Stygg mot”Christer”?

vanja wikström hmm

Jaha, här sitter jag och gör min bästa Dr Evil-imitation såhär på söndagskvällen. Varför det då? Jo, jag har tydligen varit för hård mot ”Christer”. Han undrade om min sexlust ökat sen jag blev preggo och vad min kille tycker om att min mage växer, och jag svarade...tja, lite syrligt på den frågan. Så nu var det någon som tycker att jag överreagerar, och Christer själv skriver såhär till mig:

”Inget menat något illa. Vissa mår strålande under graviditeten och andra inte. Jag menar att jag inte vill veta i detalj. Utan som frågan lyder. Jag vill inget illa och jag följer dels dig för att du är helt underbar. Jag kommer inte att störa dig om du tar illa vid då jag ställde frågan. Lycka till med barn med mera, så kommer jag inte att ställa känsliga frågor mera. Hur hade du reagerat om en tjej frågat exakt samma fråga?”

Kära Christer, eller Totte som du också kallar dig när du kommenterar, jag är jätteglad att du tycker att jag är en härlig person, tack för det. Och det kanske ligger något fullkomligt oskyldigt bakom din undring. Du kanske själv är tillsammans med någon som är gravid vars sexlust påverkats, och nu ser du chansen att fråga andra preggosar hur de ser på saken, för att förstå din tjej bättre. Vad vet jag? I så fall ber jag om ursäkt.

Men, eftersom du ställt samma fråga både här och på YouTube, på flera olika gravidisars avsnitt, så känns det mest lite märkligt. Och ganska sunkigt. Jag har märkt att det finns rätt många gravidfixerade därute, som gärna vill grotta runt i sexlust och gravidmagar hit och dit. Så min toleransnivå på den fronten är rätt låg. Och JA, jag hade reagerat annorlunda om det var en tjej som ställt frågan.

Men om du har alldeles rent mjöl i påsen får du gärna utveckla din undring, och berätta lite mer ingående varför just du funderar på just detta. Om du övertygar mig så lovar jag att ta både frågan och dig på allvar. Men om det dyker upp en liknande frågeställning från en ”Lena” inom kort, så kan jag meddela att risken att jag svarar lika syrligt då är ungefär…tusen procent.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!