Min förlossningsberättelse!

sorry

Hörrni, förlåååååt att del 2 av min förlossningsberättelse inte kommit än! Jag är verkligen ledsen att det dragit ut på tiden såhär. Anledningen är att jag vet att det är ett inlägg som kommer ta mycket tid att skriva (mycket känslor som ska beskrivas, mycket bilder som ska in, och även lite videos som ska upp på tuben), så jag drar mig lite för det. Jag har kommit såpass långt att jag sorterat ut vilka bilder och videos som ska med, och jag LOVAR att det inte ska dröja fem månader till innan jag får arslet ur vagnen och plitar ner det rackarns inlägget.

Det är bara det att jag vill att det ska bli så bra, det känns lite som att jag ska skriva en bok, typ. Och det gör man inte på fem minuter. Men jag ska inte betunga er med världshistoriens längsta blogginlägg (don´t worry), jag ska bara se till att få det välskrivet. Känner att det är extra viktigt eftersom det handlar om detta planerade kejsarsnitt som jag så oerhört starkt kände att jag ville ha. Jag vill liksom göra upplevelsen rättvisa.

Hursom, nu vet ni att jag inte har glömt bort det i alla fall – det kommer! Förr, snarare än senare. Promise.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!