Välkomna hit!

home is wherever im with you

Hallåååå alla fina läsare! Här är mitt nya virtuella hem, och ni är så sjukt rackarns välkomna hit! Jag hoppas innerligt att ni kommer trivas. Jag håller som bäst på att göra mig hemmastadd.

Sajten är inte 100% perfekt än, till exempel uppdateras inte mobilversionen mer än en gång per dygn vilket inte är kalas. Den ska såklart uppdateras hela tiden, så att nya blogginlägg syns direkt i mobilen. Men just nu är det inte så. Förhoppningsvis är det löst i början på nästa vecka.

Är det nåt jag lärt mig som entreprenör dock så är det att hellre BARA KÖÖÖRA än att vänta in att nåt ska hinna bli perfekt. Då är det lätt att det inte blir nåt gjort alls. ”Don´t let PERFECT be the enemy of GOOD” finns det ett talesätt som heter, och det är rackarns bra tycker jag. Så – denna sajt är inte perfekt (än) men den är helt klart bra nog för att jag ska bjuda in er att flytta hit!

Så kika runt, testa gärna att kommentera (tror man måste lämna mailadress första gången man kommenterar, men sen känner systemet igen er), och har ni några frågor eller funderingar är det såklart bara att hojta!

Kommer blogga om de olika avdelningarna på sajten lite senare, varför det finns en del dedikerad till kejsarsnitt osv. Men det blir lite senare, för nu är det dags att börja ratta Pigglys middag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
  • Så fin nya bloggen är!

    Jenny 2014-08-31 14:05:47 http://None
    Svara
  • Tjenis Vanja! Jag (och ilse) hänger troget med dig till nya sajten, såklart! Jag läste om att Iggy vaknar på nätterna ganska ofta. Jag är verkligen ingen expert på nattning men Ilse fick ett får när hon föddes som har massa olika funktioner. På fårets alla ben så får man fram olika ljud när man trycker, bla hjärtljud, havsbris och en härlig melodi. Ilse älskar den och verkar komma till ro när vi trycker på den. Den heter fåret Ewan, ”the dream sheep”. Kanske inte alls funkar på andra småttingar men ville bara säga det i alla fall 😀 Ha det fint<3 //Elin

    Elin 2014-08-30 23:02:52 http://None
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Hellooo Elin å Ilse! Underbart att ni fortsätter hänga här i vårt virtuella universum! <3 🙂 Hmmm… Ska googla på det där fåret asap! Tror dock för vår del att det handlar mycket om maten, att Piggly ska bli mätt och inte nattsnaska. Men kanske att fåret blir vår sista utväg innan galenskapen sätter in ha ha ha! 😉 Kram å tack för tipset, låter oavsett som ett sjukt mysigt gossedjur!

      Vanja 2014-08-31 00:32:11 http://vanjaw.com
      Svara
  • Yo! Jag är inte den som kommenterar vanligtvis, men jag tänkte att jag måste säga till dig vad som inte fungerar för mig med bloggen! Jag kan inte se att det skulle finnas några kommentarer alls på något av inläggen, sen verkar bloggen inte uppdatera sig för mig (det finns ett nyare inlägg än det här visar min mobil) oavsett om jag använder safari eller chrome. Så det var det jag ville säga! Och att du är väldigt intressant att följa då såklart 🙂

    Mimmi 2014-08-30 19:53:17 http://None
    Svara
    • Svar på Mimmis kommentar.

      Mimmi! TACK för feedback! Och för att du kommenterar, härligt att konvertera en ickekommenterare ha ha! ;-D Ang kommentarerna så måste jag godkänna dem nu innan de visas (det ska jag stänga av om det går, måste bara hitta var jag gör det ehhhh), så det kanske är förklaringen till just det. Nu är alla kommentarer godkända fram till din. Och vi har också ett problem med synkningen till mobilsajten (den uppdateras bara en gång/per dygn istället för hela tiden, ska få ordning på det också), men jag har inte upplevt att det är tvärtom ngn gång – att det är uppdaterat i mobilen, men INTE när man kollar på datorn… Pallar du återkomma om det fortsätter vara så för dig, så ska vi såklart kika på det? Gulle dig för att du ger input, så sjukt värdefullt! <3 Och JIIIPPIIIEE för att du gilar å hänga med oss här i vår virtuell värld! 😀

      Vanja 2014-08-31 00:28:24 http://vanjaw.com
      Svara
  • Hej!
    Gillar din blogg mycket!
    Jag älskar edward sharpe and the magnetic zeros ”home” så jag blev så väldigt sugen på en affisch som bilden, vart har du hittat den?

    Lottie 2014-08-30 05:11:04 http://None
    Svara
    • Svar på Lotties kommentar.

      Tjena Lottie! Tusen tusen TACK för att du gillar att hänga här!:-) Jag hittade affischen här: http://argyleacademyshop.bigcartel.com/product/home-is-wherever-i-m-with-you-print Om du googlar på låtnamnet kommer det upp HUUUUR mycket fina posters som helst med den frasen! Kram!

      Vanja 2014-08-30 22:19:53 http://vanjaw.com
      Svara
  • Vad kul med eget blogg! 🙂

    Angela 2014-08-30 01:10:09 http://None
    Svara
  • Men så fint! Kanonjobb!

    Jag skulle önska en sökfunktion i bloggen, där man kunde klicka i frukost och få upp dina cafétips och inspiration. Kram

    Anna 2014-08-30 00:58:42 http://None
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Ååå, tack! Vad glada vi blir! Det är Niklas som gjort designen och rattat sajten, så vi tackar å bockar båda två! 🙂 Tack för feedback om sökfunktion, ska absolut fundera på det. Tills dess får kategorierna funka som ”sök”, alla cafétips t ex ligger i Fräsiga Tips. Men jag hajar vad du menar! Kanske ska utöka kategorierna lite också, så att de blir ”smalare” så att man lättare hittar det man söker. 🙂 Tack för input – ovärderligt! Kram! 🙂

      Vanja 2014-08-30 01:18:49 http://vanjaw.com
      Svara
  • Testar också att kommentera, och det verkar funka finfint! Hyvens blogg, kul med flytt! Mina ögon gillar att texten blir större här. 🙂 Fin header också! Kram!

    Helena / Bara en kaka till 2014-08-29 23:31:45 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Kul med ny bloggsida! Grattis. nu till min randomiga fråga! Kollade på gvfv häromdagen och såg då att du hade på dig ett lite längre linne med sprets (tror jag) under en T-shirt tillsammans med leggings. Vet du vilket jag menar och jag vart har du köpt det? Tack för inspirerande blogg och yt kanal! kram

    Reply

    Lisa 2014-08-29 23:29:59 http://None
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Tack snälla Lisa! Ha ha, älskar randiga frågor! 😉 Tror jag vet vilket linne du menar – är det ett svart? I så fall är det ett av mina megasuperduperfavvisar. Det är från V Avenue Shoe Repair. Det är ingen spets längst ner utan upprepat tyg eftersom jag klippte av det, och det har repat upp sig allteftersom. Köpte det för väldigt många år sen, och nu har ju tyvärr VESR gått i konkurs. 🙁 Så varken märket eller linnet finns kvar. Skulle tippa att liknande långa linnen (som är basiga men ändå lite MER om man säger så) finns på Filippa K kanske, eller Samsoe & Samsoe? KUUUUL att du gillar bloggen å kanalen också, blir så sjukt glad å peppad! 😀

      Vanja 2014-08-29 23:45:14 http://vanjaw.com
      Svara
  • Hej! Toksnajdig ju!

    Har dock ett önskemål. Eftersom jag alltid surfar på platta skulle jag vilja ha möjlighet att stänga av mobilversionen som det blir automatiskt annars.

    Går det att fixa?

    maddiis 2014-08-29 21:36:28 http://None
    Svara
    • Svar på maddiiss kommentar.

      Men taaaaack, vad KUL att du gillrat! Snajdi snajd! Och TACK för feedback! Det ska vi såklart kolla på, hade inte tänkt på det alls. Bra! Om du har tid får du gärna säga hur det brukar funka på andra bloggar du läser – finns det en knapp där man stänger av mobilversionen, eller hur funkar det? Maila skärmdump till mig på [email protected] om du vill. Kram!

      Vanja 2014-08-29 22:15:00 http://vanjaw.com
      Svara
  • Superfint!! Blev ju hur bra som helst! 🙂

    Anna 2014-08-29 20:41:27 http://annasthlm.blogspot.com
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Men tack snälla fina Anna!Vad GLAD jag blir! Särskilt eftersom du har en så rackarns snygg blogg själv! 🙂 Ska bli sjukt spännande att se om det funkar att svara på din kommentar. Får du nåt mail eller så så att du ser att jag svarat, eller ser du det bara om du går in på inlägget igen?

      Vanja 2014-08-29 21:15:02 http://vanjaw.com
      Svara
  • Måste ju testa runt litegrann! Funkar det att kommentera tro?

    Vanja Wikström 2014-08-29 20:33:42 http://vanjaw.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!