Post preggo shopping!

shopp

I dag slank vi omkring på stan hela familjen, och jag passade på att göra min allra första post preggo shopping! Det var lääääänge sen jag kikade på kläder (som inte var preggoanpassade), så det kändes väldigt härligt att få grotta omkring bland alla fina vårkläder. De här pryttlarna fick följa med in i provrummet!

 

shopp 2

Klänningen å väskan fick följa med hem. Väskan fick jag tips om av en bloggläsare som tyckte att den passade mig, och jajemän – I love it! Så tack snälla Lotta, den här raringen kommer känna sig väldigt hemma i min garderob.

Klänningen blir perfekt med ett par strumpbyxor till, åsså en skinnpaj. Kikar extra efter plagg som inte är jeans för tillfället, då alla braller förutom leggings skaver på kejsarsnittsärret. Så en klänning är ju perfa.

 

shopp 3

Hittade också en superskön blågrön finstickad tröja. En såndär som man liksom bara slänger på sig, och vips så e man good to go. Lite färg, lite mönster, perfekt passform och sjukt bekväm. Kan för övrigt konstatera att min plan på att bli mer stilren klädmässigt inte riktigt funkar. Har nämligen fått för mig att 2014 ska bli året då jag styr upp den där perfekta basgarderoben med naturliga färger, klassiska snitt på plaggen och där ALLT går att matcha.

Men med tanke på att årets första inköp nu blev snakeskinmönstrat, grönrandigt och rosablommigt, så får jag nog erkänna att den där neutrala basgarderoben än så länge är out of reach. Men det är så svårt med kläder och stil tycker jag. Ena dagen vill jag vara stilrent androgyn à la Elin Kling, och nästa vill jag vara Rebecca & Fiona. Phu. Men det är ju samtidigt det som är så kul med mode; att man får klä sig efter humör. Idag var väl mer en Rebecca & Fiona-dag än en Elin Kling då.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!