Lockande lockar

bild 3-1

Jag får extremt mycket frågor om mitt hår. Det tackar jag för, eftersom jag tolkar det som att ni tycker att det e tjusigt! Frågorna är alltid desamma: hur lockar jag mitt hår och med vad? På tredje plats kommer frågan om hur jag gör för att färga mitt hår rosa (eller lila). Och det där med det rosa/lila håret har ni ju koll på nu, eftersom jag svarat så många gånger och tillåmed kirrat guider som visar hur jag gör.

 

Men det här med lockarna återstår att reda ut. Jag har inte velat säga vad jag använder för plattång (kirrar lockarna med en sån), för den jag har nu är värdelös, inget att göra reklam för. Den köptes i panik när min älskade GHD-styler la av efter nästan tio års trogen och intensiv tjänst. Och trots att jag aaavskyyyr den jag haft den senaste tiden, så har jag inte pallat kirra en ny. Förrän nu. En GHD. Min trogna darling 2.0 som kommer vara min frippas parhäst det kommande decenniet. Och eftersom det är en sån där pryl som jag verkligen ÄLSKAR och kan rekommendera med hela hjärtat, så tyckte jag det lät superkul att gå på ett event hos just GHD. För deras produkter är vansinnesbra.

 

Jag köpte min förra parhäst hos min dåvarande frisör, och om man är en sån som gillar att fixa å trixa med håret så tycker jag alla gånger att det är värt att lägga några extra kronor på ett riktigt bra verktyg. Det har man igen på såväl kvalitet på lockarna, som kvalitet på sitt hår. Att man får behålla det alltså. En grej med billiga verktyg är nämligen att de blir för varma, vilket gör att hårstråna skadas och går till och med av. Inte så kul.

 

bild 4-1

Hursomhelst, GHD is the shit på stylingverktygsfronten, och eventet hölls med anledning av att de lanserar GHD Curve, en serie stylers som är locktänger istället för plattänger (som man ju också kan locka med). De hade tjusiga modeller som fräsiga frisörer demonstrerade verktygen på. Jag drogs (såklart) direkt till modellen med rosa hår. Surprise surprise.

 

bild 1-2

Alla modeller blev verkligen sjukt snygga i håret, och kvickt gick det också. Verktyget värms upp på max 20 sekunder (bra för en stressad mama som mig), till 185 grader som är optimalt för att lockarna ska hålla utan att skada håret. Sen finns ett inbyggt sleep mode, så locktången stänger av sig automatiskt efter 30 minuter.

 

Dåliga verktyg (som det jag haft senaste tiden) går ofta upp över 200 grader lärde jag mig i dag, och då skadas håret permanent. Nåt jag tyvärr märkt men varit för lat för att styra upp. Bitar av mitt hår har nämligen fastnat på plattångens yta (typ smält fast), men eftersom jag har ett ganska rufsig look så har jag tänkt att det inte är någon katastrof. Men det är ju helt klart härligare att fixa håret utan att bränna av bitar av det. Funkar ju inte i längden liksom.

 

bild 3-4

Alltså, det är ju för roligt det här med bloggevent. Såhär ser det ut, vart man vänder sig. Bilder bilder bilder bilder som knäpps knäpps knäpps knäpps. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!