Bästa accessoaren!

vanja wikström rosa hår stil…till alla outfits är såklart den här lille rackaren! Satt å raderade lite bilder i mobilen, och upptäckte de här två picsen från i går, när vi tog en Momspo. Eftersom de innehåller världens sötaste accessoar, så måste de ju såklart få bli små eftersläntrare här på el bloggo.

vanja wikström rosa hår 7

Å hörrni – jag måste bekänna en sak. Jag ääääälskar att gå runt med Piggly på höften eller i selen bland folk, jag är liksom så löjligt stolt över denna lilla krabat. När jag har med mig honom känns det lite som om jag är sprinklad med magiskt stoff, det lyser lite om oss (i mitt huvud i alla fall). Så känns det verkligen.

På ett sätt är det ju megatöntigt att känna såhär, jag är ju inte direkt den första brutta att bli mamma liksom. Världen har sett det förut. Men. Det är också det som är så satans fint, att barn kan få en att känna sig såhär.Speciell. När jag var preggo var det likadant – jag tyckte nog allt att jag var liiiite mer magisk än förut, tack vare Iggly som byggdes därinne. Och samma sak där ju – gravidmagar är inte direkt en ovanlig syn på stadens gator. Världen har sett det förut.

Men det är ju det som är så rackarns fint, har jag upptäckt. Tack vare denna lilla mänska känns både jag och världen annorlunda, det magiska stoffet yr omkring oss vart vi än går. Världen glittrar lite extra. Och det kokar nog ner till att vi faktiskt ÄR lite extra magiska, både han och jag. För varandra. Och det gör hela skillnaden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Karin:
    Känner igen känslan så väl! Det där med bebis/barn är verkligen magiskt på alla sätt – hur den blir till, jäser i magen, ”ploppar” ut och sedan förgyller tillvaron i mångas liv. Älskade ungar! <3

    admin 2014-08-25 12:33:14 http://None
    Svara
  • Jossan:
    Håller bara så med dig!
    När jag är med vår Elsa känns det som allt gnistrar som en jättediamant:)
    Underbar känsla!
    Kram J

    admin 2014-08-25 12:32:59 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!