Vecka 40

vanja wikström gravid vecka 40 2

Ok girlies – sista magbilden! Var ju tvungen att knäppa lite fräsiga kort på magen, iförd en av de fina amningsbhar som vi har på GlamMom.se (Playful White heter den och hittas här). Tar inte med såna här snyggingbhar till BB, tror att man mest kör på mysigt och mjukt där. Men efteråt så kommer jag frossa i fina amningsundisar.

Att slippa dra på sig tokfula tantbhar bara för att man ammar var en av huvudanledningarna till att vi startade GlamMom.se. Vilken nyförlöst kvinnas självförtroende blir boostat av att behöva dra på sig nåt som ens gammelfarmor skulle ratat liksom? Nej, det är väldigt mycket härligare att få känna sig…lite härlig. Helt enkelt.

 

vanja wikström gravid vecka 40 1

Det känns så oerhört underligt att denna mage kommer vara betydligt mindre i morgon, och att han som ligger och trynar därinne just nu kommer att ha flyttat ut. För att hälsa på oss, göra så vi två blir tre. I morgon vid den här tiden kommer vi ligga och gossa med Iggy, och vi kommer vara FÖRÄLDRAR. En liten familj. Så. Oerhört. Ofattbart.

Nu ska jag packa det sista, och skrubba mig med desinfektionslösning inför operationen i morgon. Tack snälla fina underbara ni för all pepp och all kärlek vi får av er. Vi hörs på andra sidan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!