Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kast med liten baby

bild 3-3Istället för att slinka ner till SATS och gymma loss lite (inte för att jag nånsin gjort det, men jag har hört att folk sysslar med sånt), så funkar Kast Med Liten Baby finfint för att tona upp gäddhänget, eller hur man nu uttrycker sig på gymspråk.

Skämt åsido, så tror jag på riktigt att man får så sjukt mycket dold träning när man blivit päron. Glammis-Malin höll i Piggly en längre stund för några dagar sen, och när hon släppte honom så skakade hennes armar av ansträngningen. Då är hon ändå lite av en friskus, spelar badminton å så.

 

bild 2-4Och då kom jag ihåg att jag ju själv känt så när jag hållit i kompisars barn. Blivit helt uttröttad, svidande mjölksyra som fullkomligt pumpat ut i armarna medan man lett snällt och försökt se oberörd ut. Åsså tänker man ”hur fan ORKAR de?”.

För snart tio pannor bebis att jonglera runt dagarna i ända är inte fy skam på gymfronten. Har tidigare hånskrattat lite åt såna där fräsi fräsi-tjejer som fött 14 barn men ändå ser bättre ut än de flesta 16-åringar. Och på frågan ”Hur gör du för att hålla dig i form?” så svarar de ”Jag springer efter mina barn, det räcker!”. Ja ja, jag vet nog att du späker dig, kanske kräks litegrann om du festat till det på lite pasta, har jag tänkt i mitt stilla sinne. Fnyst åt att de inte vill erkänna att de tränar dygnet runt och tänker på kosten 24/7 för att se sådär flådiga ut.

Men nu backar jag. För att springa efter sina barn gör nog en hel del för formen inser jag.

 

bild 5-3

Min PT.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Du, vad tar han för timpris? 😛 Lätt värt det för att få ha en sådan söt PT som sambon inte blir svartsjuk på, haha!

  Carolina 2014-09-03 21:20:16 http://carolinaschober.blogg.se
  Svara
 • Det är alltså det som är felet; mina barn är så stora att jag inte behöver springa efter dem längre och därför behöver träna som en tok.

  LILITH - Boktokig mamma med borderline 2014-09-03 15:49:42 http://lilith.se
  Svara
 • Seriöst alltså, vem har tid att träna? Själv är jag, eh, stödmedlem på gymmet sedan alldeles för länge tillbaka. Men man blir onekligen grymt stark av att kånka bebis! Tycker jag som har en på 6 kilo, kan bara föreställa mig hur stark man måste bli ju mer de växer sen! Har också alltid trott att folk har smygbantat innan. Och jag hatar smygbantare. Brukar försöka göda dem i smyg, feeder som jag är.

  Helena / Bara en kaka till 2014-09-03 13:57:16 http://www.baraenkakatill.se
  Svara
 • Hehe, har inga barn och har tänkt precis som du. Får nog ta och skärpa mig på den fronten jag med *skämskudde*

  Jenny 2014-09-03 10:43:14 http://None
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!