Pack rat

bild 3-1

Jag börjar ju jobba på måndag, och en sak slog mig i dag: jag kommer på riktigt tycka att det är jobbigt att gå runt på stan UTAN vagn. Vaffödådå? Jo – jag är lite av en pack rat, vill gärna ha med mig ALLT för att kunna hantera ALLA eventuella situationer JÄMT. (Sa jag att jag ärr ett kontrollfreak också?) Och att ge en vagn till en kontrollfreakande pack rat är som att dingla en fillerspruta framför Sylvester Stallones mamma. Det vattnas i munnen bara jag tänker på alla fack jag kan fylla med NÖDVÄNDIGHETER.

 

Snart ska jag klara mig på en ynka handväska. Har redan ångest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Förstår preciiis hur du menar! När man väl upptäckt hur smidigt det är att packa vagnen full av alla saker man kanske, eventuellt, skulle kunna tänkas behöva under en dag, så vill man ju aldrig vara utan den! 🙂

    Johanna 2014-08-30 19:19:31 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!