The Mommy Makeover – sista delen!

vanja wikström multi

Såhär (o)härlig kände jag mig i dag; trött, förkyld, otymplig. Å lite grinig. Vad kunde då passa bättre än att besöka sista anhalten på min Mommy Makeover? Nämligen det här stället:

 

massage

Jajemän – jag och Niklas drog på preggomassage! Och fy saaaatan vad underbart det var! Bara grejen att kunna ligga på mage – på MAGE! Minns inte när min mage fick möta madrassen senast. Och jag som typ alltid sover på mage annars.

Så det var renutsagt LJUVLIGT att få klättra upp på den där bänken, stoppa ner magen i ett hål och sen bara ligga och maxnjuta bland tända ljus, plinkeplonk-musik och varma mjuka händer. Jag var i himmelriket. Sjukt bra massage var det också.

 

v

Tog en bild precis efteråt; lite tufsig i håret, lite simmiga ögon och ett välbefinnande som var…makalöst. Rackarns vilken mood-booster massage är! Nu e jag redo för kejsarsnitt, för bebis, för ett maraton – släng vadsomhelst på mig just nu så kommer jag säga att JAJEMÄN DET KIRRAR JAG! Älska älska massage. Måste bli löjligt rik så jag kan unna mig det varje dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!