Dagens Momspo!

Dagens Momspo gjorde det klassiska misstaget i dessa schizade vädertider: klä sig för kallt. Det ser rätt comfy ut såhär på bild. Men det var det inte. Brrrr.

Strax innan vi tog den här bilden hade vi varit hemma en sväng efter att vi varit ute å käkat brulle. Niklas bylsade på sig mössa, höstjacka å långkallingar (!) men jag envisades med att ha det här på mig. Rätt fint tycker jag nog, men satans kallt.

Jeans / Acne

Pjucks / Swedish Hasbeens (still no flippisar – duktigt va?)

Tröja / Samsoe & Samsoe

Väska / Zadig & Voltaire

Kimono / Fyndad i världens bästa loppisbutik i Marseille (där man köper vintagekläder per kilo sjuuukt billigt!)

Stämning / Pinsam, eftersom två kompisar lyckades gå förbi preciiis när vi höll på att ta dessa bilder. Det är liksom min mardröm, man känner sig inte så häftig när man tar såna här pics kan jag meddela.

Den här kimonon köpte jag för säkert 15 år sen. Har använt den STÖRT mycket, för att låta som en ungdom. När jag och Niklas träffades var den som min uniform, jag hade den i princip jämt. Men har pausat den nu ett par år, inte varit sugen liksom.

Den har dock aldrig åkt med när jag sålt av kläder på loppis (som jag gör då och då), den är liksom FÖR älskad. Och så är den så fin. Har tänkt att om jag aldrig använder den igen så är den ändå vacker att se på när den hänger i garderoben, så den kommer alltid fylla en funktion. Kanske dags för kimono-revival nu då, såhär ett decennium senare?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!