljoooooner användningssätt! 😉 Vill jag i alla fall intala Niklas så han tycker mitt (rätt stora) finpåsförråd är rimligt.

      Vanja 2014-09-04 01:05:02 http://vanjaw.com
      Svara
  • Åh, produkterna är alldeles ljuvliga på alla sätt! Vi har använt dem hela sommaren hos bebisens mormor och morfar. <3

    Finpåsar är en självklarhet!! Tror absolut att det är en tjejgrej. (Jag får erkänna att jag inte riktigt vet vad jag ska ha dem till, men det säger jag så klart inte till sambon.)

    Karin 2014-09-03 14:52:04 http://garderobsharmoni.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!