Men TACK hörrni!

love

I LOVE you! Tack snälla för all feedback kring sajten, och sjuuukt kul att ni gillart! Designen har min käre partner in crime Niklas rattat, så han får suga åt sig allt beröm på den fronten. Är så sjukt glad att ni hänger med över till mitt alldeles egna blogguniversum!

Toppentoppenbra att ni kommenterar kring sånt som kan göras bättre etc. Allt funkar ju inte riktigt som det ska än, nu måste jag t ex godkänna alla kommentarer innan de syns, och så ska det inte vara. Måste bara hitta var sjuttsingen jag ställer in det, ehhhhh…

En fråga – jag märker att jag får mail när någon svarat på nåt som jag kommenterat – får ni det också? Eller måste ni gå in på inlägget igen för att se mitt eller någon annans svar på er kommentar? Om ni inte får mail kanske det kan ha hamnat i skräpposten? Hursom, vore intressant å veta.

Det är ett aber det här att mobilsajten inte synkas oftare än en gång per dygn, sorryborry! Det ska kurras asap! Förhoppningsvis redan på måndag.

En fråga kring just mobilversionen – hur funkar styckeindelningen tycker ni? I bloggen ser det kalas ut tycker jag, känns lagom luftigt å lättläst. Känns det lagom även i mobilen? Spana in de senaste inläggen, det är de inställningarna som gäller just nu. Väldigt tacksam för feedback. Tillsammans ska vi göra sajten så nära perfekt vi kan tycker jag.

Okej, det var det. Nu ska jag styra upp lite inlägg här på min nya fräsiga sajt, känns sååå lyxigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kalas att man kan följa på bloglovin nu!!! Dock kommer inte bilderna upp genom bloglovin i mobilen (iPhone 5s) utan jag får klicka på visa originalinlägg så ploppar det upp tillsammans med ditt inlägg!

  Amelie 2014-09-01 10:19:57 http://None
  Svara
 • Inget mail här heller… Jag tycker att det vore toppen att få mail, minns nämligen inte alltid vilket/vilka inlägg jag har kommenterat. 😉 #amningshjärna

  Sidan är verkligen toppenfin på alla sätt!!

  Karin 2014-08-31 15:03:50 http://garderobsharmoni.blogg.se
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Okej, då verkar det som att det bara är jag som får mail när någon svarat på det jag skrivit… Verkar vara lite delade meningar om man vill få mail eller inte, avvaktar och ser vilken sida som vinner. 😉

   Vanja 2014-08-31 18:21:47 http://vanjaw.com
   Svara
 • Jag får gå in på inlägget och se ditt svar där, men det tycker jag är bra. Blir irriterad av fler mejl. Kram

  Hälsa Niklas att han är rackarns duktig och verkligen har lyckats med designen!

  Anna 2014-08-31 12:41:48 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!