Sakta men säkert…

naglar

…så håller jag på och tar kommandot över min kropp igen. Nu har det gått precis en månad sen förlossningen, och även om jag pytsat på mig smink varje dag (mår mycket bättre om jag slipper skrämmas halvt till döds av ett likblekt stackars ansikte varje gång jag passerar en spegel), så är det en hel del annat som liksom…fallerat. Har ju mest skrotat runt här hemma och inte direkt behövt imponera på någon, men nu känner jag att det är tamejtusan dags att få ordning på skutan igen.

Styrde därför upp naglarna häromdagen (orange med vita prickar, heja vardagsglädje!), och i går var det fötternas tur. Och i dag beväpnade jag mig med epilatorn i högsta hugg, och ryckte (bokstavligen) tag i min lurviga…situation. För det är inte bara min fuskpäls som rockar yeti-style, om vi säger så. Hursom, sakta men säkert så känner jag att jag börjar se ut som mig själv igen, och det känns väldigt skönt.

Det gäller att skapa lite motpoler till de mer oglammiga newmama-prylarna som läckande boobs, ständigt nerkräkt högeraxel och avslag (konstant mens i en månad gör inte direkt underverk för fräschetskänslan). Så just nu ligger vi lika; 3-3 liksom. Boobläckage/Kräk/Avslag VS Fräsigt prickiga naglar/Tjusiga fötter/Lena ben. Har iofs relativt nytvättat hår också, så eventuellt ligger glamfaktorn till och med liiiite före. Yes!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!