Ralf the Giraffe!

ralf 2

I går damp den här sjukt söta handvirkade lilla giraffen ner på vår hallmatta. Det var en present till Mr Iggleton från en tjej på Instagram (som gör en massa fint, hon hittas under @maniacdesign). Så himla snällt! Vi blev väldigt glada, både Iggles å jag. Jag blir dessutom så impad av människor som lyckas styra upp nåt sånt här snyggt av ett garnnystan.

 

ralf

Eftersom vi döper alla Pigglys leksaker, så bad jag om lite namnförslag på Instagram. Och fick maaassor! Som var skitbra, allihop. Men jag fastnade särskilt för…Ralf! Så, Ralf it is! Kommer bli en favvo tror jag. Tack igen snälla @maniacdesign!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!