Mitt hemliga vapen

Silvervatten 2

Min fantastiska medgrundare av GlamMom och bästa bästa partner in crime Malin är förutom att vara Drottningen av Råddning även min personliga hälsocoach. Hon har benkoll på en massa spännande saker som är bra för en, och nu har hon gett mig ett tips på en produkt som ska hjälpa mig att se till att mitt kejsarsnittsärr blir så fint det bara kan: Kolloidalt silver.

Det är destillerat vatten med miljarder av mikroskopiska silverpartiklar i. Kallas för ”silvervatten”. Det är ett mineral som stärker immunförsvaret, och rensar kroppen på bakterier, svampar och virus. Malin gav mig flaskan ovan i present (gölle!), och man kan använda den till allt möjligt för att må bra. Gurgla och sen svälja en liten kopp om man känner att en förkylning är på väg till exempel. Hon menar att det trycker bort sjukdomar på nolltid.

 

Silvervatten 1(2)

Hur ska detta magiska silvervatten hjälpa mig att få ett finfint osynligt ärr då? Jo, man häller över det på flaska, och sprayar snittet ett par gånger per dag. Vattnet är desinficerande och dödar som sagt bakterier och svampar.

Har suttit och läst en del om kolloidalt silver i dag och tycker det är en väldigt intressant produkt. Verkar ha varit känd sen länge i hälsokostbranschen, och många dricker en liten mängd dagligen för att hålla sjukdomar borta. Hursom, så testar jag både sprayande och gurglande, så får vi se om det hjälper.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!