2014är solgult!

personlig almanacka 2014

För mig är inhandlandet av en ny almanacka varje år lite av en ritual. Jag känner liksom efter vad jag är sugen på på almanacksfronten, å sen ger jag mig ut å letar upp det. 2013 var ett rosa år från Ordning & Reda, men det var helt självklart att 2014 skulle bli….solgult. Det kändes i hela kroppen.

Tyvärr var detta solgula nåt som visade sig vara helt omöjligt att hitta vad almanackor beträffar. Letade som en tok i alla bokhandlar/prylbutiker/på nätet. Men nej, det erbjöds ingetingetinget som var just…solgult. Eller ens dassgult. Gult tycks inte vara modefärgen på almanackor i år, om vi säger så. Men! I mitt fanatiska googlande hittade jag till slut den här sjukt smarta sidan: personligalmanacka.se, och vips! …så var mitt problem löst. B

lev glad som ett barn när jag hittade sajten, den tillåter en att customize:a sin kalender hur sjutton man vill, och – jiiipppiiiieeee – äntliiiigen kunde jag kirra en SOLGUL almanacka! Ett stort rackarns VANJA – med utropstecken som grädde på det solgula moset – kände jag att jag skulle ha på framsidan. Känns liksom som att någon hejar lite härligt på mig varje gång jag ser den, som när man möter nån otippad mänska på stan.

 

almanacka 2014

Inuti kan man också välja precis hur man vill ha den vad gäller färger/planering/utseende. Man kan dessutom lägga in viktiga datum. Som till exempel…den 29/1. Såklart. 2014 kommer vara solgult, och satans rackarns jäkla episkt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!