Testar ett tidsinställt inlägg

bild 4-1En av de saker som jag sett fram emot mest med den här nya sajten är att jag kan tidsinställa inlägg. Så att ni slipper få sjuttifjorton inlägg kl 02.30, och 0 inlägg resten av dagen. Är ju en inbiten bloggläsare själv, och vet att man gillar att kunna läsa uppdateringar ett flertal gånger per dag, blir ju roligare att slinka in på bloggen då. Så om allt funkar som det ska, kommer detta inlägg synas kl 10.10 i morgon (för just nu är klockan 01:36). Spännande värre å se om det funkar!

Och på tal om tid, så bjussar jag på en tidsresa i miniformat på bilderna ovan. Fick ett jäkla fjutt när jag kom hem efter kalaset i dag (måste varit all kladdkaka), så jag for runt som en tornado här hemma och fix and trixade. Så SATANS skönt. Städade ur kaosskåpet till exempel. Ni vet, ”städskåpet” som alla har. Som med tiden gärna blir ”det här ska upp på vinden”-skåpet/”shit vi får oväntat besök jag slänger in all skit här”-skåpet/”pallar inte gå med tidningsåtervinningskassen i dag så jag puttar in den här”-skåpet. Ja, ni vet. DET skåpet.

DET skåpet är numera urstädat, rensat och kategoriserat. Så JÄVLA skönt. Får panik varje gång jag ska in där och hämta nåt, och så måste jag liksom riva ut arton lager skit innan jag kommer ner till det jag var ute efter. Vidrigt.

När jag var igång fick köket sig en omgång också, så nu har Iggelonis matpryttlar ett eget skåp. Istället för att drittla runt på köksbänken/matbordet/i kasse på golvet.

Och det var när jag for runt och städade som jag hittade de här bilderna. Gamla passfoton. Mitt är från 2009. Minns att jag så desperat försökte få till ett SNYGGT passfoto, efter att ha skämts varje gång i fem års tid när jag visade upp mitt tidigare pass. Lyckades ganska bra tycker jag.

Nu har dock det passet gått ut, och det senaste togs en arla morgon med Piggly ålandes i mitt knä. Så nu är det fem år till av skämskudde som gäller.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!