Darlings!

vanja wikström iggy på väg till mormor

Hörrnini – jag vill bara säga ett stort rackarns TACK till er för alla fina, utlämnande och intressanta kommentarer på inlägget om amning/ersättning! Jag blir otroligt glad för all förståelse och allt stöd, men framförallt är det så fantastiskt spännande att få läsa om era upplevelser kring detta. Oavsett om ni kämpat för att få det att funka, eller om det gått som en dans redan från början.

Så tack för att ni delar med er och bjussar på era erfarenheter, tips och åsikter! Så vansinnesvärdefullt för såväl mig som för alla som plöjer igenom kommentarerna (vilket jag tror rätt många gör om man är intresserad av detta)!

Eftersom det är flera som efterfrågat lite praktiska tips kring det här med att ge ersättning, så tänker jag att jag gör en liten guide baserad på hur vi gör. Alltid bra att kunna läsa om hur andra löser sånt här. Guiden kommer inom kort. Och tack till er som redan delat med er i kommentarerna till de som undrar.

En megasuperduperstor kram till er från mig, Piggly och Niklas som just nu sitter på ett tåg till mormor där midsommar ska firas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!