Min kärleksaffär med Oysho

oysho

På vår icke-trafikpolis-godkända tripp i dag så slank jag såklart in en snabbis på mitt älskade Oysho. Ingen Portugalresa utan ett besök på detta mysmecka. Och som vanligt hittade jag lite härligheter.

Fick bli en söt sovbh, ett par mysbraxer (kan inte få nog av fina myskläder!) och en vanlig bh. På tal om bhar: ovan raringar är ju inte amningsbara, och det finns en anledning till det. Har fått lite frågor om hur jag tänker kring ersättning/amning osv, och det kommer ett inlägg snart som handlar om det.

Tänkte bara puffa lite för detta, så att ni som mailat mig undringar kring det här ämnet vet att lite svar e på g. Nu – Vikings på datorn i sängen! Natt natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!