Skvaller&Saltlakrits

skvaller

Har ju tidigare berättat om besöksracet, alla nära å kära vill så gärna komma förbi en sväng å klappa på Iggy. Vilket är väldigt mysigt såklart. Många har ju dessutom med sig presenter, så man får liksom känna sig himla poppis, även om det mest är Igster som presentas såklart. Men mamma får öppna paketen, alltid nåt.

En del fantastiskt omtänksamma själar har dessutom med sig presenter till mig – hurraa för det! Och mina vänner känner mig – mitt lager av skvallertidningar och saltlakrits har därför exploderat de senaste veckorna…love it! Att få krypa upp i soffan bredvid en sött snusande bebis, stoppa munnen full med så mycket saltlakrits att det liksom bränner i hela gommen, och sen öppna en redigt tjock Veckans NU = mammalyx på hög nivå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!