Dagens Momspo

bild 1-1

Kämpar och kämpar för att försöka komma ut ur det här svartvita outfit-hålet jag trillat ner i, och i dag tycker jag att jag lyckats. Dagens Momspo bjussar kanske inte på en färgfest, men såväl blått som grönt har i alla fall smugit sig in. Heja heja!

 

bild 1 kopiaPussmunpjucks / Cocorose London

Jeans / Acne

Jeansskjorta / Loppis i NY

Hoodie / H&M Man

Jacka / Loppisfynd

Väska / Zadig & Voltaire

Jobbportfölj / Nej, men en glammispåse funkar finfint att kånka dator i!

 

bild 4

Ögon / Griströtta (tack gode gud för solglajer)

Leende / Lite smått ansträngt om jag ska va ärlig

 

bild 5

Bjussar på ännu ett lätt fejkat smajl. Tröttheten är nämligen bedövande just nu. Om Pigglys sömn i förrgår var usel, så var den ett SKÄMT i natt. Vi sov typ ingenting. Det är tänderna, såklart. Han störs av att det kliar och gör ont, och gnyr och far runt hela tiden. Stackarn. Tror inte han sover så himla kalas han heller. Men men, det håller väl inte på för evigt.

Ni vars bebbar fått tänder – hur länge håller den här obehagsfasen på? I runda slängar..? #GeMigEttSatansHalmstråPlease

 

bild 2 kopia

Alltså. Såna här tygkassar måste ju vara världens bästa uppfinning! Hur klarade man sig innan de fanns? Använder dem till allt, hela tiden.

Är extra stolt att vår egen Glammis-kasse är Fair Trade-certifierad, och gjord i en fabrik som är etiskt övervakad och carbon neutral, som det så fint heter. Man får göra vad man kan för el planeto. Trist om Iggy skulle behöva flytta till månen innan han fyller 50 liksom.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Minns att jag såg er på pluss när bebisen bara låg i magen och ni hade problem med lägenhetsköp. Har varit sjukt nyfiken på hur det gick med det där? Flyttade ni in eller fick ni era pengar tillbaka?

    Åsa 2014-09-05 01:10:41 http://None
    Svara
    • Svar på Åsas kommentar.

      Hmm, det var nog dessvärre inte vi. Programmet plus menar du? Där har vi inte varit med, så det kanske var våra tvillingar? Ha ha… Hoppas det löste sig för dem! 🙂

      Vanja 2014-09-05 19:11:49 http://vanjaw.com
      Svara
  • Usch, jag lider med er alla 3. Lill-snörpan fick sina nedre 2 ca 3 sedan. Det tog väl 3 dagar sammanlagt och i vårt fall var Alvedon guld värd. Sophie giraffen och en kall tuggring sak från MAM hjälpte också. Det går över (som allt annat jobbigt med de små) men känns tungt under tiden 🙁 Håll ut!

    hanna 2014-09-04 19:26:32 http://None
    Svara
    • Svar på hannas kommentar.

      kanske ska testa Alvedon.Känns som att det bara blir värre när han tuggar på grejer, han blir bara ledsen. Känns som att det sätter igång kliandet liksom… :-/ Tack för pepp! Kram!

      Vanja 2014-09-05 00:42:15 http://vanjaw.com
      Svara
  • En av mina tvillingpojkar fick tandsprickning för 1 månad sedan och sov sämre än sämst, vaknade varje halvtimme i drygt en månad. För ett par dagar sen så lugnade det ner sig och han sov som han gjorde förut, (hela nätter 12 h) och nu har jag sett att han har en till tand på g! Men den störs han inte alls av utan han ligger i sin säng så fint och trynar på sina 12 h sömn 🙂

    Håll ut, det kommer att bli bättre! Vissa tänder är kämpigare än andra helt enkelt… Kramar!

    Anna 2014-09-04 17:45:59 http://None
    Svara
  • Det känns som en liiite. Tröst att vi inte är ensamma i det här. Hugo vaknar minst en gång i timmen, och ibland tar det en timme att få honom att somna om. Har testat alvedon och någon salva man ska smörja på tandköttet, men tror inte att det hjälper. De små tänderna har bara tittat fram ytligt en vecka nu men vill inte riktigt ta sig hela vägen upp.
    Inatt sattsov Johnny i fotöljer bredvid hans säng 🙁 måtte det gå
    Över snart! Heja oss!
    Kram

    Lina Lundmark 2014-09-04 12:14:58 http://www.pastyvalinan.blogspot.com
    Svara
    • Svar på Lina Lundmarks kommentar.

      Aha, är ni också i tandaträsket? 😉 Vi måste ju ses snart å beklaga oss ihop! ;-D Hur länge är du mammaledig? Har ju börjat jobba nu, men kanske kan ses nåt nästa vecka eller veckan efter det? Kram!

      Vanja 2014-09-04 14:04:22 http://vanjaw.com
      Svara
  • Hittade den här efter en snabb googling: http://www.apotea.se/multi-mam-babydent-15-ml?gclid=CI7u7K6Gx8ACFQTicgod26sAFg
    Hoppas att det blir bättre!!

    Johanna 2014-09-04 11:38:29 http://soundtrackoflondon.wordpress.com/
    Svara
  • Hej Vanja!! Måste bara skriva och tacka för snabb leverans och för grymma leoballerina, älskar dom redan !! Känns som att man bara vill skutta fram i dom!! Du får hälsa din övriga personal tack, så himla gulligt inslaget paket, verkligen de lilla extra som du alltid pratar om 😀 Sjukt nöjd och så glad att dem hann komma innan jag ska iväg till USA/ Miami, så snart kommer skor från er ratta runt på gatorna i Miami, 😀 ha de gött och keep up the good work! Kram från Petra

    Petra S 2014-09-03 23:46:05 http://None
    Svara
    • Svar på Petra Ss kommentar.

      Men jippie jippie vad glad jag är att du gillar leosarna! De är ju bara de BÄSTA å lyxigaste ballerinorna man nånsin tassat runt i! Mycket stolt att de kommer pryda dina fossingar hela vägen på andra sidan Atlanten, wooop wooop! 😀 Också stolt över de fantastiska glammisarna som styrde pjucksen så snabbt, och fint inpackat! Har världens bästa team, ska ge dem en välförtjänt kram från dig! TACK för att du skrev så fint, det värmer ska du veta! Och ha en underbar resa! <3

      Vanja 2014-09-04 01:10:42 http://vanjaw.com
      Svara
  • De kanske inte är någon tröst men ni är inte ensamma, våran nummer 2 är 6 månader och har haft de jobbigt nu. Inatt var de feber+massa massa massa kliande i munnen. Alvedon och närhet hjälpte att komma till ro tillslut.. Kan inte säga hur länge de håller på, vad jag kommer ihåg hade inte storebror såhär jobbigt me kliandet i munnen! Finns en salva på Apoteket som man kan smörja på tandköttet, ska underlätta, har ej provat men funderar på att köpa. Håll ut! Kram

    Sanna 2014-09-03 22:34:22 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!