Dagens Momspo!

vanja glammom 2(1)

Yes! I dag har det verkligen varit vår i luften, så nu var det dags att låta vinterjackan stanna hemma och plocka fram skinnpajen.

Preggoleggings / GlamMom.se (slutsålda, men vi letar efter liknande!)
Pjucks / Din Sko
Tröja / Monki
Stickad ullväst / Loppisfynd
Skinnpaj / Jofama
Halsduk / Monki
Handgjort silversmycke / Gåva från min fantastiska mamma, visar närmare bild på det i ett senare inlägg!

 

vanja glammom 3(2)

Lever som synes i leggings för tillfället. Jeans skaver på kejsarsnittsärret, så leggings är det snällaste jag kan ha på mig.

 

vanja glammom 4

Det slinker in frågor om hur jag kirrar mitt hår då och då (väldigt smickrande måste jag säga). Jag har ju gjort en liten guide tidigare som ni hittar här! Kolla gärna in den så får ni lite hårfixinfo. Eventuellt dyker det också upp en hårfixvideo på min egen YouTubekanal lite senare. He he.

 

vanja glammom 1(1)

Älskar för övrigt den här stickade ullvästen. Fyndade den på en loppis för hur många år sen som helst, för inga pengar alls. Också ett av mina mest använda plagg nånsin. Perfekt att slänga på sig under vadsomhelst för att få upp lite värme utan att behöva bylsa på sig alltför mycket. Heja västar!

 

niklas

Vi avslutar med att bjussa på en Dagens Dad också! ♥ Det var någon som frågade hur jag och Niklas träffades. Har berättat om det tidigare i det här inlägget, så läs gärna det ni som e nyfikna. Söndagskramar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!