(De något ovana) butiksbiträdena!

bild 2

I går vabbade ju all vår personal, så jag och Malin kavlade upp ärmarna och hoppade in och rattade GlamMom-butiken.

 

bild 4-1

Piggly var också med. Han har blivit väldigt intresserad av glittriga prylar den senaste tiden (kranar är maaaagiskt spännande), så han roade sig ganska länge med ett par nyinkomna ballerinas med silvriga detaljer (tokfina, hittas här!). 

 

bild 2-4

Amningsbharna funkade rätt bra att leka med de också.

 

bild 3-1

Det var så fint i butiken. Vi har världens bästa team som gör det mesta av den lilla yta vi har att jobba med. De är så kreativa och påhittiga. Och engagerade och entusiastiska. Vi har verkligen världens bästa team.

 

bild 1

Huuuur fina? Leoparderna har jag ju redan, men nu blev jag stört sugen på de där i svart läder med silvrig tå… De är supersmarta och går att vika ihop och slänga ner i väskan utan att ta plats. Fiffigt när man vill byta snabbt till en bekväm sko som fortfarande är fräsig.

 

bild 1-4

Världens bästa överraskning var att fina Friday kom förbi. Malin och jag lärde känna henne när hon jobbade i Niklas butik för några år sen. Hon är så satans skön. Det här var första gången hon träffade Iggeloni, love at first sight som ni ser. Friday själv är tokpreggo och väntar sitt första barn om en månad. Så fint.

 

bild 4

Det här är den svarta versionen av skötväskan i läder som jag har. Måste ju bara puffa lite för den. Hittas här!

Väldigt kul att vara i butiken och träffa kunder, det gör man ju aldrig när man sitter på kontoret. Jag å Malin passade också på att snacka ihop oss lite om butiken. Nu har det snart gått ett år sen vi öppnade och det har varit ett test-år. Så nu är det dags att utvärdera. Vad funkar/vad funkar inte/vad kan vi göra bättre osv. Så peppen på att sätta tänderna även i butiken nu i höst är även den massiv. Nu ska vi bli ännu bättre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejhej! Jättebra att du flyttat bloggen, dock kom jag på mig själv med att inte läsa längre utan bara titta på bilder då det är så intesägande med vit bakrund. Rosa som du hade förut var mkt bättre, annorlunda och roliga att läsa! 🙂

    Lovisa

    Lovisa 2014-09-01 22:15:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!