Rainbow hair

vanja wikström rosa hår

Tadaaaaa! Det rosa håret är tillbaka! Med lila toppar som extra krydda, så jag jobbar mig sakta men säkert fram till ett regnbågshår.

Det känns tipptopp att vara tillbaka i Pink Lady-land. Niklas är också nöjd, han hade börjat sakna det rosa. Han har jobbat på min egna sajt dit bloggen kommer flytta inom kort (tror vi kanske kan få upp den på måndag, håll tummarna!), och där finns det en bild på mig i rosa hår. Och eftersom jag inte haft det nu på ett par månader, så SÅG han plötsligt det rosa, där på bilden. Det man ser varje dag blir man ju hemmablind inför, han blev liksom van vid min luriga hårfärg och tänkte aldrig på den. Men nu när den varit borta en längre period så la han märke till den på ett helt annat sätt när han såg den där bilden. Åsså tyckte han det var jättefint, eldade på att jag skulle bli rosa igen. Så vi var lika peppade båda två ha ha. Och nu är vi lika nöjda!

Eftersom det tillkommer läsare hela tiden så kan jag tipsa om att det är det här balsamet från Davines som jag använder (brukar alltid trilla in någon fråga). Så vet ni. Såg dessutom att de just nu har extra bra pris på det, hoppas verkligen att det inte betyder att det är utgående. The horror! Då får jag köpa hem ett berg i så fall så att jag klarar mig nåt decennium eller två.

Och glöm inte att tagga era Instabilder med #hejarosahår om ni styr upp egna Pink Ladies och vill dela med er av resultatet (SÅ roligt att se)! Kan ju tyvärr inte se om ni har privata profiler dock. Men ändå! Sprid det rosa nu girls!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!