Kalaslördag!

bild 4

I dag var vi på tvåårskalas hos mina brorsöner. Rackarns mysepysigt! Det var släkt överallt, barn överallt och presenter ÖVERALLT. Hjälp, så mycket paket.

Har förstått vid det här laget att många tar med sig en present även till det barn som inte fyller år, för att det inte ska bli ojämnt, gråt å tandagnisslan. Det gör ju att alla som har syskon får födelsedagspresenter lika många gånger per år, som de har bröder eller systrar. Bra deal, för dagens kids.

 

bild 3

Ett augustibarn firades i dag. Men även decemberbrorsan slank med på presenttåget alltså. Så var det inte på min tid inte.Eller så kanske det var precis just så, fast att man upphör att dubbelpresenta vid nån viss ålder?

 

bild 1

Det bjöds på fruktansvärt smarrig hembakt pizza.

 

bild 2

Och bubbel såklart! Jag skippade dock skumpaglaset och körde på färgglad pappersmugg med randigt sugrör. Mycket roligare. Värna vardagsglädjen, ni vet…

 

bild 5

Till efterrätt var det en vansinnesgod kladdkaka, äppelkompott, grädde å glass. Åsså lite rån. Hade inte ätit rån sen jag gick på dagis tror jag, så det var lite av en Madeleinekaka för min del. Väntar nog 30 år till innan jag testar igen. Både av smak- och minnesanledningar.

 

bild 3-1

En Vanjafavvis – kaffe, åsså maaaaaaassa vispgrädde. Mmmmmm….

Väldigt mysig dag, är himla förtjust i att hänga med la familia. Och kidsen är så jäkla roliga. Frågade en av dem om varför han bestämt att han ska gifta sig med lilla C som går på samma föris. Då svarar han ”För att hon är kär i mig”. Är du kär i henne då? Frågade jag. ”Nä.” Men du ska ändå gifta dig med henne? ”Ja, det är snällast så tycker jag.” Man går ju av, så jäkla gölligt är det!

Förra gången vi sågs hade samma sötnos en jättefiffig lösning på krisen i Ukraina. ”Man tar ett flygplan och släpper ner en massa mat där. Då måste de ta reda på vem som släppt ner all mat, och då hinner de inte kriga!”. CAN´T WAIT tills Iggy börjar snicksnacka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!